justynavege Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Radku dziękujemy w im ieniu Czarnulek :lol: Quote
Radek Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Karinka, po raz pierwszy od dawna, ma obserwatora na aukcji. Quote
rotek_ Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 o bashe:crazyeye: oby nie zrezygnował... oby nie Quote
justynavege Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Radek']Karinka, po raz pierwszy od dawna, ma obserwatora na aukcji.[/quote] po cichu marze ........... dziś byłąm w uciechowe czarnule przecudne wypasione a przysmaków mają po pachy :crazyeye: Quote
Radek Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Czyli od strony żywnościowej czarnulkom nic nie brakuje :evil_lol: Quote
justynavege Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 od tej strony na pewno nei :) szkoda ze nie mamy obecnie dostepu do aparatu zobaczylibyscie jak wygladaja :) Quote
rotek_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 byłam.... robert nie nadaje się do odchudzania psów... na spacerze wpakował w kieszeń garsc ciasteczeki co dwa metry dawal karinie do pyska....:evil_lol: Quote
Radek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Może chociaż spacer był aktywny i Karina, biegając, miała okazję zrzucić nadmiary? Quote
rotek_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 radku, myślę ze wyszła na zero... bo tyle ile spaliła tyle kalorii robert w nią wpakował.... :evil_lol: staw uciechowski był zawalony ludźmi więc poszliśmy taki mały zagajnik koło budynku... niedaleko płynie niewielka rzeka a do okoła jest masa wysokich drzew.... taki mini las:loveu: było cudownie..... spacer z karą i Sarną to czysta przyjemność Quote
justynavege Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 wiosna idzie spacery na prawdę stają sie przyjemne , pewnei jest gdzieś czlowiek który chciałby pospacerować z Karina lub Sarną jako Pan ten włąsciwy tylko jak trafić na tę osobę .... Quote
rotek_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 szkoda że nie porobiłam zdjęć małym czarnulkom... aparat mi padł.... nie wiem dlaczego ale nie chce się włączyć...na dodatek w ogóle obiektyw się nie chowa:roll: znowu coś popsułam:evil_lol:. Quote
Radek Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='rotek_']spacer z karą i Sarną to czysta przyjemność[/quote] Kto się skusi na tę przyjemność :) Quote
uxmal Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='rotek_'] staw uciechowski był zawalony ludźmi więc poszliśmy taki mały zagajnik koło budynku... niedaleko płynie niewielka rzeka a do okoła jest masa wysokich drzew.... taki mini las:loveu: /quote] Niedługo będziecie mieć swoj staw.:) Tylko co z komarami zrobicie? Quote
rotek_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote=uxmal;9839079 Niedługo będziecie mieć swoj staw.:) Tylko co z komarami zrobicie?[/quote] dobre pytanie:roll: Quote
Radek Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 I czarne zostaną pożarte przez latających krwiopijców ;) Tak przy okazji spytam czy może ktoś dzwonił z ogłoszeń? Quote
justynavege Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ych ... co sie dzieje ze Czarnulek nikt nie chce :placz: Quote
uxmal Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 JUstynko, może to okropne co napisze- ale moze narazie jest lepiej ze czarnulki jeszcze sa:( Nie ma tego złego. Quote
Radek Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Ale fajnie by było gdyby mieszkały już w swoim własnym domu. Quote
yewcia1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Oj domek tak bardzo potrzebny.................... Quote
Recommended Posts