Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że moje dzieci zobaczą śnieg, skoro mamy być w PL ponad 2 tygodnie ;) Wczoraj nawet gadaliśmy z Bogdanem, że jak w Opolu nie będzie, to w góry pojedziemy :)

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Mam nadzieję, że moje dzieci zobaczą śnieg, skoro mamy być w PL ponad 2 tygodnie ;) Wczoraj nawet gadaliśmy z Bogdanem, że jak w Opolu nie będzie, to w góry pojedziemy :)

No u Nas jak tak bedzie sypało to jutro bedzie śniegu po kolana :/

Posted

a u mnie od dwóch dni leje deszcz  non-stop tak, że psy nawet o spacer nie proszą a jak juz je wyciągam to załatwiają sie w tempie ekspresowym byle tylko wrócić do suchego domu... niby jutro ma juz nie padać ale te dwa dni dały nam nieźle do wiwatu... :/

Posted

U mnie tylko Leon nie chce wychodzić na dwór jak pada deszcz, siła jest wyciągany z domu :p Młodemu nic nie przeszkadza. 

No i dzisiaj na plusie i deszczowo, po śniegu nie ma śladu :P 

Posted

To tak odnośnie tematu u Magdy w galerii :) 

Nie było w Tesco drewnianych klamerek, więc tymczasowo jest tak :) 

Kamil w sumie zdjęcia wybierał, ale muszę kilka zmienić, bo za mało jest Leona :p 1432dt1.jpg

Posted

No taka wersja jest super :)  tylko tu już by trzeba było gwoździe wbijac, a chciałam tego uniknąć :p bo miałam początkowo trochę inny zamysł niż ten efekt końcowy :p , ale gwoździe . .  :p 

Posted
Godzinę temu, Aleksa. napisał:

tylko w moich antyramach chyba więcej fotek się mieści 

no i w antyramie łatwiej odkurzyć :P

a ja ostatnio niewiele na ścianach wieszam, mam nawet zdjęcia na płótnie i w nowym lokum wylądowały na strychu