Ania :) Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Ja też jakiś miesiąc temu byłam i jeszcze parę razy będę musiała iść :/ niestety zęby mam fatalne i bardzo mi się psują :( Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Ja, na szczęście mam zdrowe zęby ;) Chodzę 2x w roku do kontroli i 1x w roku ściągnąć kamień :) Żadnego plombowania, borowania itp. :P Quote
Ania :) Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Zazdroszczę , ja prawie w każdym zębie mam plombe :/ Quote
łamAga Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 22 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Cos mi sie tu pojebało więc musze napisać tak jak idzie :P Ja bylam ostatni raz pół roku temu u dentysty i miałam wszystkie zęby wyleczone więc najwyższy czas iść do kontroli :P Quote
Ania :) Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 Ja pochodzę jeszcze kilka miesięcy bo wizytę mam raz w miesiącu :p Quote
Aleksa. Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Ja też byłam niedawno u dentysty i wszystko ok :P 1 Quote
mar....ka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 a ja byłam ostatni raz w sierpniu i już mi plomba wyleciała. Powinnam reklamację złożyć, le nie po drodze mi do Świeradowa i tutaj gdzieś pójdę. W czerwcu (przez akcją z domem) nawet sobie zęby wybieliłam (ale pewnie nie szybko powtórzę, bo po pierwsze szkoda mi kasy, a po drugie pijąc litrami kawę i tak szybko kły zachodzą). . W sumie paski cresta też dają radę, może nie tak jak 1,5 godziny pod lampą, ale efekt jest. Quote
Ania :) Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 O widzisz o wybielaniu też myślałam , ale jeszcze ze swoją dentystka nie gadalam to nie wiem ile to kosztuje no i nie wiem czy czasem na plomby to nic nie daje i czy bym plam nie miala:/ Quote
mar....ka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 płaciłam 500 zł, i robił mi to właśnie na początku, by potem dobrać plomby do wybielonych zębów (więc chyba ich nie wybiela). Na szczęście nigdy nie miałam łatanych zębów od 1-4, więc nie musiałam się martwić o plamy Quote
Ania :) Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 No ja właśnie mam jedynki i dwójki latane :/ więc nie wiem czy by to coś dało :/ muszę spróbować domowego sposobu z węglem :P Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 O 7.11.2016 o 21:03, Tyś(ka) napisał: Ne wiem co ja porobiłam ale nie mogę normalnie u Ciebie pisac postów :/ chciałam tylko napisać że w szoku jestem bo widziałam Cię 2 razy i była pewna że zęby masz w stanie idealnym ! ;:{&pz>","imat> '>"ot;justifycenbace0dbrando%20i%_wró,&qurc='http:> Quote
Tyśka) Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Aga, kliknij na cytat, by pojawiła Ci się taka rameczka wokół i wtedy usuń cytat :p Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 A mi mój dentysta odradził wybielanie, bo wielu pacjentów narzeka potem na to, że mają bardzo wrażliwe zęby :P Zresztą, jak się pije jakieś 6 kaw dziennie, to to wybielanie nic nie da :D Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: To gratuluję ;D Widzisz u nie wszystko się samo dzieje :P Quote
Ania :) Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Ja kawy nie pije:p Aga bo "z zewnatrz" zębów nie mam tragicznych lecz mogłyby być lepsze :P k**wa ttelefon już mi się tak pieprzy ze już mam dość. niech już przyjdzie nowy :( Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 19 minut temu, Ania :) napisał: Ja kawy nie pije:p Aga bo "z zewnatrz" zębów nie mam tragicznych lecz mogłyby być lepsze :P k**wa ttelefon już mi się tak pieprzy ze już mam dość. niech już przyjdzie nowy :( Jak mozna kawy nie pić ???? To ja mam na odwrót :P A jaki będziesz miała nowy ? :P Quote
Ania :) Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 3 godziny temu, łamAga napisał: Jak mozna kawy nie pić ???? To ja mam na odwrót :P A jaki będziesz miała nowy ? :P To ja się pytm jak można pić :P Telefon to będzie chiński xiaomi :p brat ma ten tel juz dłuższy czas i bardzo sobie chwali , więc zaryzykowalam :) A ten mi się tak chrzanu , ze tą odpowiedź pisze już 10min bo mi literki nie chcą wskakiwac :/ Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 ja tez z tych osob, co kawy nie pijam. a jak juz pije, to tylko rozpuszczalną ;) słyszałam, ze ten xiaomi nie jest taki zły :D Quote
Ania :) Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Czytałam też opinie o nim w necie to też sa spoko , więc mam nadzieję , ze się nie zawiode :) Quote
mar....ka Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 a ja wybielam zęby co jakiś czas- nie zauważyłam tkliwości (po zabiegu przez dwa dni owszem). Bielszy uśmiech odejmuje lat i po samym wybielaniu są naprawdę rewelacyjne (mam dość jasne szkliwo). Potem oczywiście kilka dni białej diety , a potem znowu powrót do nawyków -kawa . Na wiosnę sobie cresty sprawię (paski niestety wybielają do 4 zeba mniej więcej- takie są krótkie i to jest ich największy mankament) Quote
Recommended Posts