uxmal Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 bardzo ciekawa sprawa te breloczki ;) ja tez sie zapisuje na liste:) Rotku, a w jakim one są kształcie? Walec, Stożek, Prostopadłościan...kula Quote
rotek_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 wczoraj już dostałam... apart mi padł więc będę musiała poczekać do poniedziałku..wtedy przejde sie do kolegi i zwinę od niego cyfrówkę... owalne.... około 3cm wysokości i 1cm szerokości... na baterie.... (bateri mi nie dosłali:mad::evil_lol:) szare na górze jest dioda...to chyba latarka....taka mini... brelok wytwarza dzwięki które odstraszają komary...wiem ze mozna ustawiać częstotliwość.... wszystko w opcji kup teraz.... wyjezdzam na kilka dni do ulv wiec nie bedzie mnie na dogo... Quote
Radek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 To chociaż wirtualnie odwiedzę czarnulki :oops: Quote
rotek_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10010755#post10010755[/URL] bazarek na uciechów uxmal, wygramy tą walkę.... a poza tym myślę ze czarne niedługo znajdą domek;) ale nic nie kraczę muszą mieć tylko odpowiedni artykuł w gazecie Quote
Radek Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Czas już najwyższy żeby znalazły domek :) Trzymajcie się musicie wygrać :multi: Quote
rotek_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 byłam u malych;) razem z robertem wzieliśmy je nad staw..... miały około1,5 godzinny spacer kara jakby schudła...niewiele...ale już nie jest takim pontonem:eviltong: dowiedziałam nsię przy okazji kilku ciekawych rzeczy nt suczek Kara i sarna to były jedyne psy z poligonu... reszta psów poprostu przychodziła do nich jak miały cieczkę więc do uciechowa trafiło razem 5 psów Wolontariusze nazwali suczkę Karina i Czarna i kiedyś zadzwoniła pani która dokarmiała psy i spytała się jak suczki nazywają się Robert odpowiedział "Karina i Czarna" Pani "aaa. Karina i Sarna...ładnie ladnie" :evil_lol: i tak już zostało;) z dobrych wiadomości już nie jedza koopek.... zupelnie im przeszło:multi: Quote
uxmal Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='rotek_']byłam u malych;) Robert odpowiedział "Karina i Czarna" Pani "aaa. Karina i Sarna...ładnie ladnie" :evil_lol: i tak już zostało;) z dobrych wiadomości już nie jedza koopek.... zupelnie im przeszło:multi:[/quote] Rotku- anegdoty już masz uciechowskie:) A jak to sie stało, że one koo... nie jedzą? Jakas specjalna terapia czy co?;) Quote
rotek_ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 już nie pamiętam żeby przy mnie tak zrobiły:cool3: teraz jedzą trawę ale to przynajmniej da się racjonalnie wytłumaczyć:evil_lol: Quote
Radek Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Trawę to powinien wcinać każdy szanujący się pies ;) Przynajmniej tak robią wszystkie mi znane. Powiedzcie, czy ponowić ogłoszenia czarnych czworołapów? Quote
rotek_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 pewnie dzisiaj byliśmy na 2 godzinnym spacerze:evil_lol: karina pod koniec już błagała wzrokiem"weź mnie na ręce";) chwaliłam się przed robertem że czarne już nie jedzą koo i w tym momencie sarna wyciągnęła zwloki myszy i wytarzała się w nich:mad: no poprostu :shake: brak słów ale przybnajmniej nic nie zjadła:lol: dzisiaj był fotograf i robił zdjęcia małym...najczęściej karinie może mała ukaże się w gazecie... Quote
uxmal Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='rotek_']pewnie dzisiaj był fotograf i robił zdjęcia małym...najczęściej karinie może mała ukaże się w gazecie...[/quote] Pomijając wszystkie kooo... Ale z nich szczęściary-Dziewczyny mają własną sesję zdjęciową. :) Quote
rotek_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 kara dobre 15 minut lizała mnie po twarzy.... teraz to żaden chłopak mnie już nie pocałuje:cry: Quote
uxmal Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='rotek_']kara dobre 15 minut lizała mnie po twarzy.... teraz to żaden chłopak mnie już nie pocałuje:cry:[/quote] To najpierw pocałuje Cie w rękę i ukloni się dżentelmńsko. A Ty dygniesz nieśmiało ;) A to chyba lepsze niż rzucanie się od razu na twarz;) Quote
uxmal Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='rotek_']trochę mnie pocieszyłaś:evil_lol: gorzej jakna całowaniu w ręke się skończy:diabloti:[/quote] to niech spada na drzewo;) Quote
rotek_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 trochę mnie pocieszyłaś:evil_lol: gorzej jakna całowaniu w ręke się skończy:diabloti: Quote
Radek Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Karina [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356090366[/URL] i Sarna [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356090756[/URL] powędrowały na Allegro. Quote
justynavege Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 dziewczyny porozgłaszane :) teraz to nie maja wyjscia jak znaleźć dom wreszcie Quote
rotek_ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ale co zauważyłam kara ma namiętny instynkt niszczenia:shake: wystarczy i niej zostawić konewke i już wszystkie wystające rzeczy sa naddarte adoptujący będą musieli to wiedzieć zanim zdecydują się na adopcje .... nie chcę kolejnej nieudanej... Quote
Recommended Posts