Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

To bierz :P Dla mnie to tylko świadczy o tym, że kolejny rok mogę zapomnieć o śniegu :(

Ale troche mnie to dziwi , że u Nas tak nawalilo sniegu i zimno strasznie a u Was pogoda na plusie i brak sniegu ....

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

k**wa, u mnie tak jest ślisko ze idac rano do sklepu wyeabałabym się ze 5 razy.. A do sklepu mam 100 metrów! i śnieg też zapowiadają znowu ;p

u mnie przed domem mam lodowisko :/ nie chce już żadnego śniegu !

Posted

U mnie wczoraj było ładne słoneczko :D dzisiaj tak średnio, ale nie najgorzej :D w ogóle jestem dumna z siebie, bo byłam na spacerze z Dorą w piątek, sobotę i dzisiaj :P szaleństwo, ale od jutra już praca ;p

Posted
2 godziny temu, angineuuka napisał:

tak to jest, jak tak rzadko włazisz na dogo ;) 

Hahaha haha

A u mnie dzisiaj było pięknie po prostu. Siedzieliśmy Haba że zwierzyniec z 2 h na balkonie i to w samym swetrze. Niestety potem musiałam do pracy iść 

Posted

Bo ja przez fb dodaje zdjęcia, więc pewnie dlatego znikają :P 

Dzisiaj nie założyłam przed pracą tej srebrnej maty na szybę i co? Padał śnieg z deszczem i wszystko przymarzlo. Myślałam, że mnie szlag trafi jak to skrobalam nie mówiąc już, że ręka mi zmarzla do kości :p 

Posted
4 minuty temu, Ania :) napisał:

Bo ja przez fb dodaje zdjęcia, więc pewnie dlatego znikają :P 

Dzisiaj nie założyłam przed pracą tej srebrnej maty na szybę i co? Padał śnieg z deszczem i wszystko przymarzlo. Myślałam, że mnie szlag trafi jak to skrobalam nie mówiąc już, że ręka mi zmarzla do kości :p 

Ja mam zawsze takie szczęście.  Jak zakładam matę to sucho i na plusie, a jak zapomnę albo stwierdzenie,  że a olać to potem doskrobać się nie mogę 

Posted
6 minut temu, Patikujek napisał:

Ja mam zawsze takie szczęście.  Jak zakładam matę to sucho i na plusie, a jak zapomnę albo stwierdzenie,  że a olać to potem doskrobać się nie mogę 

Ja raz do pracy jadę jednym autem a raz drugim i jak zapomnę przełożyc mate to później się męczę :/ a ciągle zapomnę dokupić druga, żeby w razie wu była w oby dwu autach :p 

Posted
1 godzinę temu, Paulina94 napisał:

Ja jeżdżę tramwajem i nic nie muszę skrobać ;D

Po Poznaniu to ja sobie nie wyobrażam na codzień jeździć autem :p kur..wicy bym dostała stojąc w tych korkach :p zawsze jak do brata przyjeżdżam to poruszamy się tramwajami :D

Posted
29 minut temu, łamAga napisał:

macie szczęscie że nie musicie tramwaju skrobać :D to by było mega wyzwanie :D :P

haha... właśnie sobie to wyobraziłam :D swojądrogą jakby każdy pasażer cos skrobnął to pewnie by szybko poszlo i by sie czlowiek rozgrzał i rozruszał w taki mroźniejszy poranek :D 

Posted
1 minutę temu, jolkablaszczyk napisał:

haha... właśnie sobie to wyobraziłam :D swojądrogą jakby każdy pasażer cos skrobnął to pewnie by szybko poszlo i by sie czlowiek rozgrzał i rozruszał w taki mroźniejszy poranek :D 

hehehehe zanim by oskrobali cały tramwaj wybiła by 15sta :D