Ania :) Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Dnia 23.02.2017 o 19:58, mar....ka napisał: hej Hej Mariolka :) Dnia 24.02.2017 o 09:05, Patikujek napisał: Cześć szalone! Siemka :D 10 godzin temu, Aleksa. napisał: Jakieś wieści od Leona ? :) Wczoraj z nim "rozmawialam" na Skype :D nowych zdjęć nie mam, ale ma się bardzo dobrze. Ma kumpla sąsiada kundelka ze schroniska, dwa beagle i ostatnio poznał też mopsa :P 5 godzin temu, łamAga napisał: Ania cos dla Ciebie :D https://www.tulzo.com/o5/index.php/koszulka-labrador-czekoladowy-w-okularach-koszulki-3d-t-shirt-tulzo-sklep/?koszulka-labrador-czekoladowy-w-okularach-koszulki-3d-t-shirt-tulzo-sklep#meskie?utm_source=allani&utm_medium=cpc&utm_campaign=allani&utm_term=271941925 Ooo jaka piękna :D Quote
Aleksa. Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 A kiedy chcesz go odwiedzić na żywo ? :D Quote
Ania :) Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: A kiedy chcesz go odwiedzić na żywo ? :D Mogłabym w każdej chwili, ale dopiero go zobacze jak przyjedzie na święta ;) Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Do świąt będziesz czekać? Ja słyszała że właściciel psa , którego "oddał" powinien rzadko a raczej bardzo rzadko odwiedzać swojego pupila :/ Quote
Ania :) Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 59 minut temu, *Magda* napisał: Do świąt będziesz czekać? Tak. 51 minut temu, łamAga napisał: Ja słyszała że właściciel psa , którego "oddał" powinien rzadko a raczej bardzo rzadko odwiedzać swojego pupila :/ Właśnie dlatego. Nie chcę tam jeździć, żeby jemu w głowie co chwile nie mieszać. Zadomowil się tam bardzo fajnie i nie chce tego psuć. Widzę go prawie codziennie na Skype, a na żywo będę widzieć co kilka miesięcy. Quote
Patikujek Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Mnie chyba coś minęło! Gdzie jest Leon i jak to oddany? :O Quote
Aleksa. Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 To czekam na fotki spacerowe ze świąt :D Quote
Ania :) Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 11 minut temu, Patikujek napisał: Mnie chyba coś minęło! Gdzie jest Leon i jak to oddany? :O Bo nie chciałam i nie chce o tym pisać (napisałam to tylko tym osoba, którym chciałam i czułam, że musze wytłumaczyć sytuacje), co chyba było logiczne skoro nie napisałam o tym publicznie na forum. Niestety nie wszyscy to uszanowali i z tego powodu jest mi mega przykro. Patrycja odezwę się na fb ;) 2 minuty temu, Aleksa. napisał: To czekam na fotki spacerowe ze świąt :D Na pewno będzie duuuuuzo zdjęć :) Quote
jolkablaszczyk Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 No i co teraz? mamy do świąt czekać na zdjęcia?? To chopciaż byś Brando pokazała.. :P w końcu nazwa forum zobowiązuje... :P Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ania Nas opuściła ;( zawiesza galerię .... Quote
Aleksa. Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Przywitam się, gdybyś jednak nas odwiedziła :D Quote
*Magda* Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 53 minuty temu, Aleksa. napisał: Przywitam się, gdybyś jednak nas odwiedziła :D Ania odwiedza dogo, tylko w galerii nie pisze ;) Quote
Lenox Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Piękne psiaki, ale widzę, że od dawna nikt nie wstawia tu zdjęć :( Quote
Ania :) Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 Po prawie roku mała aktualizacja ;) fejsbukowi zdjęcia mają na bieżąco, Ci nie fejsbukowi nie bardzo, no może oprócz kilku zdjęć u Agi ze spacerów :) to tak z dobrego serca, z okazji świąt :p 1 Quote
Recommended Posts