_Aga_ Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Szukam domu dla ślicznej, małej "domowej" suni, Jesiki.. Shot with EX-Z50 at 2007-08-02 Jesika ma 2,5 roku.. Wielkości tak do połowy łydki, mniej więcej.. Nie sprawiała swojemu państwu żadnych problemów. Lubi dzieci. Nie niszczy niczego w domu, ale jak zostaje sama to czasem piszczy.. Boi się dużych psów.. Mam czas do końca sierpnia. Jeśli do tego czasu nie znajdę dla niej domu, trafi do schroniska... :-( To będzie dla niej wyrok.. myślę, że sobie tam nie poradzi :shake: Proszę, pomóżcie mi znaleźć dla niej dobry dom... Quote
fizia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Biedactwo... Trzeba Jej zrobić ogłoszenia! Dlaczego już Jej nie chcą? Quote
_Aga_ Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Pani wyjechała do pracy za granicę i wkrótce dzieci mają do niej dołączyć... Do tego czasu muszą się pozbyć Jesiki... Quote
Ulka18 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Agnieszko, masz tylko jedno zdjecie tej sunieczki ? Quote
akucha Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Leć maleńka, taki los... Nowy dom pilnie potrzebny!!! Quote
agusiazet Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czy można liczyć na więcej zdjęć suczki? Czy ona jest w Tarnowie? Quote
agusiazet Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Acha i jeszcze ważne, czy ma aktualną książeczkę zdrowia i czy jest wysterylizowana? Quote
_Aga_ Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Ulka18 napisał(a):Agnieszko, masz tylko jedno zdjecie tej sunieczki ? Niestety tylko to jedno :roll: Quote
_Aga_ Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 agusiazet napisał(a):Acha i jeszcze ważne, czy ma aktualną książeczkę zdrowia i czy jest wysterylizowana? Sunia jestw Tarnowie i nie jest wysterylizowana :shake: A książeczkę zdrowia raczej ma, dopytam jeszcze. Quote
agusiazet Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 To poproś jeszcze o zdjęcia, jakieś bardzie wyraźnie pokazujące sunię! Quote
agusiazet Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Żadnych odpowiedzi, szkoda. Zatem tylko podniosę!!! Quote
malagos Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 nie ma komu odpowiedzieć na pytania, wstawić zdjeć :cool1: Quote
BasiaD Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Suńka wskakuj na górę przypominać o sobie cioteczkom... Quote
_Aga_ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dziewczyny, przepraszam, że nie odpowiadam na bieżąco na pytania. Nie miałam czasu, nie miałam informacji.. Tylko tyle informacji dostałam od koleżanki, ile umieściłam w pierwszym poście.. Dowiedziałam się jeszcze, że sunia ma aktualną książeczkę, szczepienia, dostaje też zastrzyki "antykoncepcyjne" co pół roku.. Mam obiecane zdjęcia, będę naciskać, żeby syn koleżanki zrobił przysłał mi je jak najszybciej.. :sadCyber: Quote
AgaG Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Agusiu zaraz wstawię watek suni na nasz watek zbiorczy w Krakowie. taka malizna biedna... Quote
Kar0la Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Agnieszko mogę poogłaszać sunię w kilku miejscach. Tylko jaki kontakt podać? Quote
_Aga_ Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 AgaG napisał(a):Agusiu zaraz wstawię watek suni na nasz watek zbiorczy w Krakowie. taka malizna biedna... Dziękuję Agusiu :loveu: Sunia jest malutka, coś wielkości moich psiaków, tylko drobniutka, nie taki pasztecik jak moje ;) Quote
_Aga_ Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Kar0la napisał(a):Agnieszko mogę poogłaszać sunię w kilku miejscach. Tylko jaki kontakt podać? I tu problem.. Chyba najlepiej mój, bo "rodzina" suni się tym (adopcją) nie zajmuje.. A ja znowu nie zawsze mogę odebrać telefon, bo chory synek jest bardzo absorbujący, do tego wracam do pracy, więc będę mieć kołowrót.... Ale na maile mogę odpisywać bez problemu :) Podaj mojego maila: [email protected] i ewentualnie telefon: 602 322 919 :) DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
Kar0la Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jesika szuka domu na kupsprzedaj, ale.gratka, kupiepsa, eoferty.com, animaila, psy.pl, lodz.gumtree, gumtree.pl. Agnieszko rozumiem, że nie ma więcej zdjęć suni? Quote
Recommended Posts