Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, śliczne zdjęcia :)

Z jednej strony szkoda mi tych zwierząt zamkniętych w klatkach czy małych wybiegach :( No ale, nie oszukujmy się, gdyby nie zoo, to wiele gatunków moglibyśmy oglądać tylko w TV :/

Posted
13 minut temu, *Magda* napisał:

Aniu, śliczne zdjęcia :)

Z jednej strony szkoda mi tych zwierząt zamkniętych w klatkach czy małych wybiegach :( No ale, nie oszukujmy się, gdyby nie zoo, to wiele gatunków moglibyśmy oglądać tylko w TV :/

Gdyby nie zoo, to nie byłoby np  żubrów. Zawsze mnie zastanawia, czy obrońcy zoo są wege. 

Fajne zdjęcia :)

Posted
22 minut temu, Ania :) napisał:

O ile wegetarian mogę zrozumieć, tak wegan nie bardzo :p Ale to juz ich wybór :) 

O widzisz, a ja mam na odwrót. Dla mnie wegetarianie to straszni hipokryci :).
I tak, wiem że daję sobie w kolano, bo sama przez 5lat byłam wege... ale dla mnie weganizm ma sens (tzn.: jest logicznie spójny), wegetarianizm juz nie.

Ładne fotki. Mój brat zapowiedział właśnie, że we wrześniu jeszcze zabiera mnie do wrocławskiego zoo. Zaczynam się bać - nie wiem do jakiej klatki mnie umieści :D

Posted
5 minut temu, dOgLoV napisał:

Prawie jak Qwendi :D :P

Tylko bardziej obrośnięty :P

2 minuty temu, Tyś napisał:

Ładne fotki. Mój brat zapowiedział właśnie, że we wrześniu jeszcze zabiera mnie do wrocławskiego zoo. Zaczynam się bać - nie wiem do jakiej klatki mnie umieści :D

funny.gif

Posted
44 minut temu, dOgLoV napisał:

swietne fotki !!!!<3

Prawie jak Qwendi :D :P

IMG_7157.JPG

To samo powiedział Kamil :p "on wygląda prawie tak samo jak ten wielki pies Agnieszki" :pp

42 minut temu, Tyś napisał:

O widzisz, a ja mam na odwrót. Dla mnie wegetarianie to straszni hipokryci :).
I tak, wiem że daję sobie w kolano, bo sama przez 5lat byłam wege... ale dla mnie weganizm ma sens (tzn.: jest logicznie spójny), wegetarianizm juz nie.

Moja mama jak się dowiedziała , ze byliśmy to stwierdziła , ze jak przyjedzie to też musimy z nią pojechać :p  

Mógłby Cię wrzucić do jakiś kotkow :D

Posted

No właśnie on czasem wspomina , ze kiedyś trzeba kupić większego psa obronnego :p już pomijając kwestie , ze ja się nie nadaje do wychowania takiego psa ,to zawsze mu mowie "boisz się Qwendi, a Ty byś chciał na codzień żyć z takim dużym psem" i już jest koniec rozmowy :p :p 

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

No właśnie on czasem wspomina , ze kiedyś trzeba kupić większego psa obronnego :p już pomijając kwestie , ze ja się nie nadaje do wychowania takiego psa ,to zawsze mu mowie "boisz się Qwendi, a Ty byś chciał na codzień żyć z takim dużym psem" i już jest koniec rozmowy :p :p 

Koniecznie musimy iśc na ten spacer żeby w koncu przestał się bać Qwendi , ona jest spokojnym miśkiem pod warunkiem że jest poza posesją :P i nie ma nic wspólnego z psem obronnym :P chyba że broni podwórka , to co innego :P

Posted
12 minut temu, dOgLoV napisał:

Koniecznie musimy iśc na ten spacer żeby w koncu przestał się bać Qwendi , ona jest spokojnym miśkiem pod warunkiem że jest poza posesją :P i nie ma nic wspólnego z psem obronnym :P chyba że broni podwórka , to co innego :P

On może nie tyle co się boi (bo bać się psow to bał 4 lata temu :p) , co czuję do niej respekt , bo jest duża i jej po prostu nie zna :)  myślę , ze już po pierwszym spacerze by stwierdził , ze jest super i on takiego psa by chciał - dopóki by się nie dowiedział co wyprawia jak zostaje sama :p 

Posted
11 minut temu, Tyś napisał:

Aniu, pomyślcie o leośku, jak chcecie łagodnego olbrzyma :D Podobno nie da się go "zepsuć", o ile się ma pojęcie o wychowaniu psów. :p

o Leonbergerze to moja mama marzy :p mi też się podobają , ale my dużego psa nie możemy mieć :)  to sa takie luźne rozmowy nasze po prostu :) 

Ja zależy przed jakim psem ..np przed jednym samcem doga mojej ciotki czuję respekt , bo on taaak paczy groźnie :p 

Posted

Ten pies jest normalny ? :p (chodził tak z ta zabawka przez 20min ...)

2016-09-12 22.47.25.png

On jest takim egoista , ze masakra :p ostatnio jak mu Brando ciągle zabierał oponę to zaniosl ja na piętro , bo tam młody nie wchodzi :p a jak mu kazalam przynieść oponę to w połowie schodów się zatrzymał bo na dole czekał Brando i się wrócił na górę , zostawił ja i zszedł :p

Posted
11 godzin temu, Ania :) napisał:

Ten pies jest normalny ? :p (chodził tak z ta zabawka przez 20min ...)

Jakbyś się z nim pobawiła, to nie musiałby chodzić z nią 20 minut :P