Aleksa. Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Jasne Aga :P Nie masz czasu, to na rower wskakuj :P 1 Quote
łamAga Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Jasne Aga :P Nie masz czasu, to na rower wskakuj :P W rowerze też nie mam zimówek :P 1 Quote
*Magda* Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: W rowerze też nie mam zimówek :P Łańcuchy załóż :D Quote
łamAga Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Łańcuchy załóż :D bede musiała :P na czas jak auto bedzie u mechanika :P Qurwa nadal sypie :/ Quote
*Magda* Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Mam nadzieję, że moje dzieci zobaczą śnieg, skoro mamy być w PL ponad 2 tygodnie ;) Wczoraj nawet gadaliśmy z Bogdanem, że jak w Opolu nie będzie, to w góry pojedziemy :) Quote
łamAga Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Mam nadzieję, że moje dzieci zobaczą śnieg, skoro mamy być w PL ponad 2 tygodnie ;) Wczoraj nawet gadaliśmy z Bogdanem, że jak w Opolu nie będzie, to w góry pojedziemy :) No u Nas jak tak bedzie sypało to jutro bedzie śniegu po kolana :/ Quote
Ania :) Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 My mamy w autach juz dawno zimowki :p Jutro ma byc na plusie i deszczowo, wiec wszystko stopnieje :p Quote
jolkablaszczyk Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 a u mnie od dwóch dni leje deszcz non-stop tak, że psy nawet o spacer nie proszą a jak juz je wyciągam to załatwiają sie w tempie ekspresowym byle tylko wrócić do suchego domu... niby jutro ma juz nie padać ale te dwa dni dały nam nieźle do wiwatu... :/ Quote
Ania :) Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 U mnie tylko Leon nie chce wychodzić na dwór jak pada deszcz, siła jest wyciągany z domu :p Młodemu nic nie przeszkadza. No i dzisiaj na plusie i deszczowo, po śniegu nie ma śladu :P Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ania mam wrażenie że mogła byś być pogodynką :P Quote
Ania :) Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 2 godziny temu, łamAga napisał: Ania mam wrażenie że mogła byś być pogodynką :P Codziennie sprawdzam pogodę, nie raz dwa razy dziennie :p Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 To tak odnośnie tematu u Magdy w galerii :) Nie było w Tesco drewnianych klamerek, więc tymczasowo jest tak :) Kamil w sumie zdjęcia wybierał, ale muszę kilka zmienić, bo za mało jest Leona :p Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 U mnie ma to wyglądać troszkę inaczej, bo nie chcę "w powietrzu" :P Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Ja w 100% nie jestem przekonana do tego jak to teraz wygląda , pewnie czeka mnie kilka zmian, ale nie jest najgorzej :p Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Mnie interesuje coś takiego, przylegającego do ściany: Waham się jeszcze tylko czy będzie to na lnianym sznurku czy na sznurku z lampkami ledowymi :P Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 OO Magda, zajebiste :D tak też super wygląda :D tylko w moich antyramach chyba więcej fotek się mieści Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 No taka wersja jest super :) tylko tu już by trzeba było gwoździe wbijac, a chciałam tego uniknąć :p bo miałam początkowo trochę inny zamysł niż ten efekt końcowy :p , ale gwoździe . . :p Quote
mar....ka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Godzinę temu, Aleksa. napisał: tylko w moich antyramach chyba więcej fotek się mieści no i w antyramie łatwiej odkurzyć :P a ja ostatnio niewiele na ścianach wieszam, mam nawet zdjęcia na płótnie i w nowym lokum wylądowały na strychu Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 A ja mam męża anty zdjęciowego ;( a też chciałam mieć zdjęcia na ścianach ;( Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 I tu jest pies pogrzebany, bo ja chcę uniknąć gwoździ :P Szukam kolorowych , ładnych pinesek :P Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 W sumie nie pomyślałam o pineskach :p Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ania ale super to wygląda <3 u Nas koty by miały zabawe :D Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 jo tyz mam zdjecia w antyramach, musze je w koncu wymienic D: Quote
Tyśka) Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ja jedyne zdjecia, które mam na ścianie, to też w antyramie :D Quote
Recommended Posts