Ania :) Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 DUUŻO ZDJĘĆ NA POPRZEDNIEJ STRONIE :) Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Aniu, śliczne zdjęcia :) Z jednej strony szkoda mi tych zwierząt zamkniętych w klatkach czy małych wybiegach :( No ale, nie oszukujmy się, gdyby nie zoo, to wiele gatunków moglibyśmy oglądać tylko w TV :/ Quote
angineuuka Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 13 minut temu, *Magda* napisał: Aniu, śliczne zdjęcia :) Z jednej strony szkoda mi tych zwierząt zamkniętych w klatkach czy małych wybiegach :( No ale, nie oszukujmy się, gdyby nie zoo, to wiele gatunków moglibyśmy oglądać tylko w TV :/ Gdyby nie zoo, to nie byłoby np żubrów. Zawsze mnie zastanawia, czy obrońcy zoo są wege. Fajne zdjęcia :) Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 O ile wegetarian mogę zrozumieć, tak wegan nie bardzo :p Ale to juz ich wybór :) Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 swietne fotki !!!!<3 Prawie jak Qwendi :D :P Quote
Tyśka) Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 22 minut temu, Ania :) napisał: O ile wegetarian mogę zrozumieć, tak wegan nie bardzo :p Ale to juz ich wybór :) O widzisz, a ja mam na odwrót. Dla mnie wegetarianie to straszni hipokryci :). I tak, wiem że daję sobie w kolano, bo sama przez 5lat byłam wege... ale dla mnie weganizm ma sens (tzn.: jest logicznie spójny), wegetarianizm juz nie. Ładne fotki. Mój brat zapowiedział właśnie, że we wrześniu jeszcze zabiera mnie do wrocławskiego zoo. Zaczynam się bać - nie wiem do jakiej klatki mnie umieści :D Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 5 minut temu, dOgLoV napisał: Prawie jak Qwendi :D :P Tylko bardziej obrośnięty :P 2 minuty temu, Tyś napisał: Ładne fotki. Mój brat zapowiedział właśnie, że we wrześniu jeszcze zabiera mnie do wrocławskiego zoo. Zaczynam się bać - nie wiem do jakiej klatki mnie umieści :D Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 44 minut temu, dOgLoV napisał: swietne fotki !!!!<3 Prawie jak Qwendi :D :P To samo powiedział Kamil :p "on wygląda prawie tak samo jak ten wielki pies Agnieszki" :pp 42 minut temu, Tyś napisał: O widzisz, a ja mam na odwrót. Dla mnie wegetarianie to straszni hipokryci :). I tak, wiem że daję sobie w kolano, bo sama przez 5lat byłam wege... ale dla mnie weganizm ma sens (tzn.: jest logicznie spójny), wegetarianizm juz nie. Ładne fotki. Mój brat zapowiedział właśnie, że we wrześniu jeszcze zabiera mnie do wrocławskiego zoo. Zaczynam się bać - nie wiem do jakiej klatki mnie umieści :D Moja mama jak się dowiedziała , ze byliśmy to stwierdziła , ze jak przyjedzie to też musimy z nią pojechać :p Mógłby Cię wrzucić do jakiś kotkow :D Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Hahahahahahaha myślę że tego misia Kamil powinien bardziej się bać niż Qwendi :D Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 No właśnie on czasem wspomina , ze kiedyś trzeba kupić większego psa obronnego :p już pomijając kwestie , ze ja się nie nadaje do wychowania takiego psa ,to zawsze mu mowie "boisz się Qwendi, a Ty byś chciał na codzień żyć z takim dużym psem" i już jest koniec rozmowy :p :p Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: No właśnie on czasem wspomina , ze kiedyś trzeba kupić większego psa obronnego :p już pomijając kwestie , ze ja się nie nadaje do wychowania takiego psa ,to zawsze mu mowie "boisz się Qwendi, a Ty byś chciał na codzień żyć z takim dużym psem" i już jest koniec rozmowy :p :p Koniecznie musimy iśc na ten spacer żeby w koncu przestał się bać Qwendi , ona jest spokojnym miśkiem pod warunkiem że jest poza posesją :P i nie ma nic wspólnego z psem obronnym :P chyba że broni podwórka , to co innego :P Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 12 minut temu, dOgLoV napisał: Koniecznie musimy iśc na ten spacer żeby w koncu przestał się bać Qwendi , ona jest spokojnym miśkiem pod warunkiem że jest poza posesją :P i nie ma nic wspólnego z psem obronnym :P chyba że broni podwórka , to co innego :P On może nie tyle co się boi (bo bać się psow to bał 4 lata temu :p) , co czuję do niej respekt , bo jest duża i jej po prostu nie zna :) myślę , ze już po pierwszym spacerze by stwierdził , ze jest super i on takiego psa by chciał - dopóki by się nie dowiedział co wyprawia jak zostaje sama :p Quote
angineuuka Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Ale ja też czuje respekt przed obcymi, duzymi psami ;) Quote
Tyśka) Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Aniu, pomyślcie o leośku, jak chcecie łagodnego olbrzyma :D Podobno nie da się go "zepsuć", o ile się ma pojęcie o wychowaniu psów. :p Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 11 minut temu, Tyś napisał: Aniu, pomyślcie o leośku, jak chcecie łagodnego olbrzyma :D Podobno nie da się go "zepsuć", o ile się ma pojęcie o wychowaniu psów. :p o Leonbergerze to moja mama marzy :p mi też się podobają , ale my dużego psa nie możemy mieć :) to sa takie luźne rozmowy nasze po prostu :) Ja zależy przed jakim psem ..np przed jednym samcem doga mojej ciotki czuję respekt , bo on taaak paczy groźnie :p Quote
Ania :) Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 Ten pies jest normalny ? :p (chodził tak z ta zabawka przez 20min ...) On jest takim egoista , ze masakra :p ostatnio jak mu Brando ciągle zabierał oponę to zaniosl ja na piętro , bo tam młody nie wchodzi :p a jak mu kazalam przynieść oponę to w połowie schodów się zatrzymał bo na dole czekał Brando i się wrócił na górę , zostawił ja i zszedł :p Quote
jolkablaszczyk Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 no to rzeczywiście egoista z niego niezły :) fajny jest, pocieszny :D Quote
*Magda* Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 11 godzin temu, Ania :) napisał: Ten pies jest normalny ? :p (chodził tak z ta zabawka przez 20min ...) Jakbyś się z nim pobawiła, to nie musiałby chodzić z nią 20 minut :P Quote
Ania :) Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 7 godzin temu, *Magda* napisał: Jakbyś się z nim pobawiła, to nie musiałby chodzić z nią 20 minut :P Wcześniej był na spacerze, miał odpoczywać :P Quote
*Magda* Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 55 minut temu, Ania :) napisał: Wcześniej był na spacerze, miał odpoczywać :P A Ty zawsze rodziców słuchasz i robisz co Ci mówią?! :P Quote
Ania :) Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 39 minut temu, *Magda* napisał: A Ty zawsze rodziców słuchasz i robisz co Ci mówią?! :P ZAWSZE! Quote
Recommended Posts