łamAga Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: To bierz :P Dla mnie to tylko świadczy o tym, że kolejny rok mogę zapomnieć o śniegu :( Ale troche mnie to dziwi , że u Nas tak nawalilo sniegu i zimno strasznie a u Was pogoda na plusie i brak sniegu .... Quote
angineuuka Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 k**wa, u mnie tak jest ślisko ze idac rano do sklepu wyeabałabym się ze 5 razy.. A do sklepu mam 100 metrów! i śnieg też zapowiadają znowu ;p Quote
łamAga Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: k**wa, u mnie tak jest ślisko ze idac rano do sklepu wyeabałabym się ze 5 razy.. A do sklepu mam 100 metrów! i śnieg też zapowiadają znowu ;p u mnie przed domem mam lodowisko :/ nie chce już żadnego śniegu ! Quote
Patikujek Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 U mnie chodniki są niby ok, ale wszędzie gdzie nie sypane solą to też można się zabić Quote
Ania :) Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Jednak dzisiaj bylo 1 czy 2 na plusie, piękne słoneczko - cudowna pogoda :D Quote
Patikujek Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 A u mnie dzisiaj wyjątkowo pochmurnie w stosunku do poprzednich dni. Zobaczymy co przyniesie jutro Quote
Aleksa. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 U mnie wczoraj było ładne słoneczko :D dzisiaj tak średnio, ale nie najgorzej :D w ogóle jestem dumna z siebie, bo byłam na spacerze z Dorą w piątek, sobotę i dzisiaj :P szaleństwo, ale od jutra już praca ;p Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Mówiłam że będzie na plusie :D Super fotki <3 źiaba :D <3 Quote
*Magda* Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 U mnie wczoraj wieczorem i przez noc deszcz :/ A dziś od przedpołudnia słońce i +8'C Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 10 minut temu, *Magda* napisał: U mnie wczoraj wieczorem i przez noc deszcz :/ A dziś od przedpołudnia słońce i +8'C ja chce +8 ! Quote
Ania :) Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Też czekam na takie +10 :D Leonek :) Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 18 minut temu, mar....ka napisał: zżarło fotki Leosia..... tak to jest, jak tak rzadko włazisz na dogo ;) Quote
Patikujek Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 2 godziny temu, angineuuka napisał: tak to jest, jak tak rzadko włazisz na dogo ;) Hahaha haha A u mnie dzisiaj było pięknie po prostu. Siedzieliśmy Haba że zwierzyniec z 2 h na balkonie i to w samym swetrze. Niestety potem musiałam do pracy iść Quote
Ania :) Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 Bo ja przez fb dodaje zdjęcia, więc pewnie dlatego znikają :P Dzisiaj nie założyłam przed pracą tej srebrnej maty na szybę i co? Padał śnieg z deszczem i wszystko przymarzlo. Myślałam, że mnie szlag trafi jak to skrobalam nie mówiąc już, że ręka mi zmarzla do kości :p Quote
Patikujek Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 4 minuty temu, Ania :) napisał: Bo ja przez fb dodaje zdjęcia, więc pewnie dlatego znikają :P Dzisiaj nie założyłam przed pracą tej srebrnej maty na szybę i co? Padał śnieg z deszczem i wszystko przymarzlo. Myślałam, że mnie szlag trafi jak to skrobalam nie mówiąc już, że ręka mi zmarzla do kości :p Ja mam zawsze takie szczęście. Jak zakładam matę to sucho i na plusie, a jak zapomnę albo stwierdzenie, że a olać to potem doskrobać się nie mogę Quote
Ania :) Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 6 minut temu, Patikujek napisał: Ja mam zawsze takie szczęście. Jak zakładam matę to sucho i na plusie, a jak zapomnę albo stwierdzenie, że a olać to potem doskrobać się nie mogę Ja raz do pracy jadę jednym autem a raz drugim i jak zapomnę przełożyc mate to później się męczę :/ a ciągle zapomnę dokupić druga, żeby w razie wu była w oby dwu autach :p Quote
Paulina94 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Ja jeżdżę tramwajem i nic nie muszę skrobać ;D Quote
Ania :) Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 1 godzinę temu, Paulina94 napisał: Ja jeżdżę tramwajem i nic nie muszę skrobać ;D Po Poznaniu to ja sobie nie wyobrażam na codzień jeździć autem :p kur..wicy bym dostała stojąc w tych korkach :p zawsze jak do brata przyjeżdżam to poruszamy się tramwajami :D Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 macie szczęscie że nie musicie tramwaju skrobać :D to by było mega wyzwanie :D :P 1 Quote
jolkablaszczyk Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 29 minut temu, łamAga napisał: macie szczęscie że nie musicie tramwaju skrobać :D to by było mega wyzwanie :D :P haha... właśnie sobie to wyobraziłam :D swojądrogą jakby każdy pasażer cos skrobnął to pewnie by szybko poszlo i by sie czlowiek rozgrzał i rozruszał w taki mroźniejszy poranek :D Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 1 minutę temu, jolkablaszczyk napisał: haha... właśnie sobie to wyobraziłam :D swojądrogą jakby każdy pasażer cos skrobnął to pewnie by szybko poszlo i by sie czlowiek rozgrzał i rozruszał w taki mroźniejszy poranek :D hehehehe zanim by oskrobali cały tramwaj wybiła by 15sta :D Quote
Recommended Posts