justynavege Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 dobry pomysł zobaczyce jaka słodka jest karina sarna tez :) Quote
Radek Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='MagYa^^']Moze nakrecic z nimi jakis 30 sek filmik - jak biegaja, rozrabiaja? i wrzucic w siec? [/quote] Też chętnie obejrzałbym czarnulki w akcji :) Quote
uxmal Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Czarnulki są w internetowej wersji Gazety Wyb. Ciekawe czy są w papierowej:) ciotki-macie tę wersję papierową? plissss potrzebuje info czy inny Reksio w niej jest:([IMG]http://www.marienburg.pl/files/obraz_151_432.jpg[/IMG] Quote
yewcia1 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 nie wiem bo ja w innym wojewówodztwo inne:shake: Quote
Radek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Czarnulki pędźcie wreszcie do domów :) Quote
yewcia1 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czarnule mają raj - dostały masę smakw od gości z Holandii Quote
uxmal Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ewciu, czarnulki są w papierowej Gazecie Wyborczej. ;) Quote
Radek Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='yewcia1']Czarnule mają raj - dostały masę smakw od gości z Holandii[/quote] Żeby tylko nie zrobiły się z nich beczułki w kolorze czarnym :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Radek']Żeby tylko nie zrobiły się z nich beczułki w kolorze czarnym :evil_lol:[/quote] ee czemu nie? ;) buleczki sa smaczniutkie i takie poreczne.. a czarne..hmm.. to powiemy, ze to takie buleczki pumpernikel ;) :diabloti: :razz: Quote
justynavege Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ux dopiero teraz przeczytałam ( net kaput ) ze chcialaś by sprawdzić czy jest Reksio w GW :-( jakby co takiego bylo jescze kiedys trzeba wyslij mi sms , bo na internet nie moge liczyć :mad: Quote
Radek Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 A tak w ogóle to jakie smakołyki dostały czarnulki? Quote
justynavege Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 oj Radku mnostwo pysznosci dostały pałeczki , ciasteczka przerozne w kartonie i takie pakowane osobno (p ierwszy raz na oczy widziałam ) , suszone coś nie wiem co to ;), kabanosy wedzone miekkie , no cuda na kiju :) juz teraz skradzionym Dżinie żwaczem ja im nie zaimponuję :evil_lol: Quote
rotek_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 czarne i Lisiczka ukazały się w gazecie... Do Lili były telefony...no może tylko jeden...natomaist czarne chyba nie mają szczęścia:shake: Quote
justynavege Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 nie rozumiem tego :placz: takie cudne bezproblemowe sunie mlode zdrowe wysterylizowane wpatrzone w człowieka jak w obraz a nikt nigdy o nie nie zapytał :-( Quote
rotek_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 więc ogłaszamy konkurs na najlepsze ogłoszenie dla czarnych;) może ja poprostu nie znam takich słów żeby określić wspaniały charakter suczek Quote
yewcia1 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 justyna pewnie coś wymyśli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Radek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='rotek_']więc ogłaszamy konkurs na najlepsze ogłoszenie dla czarnych;) [/quote] Będzie można wykorzystać w ogłoszeniu nagrodzoną pracę? :cool3: Quote
justynavege Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='uxmal']Cholibka :( A jaka jest nagroda? ;)[/quote] moze za skuteczny tekst Aniołek np ;) Quote
Kanzaj Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nagrodą powinna być adopcja sunieczek!!!:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Kanzaj']Nagrodą powinna być adopcja sunieczek!!!:evil_lol:[/quote] dodam tylko, ze dwóch idealnych sunieczek:lol: Quote
Recommended Posts