iczing Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 a może dacie ją do wawy, tu domek mam zainteresowany? o taką suczynke wiercą mi dziurę w brzuchu ... Quote
_Aga_ Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 iczing napisał(a):a może dacie ją do wawy, tu domek mam zainteresowany? o taką suczynke wiercą mi dziurę w brzuchu ... Masz kogoś, kto by ją na 100% wziął?? Tylko że do Warszawy ktoś by ją musiał zawieźć :roll: A to niestety proste nie będzie.. Quote
iczing Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 agnieszko jeżeli zdecydujesz że sunieczka może jechać do dużego niedobrego miasta to w sprawie transportu napewno się coś uda wymyślić mam kilka domków chętnych na nieduże pieski i suczki ( oddaje suczki zawsze po sterylce!) - więc jest w czym wybierać. jeżeli podejmiesz decyzję na TAK - to jej dotychczasowi państwo muszą na piśmie się jej zrzec na twoją korzyść Quote
Kar0la Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 To by była wielka szansa dla sunieczki. Może transport się znajdzie. Quote
_Aga_ Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 iczing napisał(a):agnieszko jeżeli zdecydujesz że sunieczka może jechać do dużego niedobrego miasta to w sprawie transportu napewno się coś uda wymyślić mam kilka domków chętnych na nieduże pieski i suczki ( oddaje suczki zawsze po sterylce!) - więc jest w czym wybierać. jeżeli podejmiesz decyzję na TAK - to jej dotychczasowi państwo muszą na piśmie się jej zrzec na twoją korzyść Ja nie mam nic przeciwko. Napisz mi tylko co i jak i gdzie i kiedy. Żebyśmy zdążyli, żeby się nie okazalo, że mam kolejnego psa :-o ;) żeby się transport na czas znalazł... Napisz po prostu co mam zrobić??? Quote
iczing Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 nie mialam dostępu do netu... domki są dwa jeden na żoliborzu , drugi w Otwocku... z transportem można się umówić , domki poczekają do przyszlego tygodnia sppokojnie, teraz pędzę - wieczorem na spokojnie , pozdrawiam na pw telefon Quote
_Aga_ Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dopiero teraz przeczytałam... To już pewnie nieaktualne te domki... A zdjęć się nie doczekałam... Quote
Kar0la Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czyli domki niaktualne? Suni zostało mało czasu... Quote
_Aga_ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Rozmawiałam z właścicielką - jest szansa, że małą weźmie jakaś ciotka, ktoś z rodziny w każdym bądź razie, także proszę, trzymajcie kciuki :modla: Jeśli nie, to właścicielka suni gotowa jest ją odwieźć do nowego domku nawet do Warszawy :) Czasu trochę zostało, bo wyjazd właścicieli suni przesunął się na koniec września - połowę października.. Quote
_Aga_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Jednak nikt z rodziny suni nie weźmie :( Domek potrzebny... Właścicielka jest gotowa odwieźć sunię pod drzwi nowego domu... Quote
_Aga_ Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 to jeszcze na dobanoc hop.. tylko po co... :sadCyber: Quote
iczing Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 sunieczka nie trafi do schroniska, nie martw się agnieszko wyslalam do ciebie list zdjecia juz mam trzymaj kciuki Quote
_Aga_ Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 iczing napisał(a):sunieczka nie trafi do schroniska, nie martw się agnieszko wyslalam do ciebie list zdjecia juz mam trzymaj kciuki Trzymam, trzymam :) Dziękuję Ci, iczing :loveu: Quote
idalia46 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Agnieszka-Małek napisał(a):Trzymam, trzymam :) Dziękuję Ci, iczing :loveu:co ze zdjeciami sunki Quote
_Aga_ Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Nie mam więcej, bo znajoma ma problem z aparatem. Będą dopiero w przyszłym tygodniu :roll: Quote
zmierzchnica Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jej, przez tyle dni zupełna cisza... Co tam u suni, co się z nią dzieje? Quote
_Aga_ Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Nadal szukamy domu..... Znajoma niedługo wyjeżdża :roll: Quote
Recommended Posts