*Magda* Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 26 minut temu, Ania :) napisał: ZAWSZE! Taaaaaaaa, akurat :P Quote
Ania :) Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Hej hej :) żyjemy :p czas tak leci , ze dopiero się tydzień zaczynal, a tu już niedziela :/ Dzisiaj u nas pada pada pada ... Quote
łamAga Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Godzinę temu, Ania :) napisał: Dzisiaj u nas pada pada pada ... Potwierdzam ;( Quote
jolkablaszczyk Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 u mnie ciepło i słonecznie, prawie cały dzien siedze poza domem bo szkoda mi tak ładnej pogody :) Quote
Ania :) Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 17 minut temu, jolkablaszczyk napisał: u mnie ciepło i słonecznie, prawie cały dzien siedze poza domem bo szkoda mi tak ładnej pogody :) No to zazdroo :( u nas szaro buro i ponuro. Nie odczułam tego tak siedząc w pracy , ale juz mnie zdolowal deszcz rano :p Quote
Ania :) Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 No Kamil juz dzisiaj wspominał coś , ze trzeba chociaż wieczorem trochę przepalić w piecu , bo zimno :/ Dzisiaj myślałam , ze umrę ze strachu! Pojechałam jak zawsze z psami do lasu , tyle ze dzisiaj dosyc późno , bo wcześniej w domu mnie nie było ... No i mądra ja nie pomyślałam o tym , ze już przecież ciemno robi się przed 20 ... zrobiliśmy dobre kilka km i jak już wracaliśmy była mocna szarowka :/ Las jest dosyć gęsty , więc w lesie już prawie całkowicie ciemno :/ bieglam jak szalona do auta :p a jeszcze na dokladke jak nawracalam (a jest dosc wąska droga tam i z obu stron row) z tego strachu prawie w rowie wylądowaliśmy :p dobrze , ze byłam moim małym autkiem :) Quote
Tyśka) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Hahahahaha, ale masz dwa psy, nie powinnas się bać :D Dobrze, że nie wpadłaś do rowu. Quote
*Magda* Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 No, rano zimno :/ U mnie dziś z rana 11'C, a w dzień dojdzie do 18-19'C. No ale już trzeba ubierać inne buty, jakąś bluzę... :( Ja się do lasu sama zapuszczam tylko na grzyby ;) A że deszczu u nas nie ma, to nawet na grzyby nie mam co jechać :( Quote
Ania :) Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 12 godzin temu, Tyś napisał: Hahahahaha, ale masz dwa psy, nie powinnas się bać :D Dobrze, że nie wpadłaś do rowu. Takie z nich psy obronne jak z dupy trąbka :p Brando by się pięknie przywitał albo w ogóle olal obca osobę :p a Leon też by raczej olal , ewentualnie z raz albo dwa by szczeknal :p 2 godziny temu, *Magda* napisał: No, rano zimno :/ U mnie dziś z rana 11'C, a w dzień dojdzie do 18-19'C. No ale już trzeba ubierać inne buty, jakąś bluzę... :( Ja się do lasu sama zapuszczam tylko na grzyby ;) A że deszczu u nas nie ma, to nawet na grzyby nie mam co jechać :( u mnie już swetry poszły w ruch :p a dzisiaj rano tak bardzo nie chciałam wychodzić spod ciepłej kołdry na to zimno :p znowu zacznie się palenie w piecu - jak ja tego nie cierpię :/ Do lasu najczęściej sama jeżdżę :) z resztą jak ja jestem w pracy to Kamil też sam jeździ z psami , rzadko jeździmy razem. Co do grzybów to nie widziałam ani jednego w tym co ja jeżdżę :p Quote
Aleksa. Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Kuźwa u mnie rano, jak wychodziłam było 5 stopni! brr Quote
Ania :) Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 U nas wczoraj było słońce i było dość przyjemnie w dzień. A dzisiaj to chyba słońca nie ma ... A jeszcze na dokładkę wczorajszego spaceru - psy skorzystały z gnojowego spa </3 i musiałam je jeszcze kąpać po powrocie :/ Quote
łamAga Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Ojjjj ale miałaś spierdzący spacer :D :P Nie narzekajcie na pogodę bo przynajmniej nie zdychacie z gorąca :P Quote
Tyśka) Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 We Wrocku piękne słoneczko i ciepło <3 Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 A u Nas dzisiaj tez było fajnie cieplutko ;) Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 u nas dzisiaj gorąco, w ogóle na polu rozkwil ponownie rzepak- mam zdjęcia na kompie u Gabi, jutro może wstawię. gnojowe spa hehehe, ale się ubawiłam, Tobie pewnie tak wesoło nie było, najgorzej z obrożami Quote
*Magda* Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Teraz, majoka napisał: u nas dzisiaj gorąco, w ogóle na polu rozkwil ponownie rzepak- mam zdjęcia na kompie u Gabi, jutro może wstawię. gnojowe spa hehehe, ale się ubawiłam, Tobie pewnie tak wesoło nie było, najgorzej z obrożami Dlatego psy powinny nosić łańcuszki :D Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Dlatego psy powinny nosić łańcuszki :D pewnie Ania im szelki założyła :P Quote
Ania :) Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Miały obroże :p W ogole dogo działa mi tylko jak osobno wchodzę w każdy temat :/ nie działają mi subskrypcję :/ więc jeśli się to nie poprawi to nie będę wchodzić chyba bo to mega wkurzajace każdego tematu szukać osobno :/ Quote
Ania :) Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 To dodam jeszcze trzy fotki i spadam :p Quote
Tyśka) Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Mnie też dogo (deliaktnie mówiąc) wkurza. jestem tutaj tylko dla bezdomnych psiaków. I paru fotoblozkow :D Brando chyba ma długi jezyk, haha. Quote
Ania :) Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 I tak zawsze wszystkie narzekamy jak jakieś zmiany robią , ze nie będziemy już wchodzić bla bla , a i tak zawsze wchodzimy i się przyzwyczajamy :p Quote
Recommended Posts