angineuuka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Twój Ci psa kupi, więc nie narzekaj, bo pies droższy niż suszarka :P zalezy jaki pies i jaka suszara xD Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 12 minut temu, angineuuka napisał: zalezy jaki pies i jaka suszara xD A no właśnie ! :P Quote
Izuuus Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Cześć, Ania, po długiej przerwie! :) Ale masz piękne psiulki! :) Quote
jolkablaszczyk Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 ale tu zakurzone! Ania dawaj nowe foty futer! Quote
Ania :) Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 O 13.11.2016 o 19:46, łamAga napisał: No cześć :D No heej :D Godzinę temu, Izuuus napisał: Cześć, Ania, po długiej przerwie! :) Ale masz piękne psiulki! :) Kogo moje oczy widzą :D czeeesc :)) i dziękuję :* 49 minut temu, mar....ka napisał: Hej hejka :) 46 minut temu, jolkablaszczyk napisał: ale tu zakurzone! Ania dawaj nowe foty futer! Troszkę się zakurzylo :P Jutro jeśli nie będzie padać to jedziemy nad wodę z koleżanką labradorka i będą foty :) tyle , ze bez Leona , bo dla niego już za zimno na pływanie a znając głupka by na pewno chciał popływać :) Quote
Ania :) Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Dzisiaj nici że zdjęć bo pogoda u nas tragiczna więc nie pojechaliśmy. Przelozylismy na jutro :) Quote
Izuuus Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Ano, tak sobie przypomniałam o dogomanii z tym, że ciężko tu teraz cokolwiek odnaleźć, tak się pozmieniało :) Quote
Ania :) Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 W ostatnim czasie dogomania zmieniała się kilka razy :) za każdym razem co raz trudniej cokolwiek znaleźć :p Quote
jolkablaszczyk Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Ania nie leń się, zrob zwierzakom zdjęcia w domu... deszcz to nie wymówka... :P Quote
Ania :) Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 W domu to nuda :p jeszcze żeby moje psy chciały pozować... A młodemu się w głowie poprzewracalo i tylko jak widzi że przykladam aparat do twarzy to od razu wstaje, nieznośny jest :p a jak mu karze zostać bez aparatu w rece to mogę chodzić wokół niego, kucac, skakać i się nie ruszy :p aparat/telefon w ręce i jest koniec xd ile ja się nie raz muszę nameczyc żeby mu jakieś zdjęcie zrobić.. :p Quote
jolkablaszczyk Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Oj kochana bo to trzeba sposobem!!! :D :D Mój Hiro czasem robi okropnie znudzoną minę jak biorę aparat, więc zaczełam go mega chwalić jak ma jakikolwiek wyraz pyska i sie poprawiło, bo wcześniej centralnie tracił humor jak przystawiałam aparat do twarzy.. no i krotkie sesje... kilka sekund "ładnej mordy" gdy mam aparat przy twarzy (nawet wyłączony) i mega pochwała za skupienie uwagi na mnie i tak wydłużałam te chwile kiedy ma być "pozujący" i teraz jest juz dużo lepiej. Masza w sumie to tylko jak cos szeleści albo na smakolyka ma blysk w oku co widać na większości zdjeciach.. tzn że robie zdjecia bez smakow :D bo na każdym jest znudzona :D no i Hiro dobrze reaguje na dźwięk..... przykladam aparat do twarzy i miałknę jak kot, zameczę jak koza, pisnę jak mysz i Hiro sie mega skupia bo kocha dźwięki :D czasem wystarczy mu powiedzieć ulubione słowo i juz jest skupiony ... typu "koteczek", "zaraz" "idziemy", "Whisky" (jego ulubiony psi kumpel), "Bartek" itp.... na te wyrazy też się "nabiera" :D Quote
łamAga Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Potwierdzam , pogoda u nas mega nie fajna :/ cały czas leje :/ Ania łudzisz się że jutro będzie inaczej ? :P Quote
Ania :) Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 39 minut temu, jolkablaszczyk napisał: Oj kochana bo to trzeba sposobem!!! :D :D Mój Hiro czasem robi okropnie znudzoną minę jak biorę aparat, więc zaczełam go mega chwalić jak ma jakikolwiek wyraz pyska i sie poprawiło, bo wcześniej centralnie tracił humor jak przystawiałam aparat do twarzy.. no i krotkie sesje... kilka sekund "ładnej mordy" gdy mam aparat przy twarzy (nawet wyłączony) i mega pochwała za skupienie uwagi na mnie i tak wydłużałam te chwile kiedy ma być "pozujący" i teraz jest juz dużo lepiej. Masza w sumie to tylko jak cos szeleści albo na smakolyka ma blysk w oku co widać na większości zdjeciach.. tzn że robie zdjecia bez smakow :D bo na każdym jest znudzona :D no i Hiro dobrze reaguje na dźwięk..... przykladam aparat do twarzy i miałknę jak kot, zameczę jak koza, pisnę jak mysz i Hiro sie mega skupia bo kocha dźwięki :D czasem wystarczy mu powiedzieć ulubione słowo i juz jest skupiony ... typu "koteczek", "zaraz" "idziemy", "Whisky" (jego ulubiony psi kumpel), "Bartek" itp.... na te wyrazy też się "nabiera" :D Wcześniej mieliśmy to wytrenowane, od jakiegoś czasu mu się poprzestawialo. To naprawdę sekundy sekund muszę wychwycić żeby zrobić zdjęcie :p Powoli pracujemy nad tym jak mi się przypomni :p 24 minut temu, łamAga napisał: Potwierdzam , pogoda u nas mega nie fajna :/ cały czas leje :/ Ania łudzisz się że jutro będzie inaczej ? :P Oczywiście, że będzie słoneczko! Wszystkie pogody na to wskazują, a w przyszłym tygodniu tylko słońce i do 15stopni :D 23 minut temu, Tyś(ka) napisał: Witanko :D Siemka :D Quote
łamAga Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Oczywiście, że będzie słoneczko! Wszystkie pogody na to wskazują, a w przyszłym tygodniu tylko słońce i do 15stopni :D Się okaże :P Quote
Ania :) Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Się okaże :P Jutro przyznasz mi rację :p Quote
łamAga Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 14 minut temu, Ania :) napisał: Jutro przyznasz mi rację :p Obyś miała :D już mam dosyć deszczu ;) Quote
Paulina94 Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Co do zdjęć to Ediemu dużo łatwiej zrobić zdjęcie w domu niż na dworze :D Quote
Ania :) Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 17 godzin temu, łamAga napisał: Obyś miała :D już mam dosyć deszczu ;) ha! i co i co? :D 16 godzin temu, Paulina94 napisał: Co do zdjęć to Ediemu dużo łatwiej zrobić zdjęcie w domu niż na dworze :D U nas odwrotnie :P Pogoda dzisiaj fajna, więc pojechaliśmy na spotkanie :) Quote
Recommended Posts