*Magda* Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Jeszcze tylko Madzia musi się przyłączyć :P Madzia o tej porze, to jest w pracy :P Quote
Ania :) Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Madzia o tej porze, to jest w pracy :P ale musisz zalozyc fejsbuczka zeby z nami tam gawedzic :D Quote
Ania :) Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Brando boi się węża ogrodowego :P Dzisiaj myliśmy auta i Leon biega wokół węża jak nienormalny i skacze do wody, a Brando ucieka i chowa się w najgłębszą dziurę jaką znajdzie xd Taką naklejke na auto kupiłam Kamilowi :P (zdjęcie pożyczone z neta) Quote
marta1624 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Super naklejka! :) Kajka się boi węża bo w ostatnim tygodniu 3 razy była kąpana :D Quote
Ania :) Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 No ja w tym tyg muszę normalnie w wannie je wykąpać, bo już są brudne :P Quote
łamAga Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ale super naklejka :D zamawiałas ją na jakiejś stronce z naklejkami czy wyszukałaś w na allegro ? :) Quote
Ania :) Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Na grupie fb dziewczyna sprzedawała :) ale wczoraj znalazlam super naklejki duze ktore mozna na ścianę lub lodowke nakleic :D Quote
Guest TyŚka Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 A propo naklejek: http://psiakrew.sklep.pl/pol_m_Naklejki-z-psami-na-samochod-_Naklejki-na-samochod-z-owczarkiem-niemieckim-641.html:D Quote
Ania :) Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Wlasnie na tej str widzialam te naklejki :D Quote
Ania :) Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Hej :D Legowiska psów wyprane, boziuu nienawidze prać legowiska Branda, a raczej późniejszego wkładania w to poduch -.-' Quote
marta1624 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Hahaha u mnie legowiska zawsze czyste :p Bo nie używają :lol: Quote
angineuuka Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 ja to nawet nie mam ;) bo i tak nie używają :P Quote
*Magda* Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 ja to nawet nie mam ;) bo i tak nie używają :P Jak mogą używać coś czego nie mają :P Quote
angineuuka Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 miały, ale już nie mają. zajmowały tylko miejsce. Quote
Ania :) Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Brando zimą korzystał dużo z legowiska, praktycznie tylko tam spał, teraz latem woli płytki :P A Leon to w sumie nie wiem po co ma, tak dla zasady chyba. żeby mu smutno nie było, bo on w łóżku spi :D Quote
vege* Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Nuka też śpi w łóżku i legowiska nie ma, kiedyś miała i tak samo jak u Angi tylko miejsce zajmowało :p Quote
Guest TyŚka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ohhh... pies w łóżku, w głowach się Wam poprzewracało :p xd Quote
jolkablaszczyk Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 haha, u nas legowisko używane na zmianę,, kto chce idzie leżeć . w łóżku psy bywają jak chcą się poprzytulać albo powygłupiać. Do spania za gorąco. wolą panele, dywany albo Hiro lubi nad ranem przytrolować na kanapie w salonie. Do spania potrzebują spokoju a w łóżku za ciasno :) Quote
vege* Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Do spania potrzebują spokoju a w łóżku za ciasno :) Hahaha Nuka nie rozumie słów "za ciasno", tak długo się wpycha na fotel, kanapę czy łóżko aż ktoś jej się osunie i miejsca zrobi, ewentualnie leży taka ściśnięta bo uwielbia leżeć obok człowieka :D Quote
Ania :) Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Ja Brando nie wpuszczam na łóżko ze wzgledu na siersc, choc nie powiem bo próbuje cały czas :p W te upały codziennie mocze psy z węża wieczorami, choc jest to trudne w przypadku pana B. bo on się boi xd Leon szaleje za wężem więc z nim jest łatwo :) Brando później korzysta i kładzie się na mokrej trawie xdd Quote
Guest TyŚka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Spać z psem w łóżku? Nieeee, ja lubię się wyspać! :D Więc Was podziwiam. Quote
Recommended Posts