Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Radek']Czy odzywał się ktoś z Allegro czy ogłoszeń czarnulek?[/QUOTE]
nie niestety...
poza ty,m gdyby tak się stało to byłoby to najbardziej spektakularne wydarzenie dogo!

Posted

[quote name='_ogonek_']gdyby tak się stało to byłoby to najbardziej spektakularne wydarzenie dogo![/QUOTE]

Chyba bym jakieś małe święto sobie zorganizował, a nawet dużą pizze i 2 litry Coli;)
A mówiąc poważniej to smutne to, mimo wszystko mam cały czas jakąś nadzieję. Proszę pogłaskać ode mnie czarne mordki.

Posted

[quote name='Radek']To wielka szkoda, szczególnie że ktoś mimo wszystko zalicytował się nie odzywa:([/QUOTE]
Radku, ktoś "kupił" czarnulki?
Dostaliśmy maila od jakiejś pani z przeprosinami, że kupiło jej dziecko pieska, ale to przypadek.

Posted

No to kolejny przypadek, drugi raz z Allegro okazuje się, że ktoś "kupił przez przypadek":(
Smutne to jest, po weekendzie wznowię aukcję suniek, nie będę się domagał zwrotu kosztów od licytującego , nie chcę wystawiać komentarza negatywnego ani takich rzeczy. Szkoda tylko moich kochanych czarnulek.

Posted

[quote name='Radek']No to kolejny przypadek, drugi raz z Allegro okazuje się, że ktoś "kupił przez przypadek":(
Smutne to jest, po weekendzie wznowię aukcję suniek, nie będę się domagał zwrotu kosztów od licytującego , nie chcę wystawiać komentarza negatywnego ani takich rzeczy. Szkoda tylko moich kochanych czarnulek.[/QUOTE]
Niestety :( A ty Radku wyróżnione wystawiasz?

Posted

Zajrzyjcie na ten wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210281-Niechciane-i-zapomniane-czekaj%C4%85-latami..-%C5%BByj%C4%85-nadziej%C4%85-schronisko-Uciech%C3%B3w[/url]
Zbiór psiaków z Uciechowa, które czekają na dom ponad 10 miesięcy. Karina i Sarna się załapały.
Wyszło, że szukają domu już 5 lat :(

Posted

Ojej, ile to już lat, aż się płakać chce:(
A to nowe Allegro moich kochanych czarnulek

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1692258808[/url]

Posted

[quote name='Radek']Chętnie bym przyjechał do Was, jednak trochę przeraża mnie odległość.[/QUOTE]
oj tam, nie jest aż tak tragicznie, przenocujesz u czarnulek, one chętnie cię przyjmą, zobaczysz, to będzie rekordowa ilość psich buziaków jaką kiedykolwiek dostaleś, a szczególnie od Kariny :diabloti: