Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Ania :) napisał:

W życiu bym nie chciała jeździć rowerem do pracy zamiast autem :p  jeszcze taki kawał drogi :P 

kwestia podejścia ;) po pierwsze ja lubię jeździć rowerem , po drugie czas jazdy samochodem a rowerem się masakrycznie różni , jak jade o 15stej do domu to rowerem jestem u mamy po młodego o 15:27-30 a samochodem 0 15:50-16 ;) czyli taniej i przyjemniej :P chociaż nie mówie że w ogóle nie będę jezdziła latem samochodem do pracy , na popołudniówki raczej będe wolała jednak jechac autem ale wtedy nie ma korków ani jak jade do pracy bo wyjeżdzam prędko ani jak wracam ;)

7 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Ja ciągle nie mam prawka, więc mając do wyboru rower a stanie w korku w miejskim to wybieram rower :D

Dokładnie !

4 godziny temu, jolkablaszczyk napisał:

ja ani prawka, ani roweru wszędzie pieszo lub komunikacją miejską. Do wszystkiego mozna się przyzwyczaić. choć nie wylkuczone, że jeszcze kiedyś dorobię sie prawka i samochodu :)

Ja mam chorobe lokomocyjną i autobus mnie powala , chociaz teraz już tak bardzo w tych autobusach tak mocno nie czuc ropy , ale jednak wole 'swieze " powietrze ;)

Posted

Ja na rowerze ostatnio jeździłam jakieś 2-3 lata temu :P z resztą zanim bym do pracy dojechala to bym była spocona i nie wyglądała super, a jednak muszę w miarę wyglądać żeby klientów nie odstraszyć :D 

Mazury dzisiaj zostały zarezerwowane :D 8-14 lipiec :) mam tylko nadzieję, że kogoś w tym roku znajdziemy z Kasią na czas naszych urlopów :) 

Posted
5 minut temu, Ania :) napisał:

Ja na rowerze ostatnio jeździłam jakieś 2-3 lata temu :P z resztą zanim bym do pracy dojechala to bym była spocona i nie wyglądała super, a jednak muszę w miarę wyglądać żeby klientów nie odstraszyć :D 

Mazury dzisiaj zostały zarezerwowane :D 8-14 lipiec :) mam tylko nadzieję, że kogoś w tym roku znajdziemy z Kasią na czas naszych urlopów :) 

A to fakt :P czasami koszulka mokra :P

A jak nie znajdziecie ? :P

Posted
13 minut temu, łamAga napisał:

A to fakt :P czasami koszulka mokra :P

A jak nie znajdziecie ? :P

Już na święta był problem :/ ale w wakacje może będzie lepiej, jest dużo uczących się np którzy chcą dorobić, więc może akurat :p

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Już na święta był problem :/ ale w wakacje może będzie lepiej, jest dużo uczących się np którzy chcą dorobić, więc może akurat :p

Myśle ze sie ktoś na pewno znajdzie kto będzie chciał dorobić w wakacje ;)

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

No to nie wiesz jeszcze kiedy firma stoi??

Na tym dziale gdzie teraz jestem nie ma czegoś takiego jak postój , mamy wysyłki na meksyk , brazylie i chiny a oni nie stoją latem wiec produkcja idzie cały czas , jak mi dają tak będę miała ;) będę sie starała tak dostac wolne żeby ze szczeniakiem być w domu ;)