Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radek napisał(a):
Czy odzywał się ktoś z Allegro czy ogłoszeń czarnulek?

nie niestety...
poza ty,m gdyby tak się stało to byłoby to najbardziej spektakularne wydarzenie dogo!

Posted

_ogonek_ napisał(a):
gdyby tak się stało to byłoby to najbardziej spektakularne wydarzenie dogo!

Chyba bym jakieś małe święto sobie zorganizował, a nawet dużą pizze i 2 litry Coli;)
A mówiąc poważniej to smutne to, mimo wszystko mam cały czas jakąś nadzieję. Proszę pogłaskać ode mnie czarne mordki.

Posted

Radek napisał(a):
To wielka szkoda, szczególnie że ktoś mimo wszystko zalicytował się nie odzywa:(

Radku, ktoś "kupił" czarnulki?
Dostaliśmy maila od jakiejś pani z przeprosinami, że kupiło jej dziecko pieska, ale to przypadek.

Posted

No to kolejny przypadek, drugi raz z Allegro okazuje się, że ktoś "kupił przez przypadek":(
Smutne to jest, po weekendzie wznowię aukcję suniek, nie będę się domagał zwrotu kosztów od licytującego , nie chcę wystawiać komentarza negatywnego ani takich rzeczy. Szkoda tylko moich kochanych czarnulek.

Posted

Radek napisał(a):
No to kolejny przypadek, drugi raz z Allegro okazuje się, że ktoś "kupił przez przypadek":(
Smutne to jest, po weekendzie wznowię aukcję suniek, nie będę się domagał zwrotu kosztów od licytującego , nie chcę wystawiać komentarza negatywnego ani takich rzeczy. Szkoda tylko moich kochanych czarnulek.

Niestety :( A ty Radku wyróżnione wystawiasz?

Posted

[quote name='Radek']Chętnie bym przyjechał do Was, jednak trochę przeraża mnie odległość.[/QUOTE]
oj tam, nie jest aż tak tragicznie, przenocujesz u czarnulek, one chętnie cię przyjmą, zobaczysz, to będzie rekordowa ilość psich buziaków jaką kiedykolwiek dostaleś, a szczególnie od Kariny :diabloti: