basia0607 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Zbędny balast ,trzeba sie go pozbyć ! Ludzie są okropni. Quote
czarna01 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Właśnie co z sunią?? Miały być jakieś inne foteczki... I może macie informacje jak mała zachowuje się jak zostaje sama w domu i jak reaguje na inne psy (głównie chodzi mi o stosunek do suk). Czekamy na wieści! Quote
_Aga_ Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='czarna01']Właśnie co z sunią?? Miały być jakieś inne foteczki... I może macie informacje jak mała zachowuje się jak zostaje sama w domu i jak reaguje na inne psy (głównie chodzi mi o stosunek do suk). Czekamy na wieści![/quote] Wszystko jest w pierwszym poście ;) A co z sunią - nie wiem. Miały być fotki i nie ma. Koleżanka miała się umówić, przyjechać, żebym to ja mogła pstryknąć zdjęcia suni, ale się nie odzywa :roll: Quote
_Aga_ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Na tą chwilę sunię ma zabrać koleżanka znajomej... Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży.. Trzymajcie proszę kciuki :) Quote
Kar0la Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No to trzymamy. :thumbs::thumbs: :thumbs: Oby sie udało. Quote
_Aga_ Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Już jest w nowym domu :) Śpi z nową pańcią w łóżku :cool3: Kciuki nadal potrzebne, ale mam nadzieję, że wszystko się już dobrze ułoży :) Wszystkim, którzy chcieli pomóc, bardzo dziękuję :Rose: Quote
_Aga_ Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Jessika naprawdę dobrze trafiła ;) Mam nadzieję, że to już jej ostatni domek :) Quote
Recommended Posts