Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iczing napisał(a):
a może dacie ją do wawy, tu domek mam zainteresowany?
o taką suczynke wiercą mi dziurę w brzuchu ...

Masz kogoś, kto by ją na 100% wziął??

Tylko że do Warszawy ktoś by ją musiał zawieźć :roll: A to niestety proste nie będzie..

Posted

agnieszko jeżeli zdecydujesz że sunieczka może jechać do dużego niedobrego miasta to w sprawie transportu napewno się coś uda wymyślić
mam kilka domków chętnych na nieduże pieski i suczki ( oddaje suczki zawsze po sterylce!) - więc jest w czym wybierać.
jeżeli podejmiesz decyzję na TAK - to jej dotychczasowi państwo muszą na piśmie się jej zrzec na twoją korzyść

Posted

iczing napisał(a):
agnieszko jeżeli zdecydujesz że sunieczka może jechać do dużego niedobrego miasta to w sprawie transportu napewno się coś uda wymyślić
mam kilka domków chętnych na nieduże pieski i suczki ( oddaje suczki zawsze po sterylce!) - więc jest w czym wybierać.
jeżeli podejmiesz decyzję na TAK - to jej dotychczasowi państwo muszą na piśmie się jej zrzec na twoją korzyść

Ja nie mam nic przeciwko.
Napisz mi tylko co i jak i gdzie i kiedy. Żebyśmy zdążyli, żeby się nie okazalo, że mam kolejnego psa :-o ;) żeby się transport na czas znalazł...

Napisz po prostu co mam zrobić???

Posted

nie mialam dostępu do netu...
domki są dwa jeden na żoliborzu , drugi w Otwocku...
z transportem można się umówić , domki poczekają do przyszlego tygodnia
sppokojnie, teraz pędzę - wieczorem na spokojnie ,
pozdrawiam
na pw telefon

Posted

Rozmawiałam z właścicielką - jest szansa, że małą weźmie jakaś ciotka, ktoś z rodziny w każdym bądź razie, także proszę, trzymajcie kciuki :modla:

Jeśli nie, to właścicielka suni gotowa jest ją odwieźć do nowego domku nawet do Warszawy :)

Czasu trochę zostało, bo wyjazd właścicieli suni przesunął się na koniec września - połowę października..

• 2 weeks later...
Posted

iczing napisał(a):
sunieczka nie trafi do schroniska, nie martw się agnieszko
wyslalam do ciebie list
zdjecia juz mam
trzymaj kciuki

Trzymam, trzymam :) Dziękuję Ci, iczing :loveu:

• 2 weeks later...