Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aukcja Kariny i Sarny

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=779397138]Psie serce (779397138) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

Magijko robi sie :)

[B]serce lustrem przecięte …[/B]

[B][COLOR=Red][I]Wielkie serce na dwie części podzielone[/I]
[I]Każda z połówek ma inne ciało[/I]
[I]Jestem Twoim oddechem bo dałaś mi życie[/I]
[I]Ty wciąż pilnujesz abym opieki nie miała za mało …[/I]

[I]Ja wiem, że kiedyś poranek nie otworzy Twoich oczu[/I]
[I]Chcę aby wtedy zamknął i moje[/I]
[I]Niech dwie połówki znów w jedno serce się scalą[/I]
[I]Bo zawsze potrafiło kochać w pojedynkę za dwoje ….

[COLOR=Black]wkleję tez tekst napisany przezalbiemu do plakatu troszkę za długi alemozna skracać i modyfikowac - mamy zgode :loveu:
[/COLOR][/I][/COLOR][/B]Adopcje psów są niezwykle trudne. Bardzo ciężkie dla psów, które często latami oczekują szansy na dom. Niezwykle pracochłonne i obciążające dla nas opiekunów. Żyjemy ze świadomością, że często nie udaje się nam podarować im imienia, domu, godnego życia i śmierci.

Historia Sarny i Kariny to wielkie emocje. Wchodzą tutaj w grę wzajemne, bardzo silne relacje matki i jej potomstwa. To co napisałam powyżej jest prawdą. Sarna i Karina mają jedno serce. Nie potrafią odnaleźć siebie tracąc się z oczu. My nie mamy serca … ich rozdzielać. Podjęliśmy decyzję o szukaniu dla nich wspólnego domu, mając świadomość, że tym samym zdecydowanie zmniejszamy ich szansę na niego. Niezwykle trudna decyzja z naszej strony i wielkie dla nas obciążenie.

Sarna jest oceniona na ponad pięć lat. Karina ma dzisiaj około czterech . Zostały odnalezione na terenie poligonu. Było to trzy lata temu. Tyle trwa nasza walka o ich wspólny dom … do dzisiaj jak widać bez efektu.

[B]
..."co z oczu to z serca" Sarny i Kariny nie dotyczy ....[/B]

Prosimy Państwa o chwilę dla nich. Zrozumienie i pomoc. Sarna i Karina mają mniej czasu od nas ….

Jeśli znajdą dom, swoich opiekunów wierzymy, że zegar zatrzyma się w momencie nad nimi zachwytu … Wskazówki cofnie .miłość oczu ludzkiego serca. __________________

[B][I][COLOR=blue]TEL [/COLOR][/I][/B]0 721 107 014[B][I][COLOR=blue] 0 510 433 322, 889 137 137,

[email][email protected][/email]

[COLOR=Red]prosze :)

tylko błągam nie każcie mi wybierać zdjęcia - pomocy bo jak zacznę przebieraci wybierac to do nowego roku nie bedzie plakatu - los osoby niezdecydowanej :oops:

[COLOR=SeaGreen]Radek dziękuję :) juz lecę oglądać allegro :multi:[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/I][/B][B][COLOR=Red][I][COLOR=Black]
[/COLOR][/I][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='justynavege']Magijko robi sie :)
[B][I][COLOR=blue][COLOR=Red]
tylko błągam nie każcie mi wybierać zdjęcia[/COLOR][/COLOR][/I][/B][B][COLOR=Red][I][COLOR=Black]
[/COLOR][/I][/COLOR][/B][/quote]

To się powtórzę :)
Ja bym dał ostatnią fotkę z aukcji i jeszcze czarno-białe z Kariną i Sarną razem.

Posted

Wszystko dostałam :)
To którą fotkę dodać? :lol:

Albo zaraz albo jak padnę za wczasu, to jutro zabieram się za plakacik. Małż przejmie dziecko, będę miała czas skrobnąć.

Posted

No ciotka jusia z wysoka spadła... :lol:
W marcu urodziłam.... Do ostatniego dnia planowałam akcje z sunia [SIZE=1](Żabką od Nelly, którą adoptował wujek Negri)[/SIZE], która miała zameldować się w waszym hoteliku, ale niestety nie udało się... Miałam dokończyć po porodzie, ale życie się cholernie skomplikowało.
Przeprosiłam rotkową za zamieszanie..
W tym momencie jestem totalnie zblokowana rehabilitacją malutkiej, więc jedyne co mogę to od czasu do czasu skrobnąć jakiś plakacik, co też czynię :diabloti:

Posted

Dziękuję, za ciepłe słowa w naszym kierunku :) [SIZE=1](Fakt, rehabilitacja to cały dzień ćwiczeń ciałka, zmysłów wzroku, ehh ile bym dała żeby nasze życie było prostsze..)[/SIZE]

Wiecie ja się potrzebuję czasami "odstresować", porobić coś innego...
Tylko zastanawiam się czy na dogo-czytając o psich nieszczęściach nie stresuję się jeszcze bardziej.
[SIZE=1]Ale chociaż wiem, że pomagam w 0,1%..:oops:[/SIZE]

Posted

[quote name='justynavege']bico zdrowiej szybciutko :loveu:[/QUOTE]

dzięki:lol: :loveu:
oby tak było, bo zamiast coraz lepiej się czuć, to coraz bardziej mnie rozkłada od niedzieli:placz:

Czarnulki, choć Wy się zdrowo trzymajcie i na grypsko uważajcie;)

Posted

Bico, ostatnio sporo osób przeziębionych i zagrypionych. Trzymaj się i życzę zdrówka :)

Dzisiaj zajrzałem na panel aukcji w Allegro i jest jeden obserwujący - wczoraj go nie było.