Jump to content
Dogomania

Trzeba było tak od razu. Marmur zostaje u pani Basi jako 15-sty rezydent!!

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marmurek był wczoraj u weta, został odpchlony i dokładnie obejrzany.
prawdopodobnie jest po uraziE, ma złamane, czy też wybite dwa zęby,łzawias mu oczy ale to nic poważnego. napewno był kotem domowym, albo spadł komuś z okna, albo balkonu, albo ktoś go b.źle potraktował.
na razie grzecznie czeka na swoim fotelu w piwnicy, ale taki stan rzeczy nie może trwać długo.
bardzo czekamy na każdą pomoc.

Posted

Nie wiem co się dzieje, ale dla mnie chyba wrota Dogomanii się zamknęły. Nic mi się nie ładuje, a jak juz ładuje to po kilka minut strona.

Marmurku, do góry ślicznoto.

Posted

nietety Marmurek siedzi ciągle w tej piwnicy. Pani Basia ma wątpliwości czy nie wypuścić go na wolność. Ja jednak uważam, że to kot domowy i powinien mieszkać w domu, na wolności zginie. Może ktoś mógłby dać mu chociaż DT?

Posted

Puchatek bardzo dziękuję. Nie wiem czy to coś da, bo nie ma żadnego zainteresowania tą biedną kociną. A przecież jeśli ktoś mu nie pomoże czeka go śmierć na ulicy.

Posted

Podnoszę koteczka, on tak czeka na pomoc! Kto ma kawałeczek wolnego miejsca dla kocurka? Przecież może być u kogoś choćby w łazience. U mnie od 3 miesięcy pomieszkuje w ten sposób 6 kocich maluchów a łazienka jest naprawdę kieszonkowa i da się przeżyć, jeżeli się chce

Posted

Piękny Marmurek czeka na swojego człowieka, a może kotś go przetrzyma do czasu zanim ten właściciel się znajdzie. Kto może nam pomóc?
Kicia jest ogłoszona, narazie bez odzewu. Co jeszcze możemy zrobić. Potrzebujemy pomocy.