Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brando boi się węża ogrodowego :P  Dzisiaj myliśmy auta i Leon biega wokół węża jak nienormalny i skacze do wody, a Brando ucieka i chowa się w najgłębszą dziurę jaką znajdzie xd

11823966_992206560812249_994463581_n.jpg
Taką naklejke na auto kupiłam Kamilowi :P (zdjęcie pożyczone z neta)

Posted

Brando zimą korzystał dużo z legowiska, praktycznie tylko tam spał, teraz latem woli płytki :P A Leon to w sumie nie wiem po co ma, tak dla zasady chyba. żeby mu smutno nie było, bo on w łóżku spi :D

Guest TyŚka
Posted

Ohhh... pies w łóżku, w głowach się Wam poprzewracało :p xd

Posted

haha, u nas legowisko używane na zmianę,, kto chce idzie leżeć . w łóżku psy bywają jak chcą się poprzytulać albo powygłupiać. Do spania za gorąco. wolą panele, dywany albo Hiro lubi nad ranem przytrolować na kanapie w salonie.  Do spania potrzebują spokoju a w łóżku za ciasno  :)

Posted

Do spania potrzebują spokoju a w łóżku za ciasno   :)

Hahaha Nuka nie rozumie słów "za ciasno", tak długo się wpycha na fotel, kanapę czy łóżko aż ktoś jej się osunie i miejsca zrobi, ewentualnie leży taka ściśnięta bo uwielbia leżeć obok człowieka   :D

Posted

Ja Brando nie wpuszczam na łóżko ze wzgledu na siersc, choc nie powiem bo próbuje cały czas :p

W te upały codziennie mocze psy z węża wieczorami, choc jest to trudne w przypadku pana B. bo on się boi xd Leon szaleje za wężem więc z nim jest łatwo :) Brando później korzysta i kładzie się na mokrej trawie xdd

Guest TyŚka
Posted

Spać z psem w łóżku? Nieeee, ja lubię się wyspać! :D Więc Was podziwiam.