Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, Patikujek napisał:

Ojejku.  Biedny Branduś. .. wyściskaj go ode mnie  i miejmy nadzieję, że z pazurem będzie wszystko ok 

Wysciskany :) 

8 godzin temu, angineuuka napisał:

dacie radkę :D Coma pozbyła się totalnie pazura ;D 

I podejrzewam, że on też będzie musiał mieć usunięty :/ cały czas liże go, podgryza, a ciężko go pilnować 24h jak np w pracy jesteśmy :/ tylko z nim będzie cyrk, bo on mi nie wysiedzi tak długo, żeby dokładnie usunąć (przy miejscowym znieczuleniu, bo o tym wet wspominał), a utrzymać go będzie nie lada wyzwanie :/

2 godziny temu, łamAga napisał:

Ojjjjj biedactwo , musiało go boleć ;( ale twardziel , nawet jak go Sebastian nadrepnął na tą łapę to nie pisnął , oby sie ładnie zagoiło ....

Nawet zapomniałam o tym, że Sebastian go nadrepnął na tą łapę :P  

Posted
44 minuty temu, angineuuka napisał:

Coma sobie sama usuneła do zera, zanim ja się ogarnełam z tym xD znalazłam pazura nawet ahaha 

Podejrzewam, że u nas może być podobnie.. 

Posted

Dora jest taką panikarą, że nie moge jej pazurów nawet obciąć..ale jak złamała sobie pazura to musiała mieć całego pod miejscowym znieczuleniem usuniętego. O dziwo w dwie osoby ją utrzymałyśmy :D

Posted
1 godzinę temu, łamAga napisał:

Jak tam Brando ?

Dzisiaj wróciłam z pracy, patrzę a paznokcia nie ma :/ więc sobie go skrócił, albo wygryzł cały. Jutro sprawdzę dokładnie.. 

Posted

Wygryzł tak w miare fajnie, że powinno odrosnąć :P 

Dzisiaj taka piękna pogoda, że w sumie z psami byłam 4h na spacerach, złaziłam się jak głupia. Właśnie przerabiam i zmniejszam zdjęcia. Tutaj jedno na zachęte  :P

IMG_2600.thumb.JPG.247ffbc6afa17594ef045f1be6e8398e.JPG

Swoją drogą, dogomania strasznie niszczy jakość. Patrząc na kompie to zdjęcie jest mega wyraźne, a tutaj jakieś zamazane...

Posted
17 minut temu, Ania :) napisał:

Wygryzł tak w miare fajnie, że powinno odrosnąć :P 

Dzisiaj taka piękna pogoda, że w sumie z psami byłam 4h na spacerach, złaziłam się jak głupia. Właśnie przerabiam i zmniejszam zdjęcia. Tutaj jedno na zachęte  :P

IMG_2600.thumb.JPG.247ffbc6afa17594ef045f1be6e8398e.JPG

Swoją drogą, dogomania strasznie niszczy jakość. Patrząc na kompie to zdjęcie jest mega wyraźne, a tutaj jakieś zamazane...

Brando sam się sobą zajął :)

Co do zdjęć to jak wrzucam przez photobucket jest ok ale jak dodaję przez dogo to katastrofa 

Posted
43 minuty temu, kropi124 napisał:

Śliczne funfle :D 

Oddam psiury na taki spacer bo na sama nie mam czasu :(

Nie ma sprawy, biorę :p

Dlatego też lubię moja prace i system 12godzinny :) jeden dzień lub dwa w pracy i później dzień wolny lub dwa :D a teraz jak jeszcze niedziele zamknęli to mam 3 dni wolne raz w miesiącu :D nie chciałabym wrócić do systemu 8godzinnego :p

Posted
6 godzin temu, Ania :) napisał:

Nie ma sprawy, biorę :p

Dlatego też lubię moja prace i system 12godzinny :) jeden dzień lub dwa w pracy i później dzień wolny lub dwa :D a teraz jak jeszcze niedziele zamknęli to mam 3 dni wolne raz w miesiącu :D nie chciałabym wrócić do systemu 8godzinnego :p

Tez bym tak chciała pracować.  Ale póki mieszkam sama praca 8h to max 

A zdjęcia superowe.  Leon jest zajefajny 

Posted
1 godzinę temu, Patikujek napisał:

Tez bym tak chciała pracować.  Ale póki mieszkam sama praca 8h to max 

A zdjęcia superowe.  Leon jest zajefajny 

No tak, samemu to ciężko, bo psy by 13h same siedziały.. U mnie tak siedzą, jak Kamil jedzie do Francji, na szczęście to się zdarza tylko z dwa/trzy razy w roku :p

1 godzinę temu, kropi124 napisał:

Ja na 8 nie narzekam, ale teraz mamy czas przeprowadzki na swoje i ciężko jest ogarnąć wszystko na raz :(

Ja też nie narzekalam jak tak pracowałam i zawsze mówiłam, że nigdy w życiu po 12 bym nie chciała pracować.. No teraz sobie nie wyobrażam inaczej :) 

59 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Brando i jego język :D hahaha, szaleniec.

A Leon jaki FIT, nono :) śliczny chłopak.

Leon na szczęście trochę schudł, bo był za gruby :p jak dla mnie jeszcze trochę mógłby zrzucić, ale mama jak przyjedzie to by go zaraz chciała utuczyć pewnie xd

Posted
20 godzin temu, Ania :) napisał:

Zdecydowana większość moich znajomych, którzy zarzekali się, że oni tylko 8h pracy od poniedziałku do piątku a potem poznali uroki pracy po 12h ma takie samo zdanie jak Ty :D Ja w lutym zmieniłam pracę, nadal pracuję w sklepie, ale mniejszym i tutaj mam mieszane zmiany - głównie po 12h, ale kilka razy mam 9h, dwa razy na początku marca miałam 6h. Też uważam, że dwunastki są spoko - w dwa dni wyrobisz tyle godzin co ci wszyscy biurowi robią w trzy dni, więc zyskujesz dzień wolny "gratis" :P