Jump to content
Dogomania

Trzeba było tak od razu. Marmur zostaje u pani Basi jako 15-sty rezydent!!

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże, jakiż on piękny!:-o Te oczy są niezwykłe, nie złociste ani nie zielone... nie wiem jak określić ten kolor... w każdym razie urzekające! Marmurek z taką urodą powinien znaleźć dom na pniu!

Posted

Wiedziałam, że będzie zainteresowanie :) Może gdyby zgłosiła się choć jedna sensowna osoba więcej - dałoby się znaleźć domek jeszcze innemu kociakowi? Kciuki trzymamy ja, moja kotka, dwa psiaki i dwie myszoskoczki:thumbs:

Posted

Agata69 napisał(a):
Mamy domek!!!!!
W poniedziałek Marmur będzie kastrowany, pod koniec tygodnia jedzie do Leszna. Mamy już transport, co prawda płatny, ale co tam.

:crazyeye: Czy to cud?!:multi: :multi: :multi:
Cudowne wiadomości! Minęło tak mało czasu od wystawienia go na Allegro, a Marmurek już znalazł domek!:loveu: Może po czasie zgłosi się ktoś jeszcze i da się namówić na inną kocią bidę? Kciuki za kastrację, za transport i za nową opiekunkę:thumbs:

Posted

Szaleje! Ale newsy! Allegro górą. Bumerang, Twoje dziecko jest wielkie.Marmurku, ty pycholu kochany, teraz to już z górki będzie, a jajkami się nie przejmuj, jakoś to będzie.

Posted

Marmurek zginął!!
Podobno ktoś trzeci kto miał klucze do piwnicy wypuścił go rano.
Ja jakoś mam wrażenie , że się pani Basia przestraszyła kosztów. Poza tym druga pani , która jej pomaga finansowo, od początku mnożyła problemy.
bez sensu to wszystko. podobno go szukają...

Posted

:mdleje:
Jak to: pani Basia przestraszyła się kosztów? Przecież nie pokrywałaby tego sama, przecież byśmy pomogli!! Boże, a miał kocio szansę na domek... Co teraz?:( Agatko, czy Ty też będziesz go szukać, będziesz miała na to czas?

Posted

A tak się cieszyłyśmy. Brak mi słów. Czemu ludzie tak nieszanują zwierząt? Kot miałby dom. Z prawdziwego zdarzenia. Nie moge nic juz napisać idę się pociąć albo co:(

Posted

Nie wiem już co myśleć. Dzwoniłam do pani basi, jest przejęta, podobno go szuka. Może jeszcze przyjdzie, ma otwarte okno do piwnicy, może przyjdzie do jedzenia. Tymczasem mailowała ta pani z Leszna, że bardzo się cieszy, że już szykują domek, przysłała zdjęcia swojego psa i w ogóle. Ja też się chyba potnę.

Posted

Marmurek się znalazł!!!
Uff, ja dostanę zawału.
Dzisiaj kastracja i pod koniec tygodnia do domu. kamień spadnie mi z serca dopiero jak kotek dojedzie do pani.

Posted

Sterylka przełozona na jutro. Pani Laura przysłała mi takiego maila:

(...)Bardzo się cieszę że dzien w ktorym odbiore Marmurka juz sie zbliza.Mam nadzieje ze sterylizacja przebiegnie pomyslnie i bez komplikacji.Dzis ide na zakupy po kuwete, piasem miseczki i posłanie dla Kociaka.Acha prosze mi napisac co Mamrurek lubi jesc czy to jest np. sucha karma czy puszki hmm a moze jesczze cos innego, a moze ma na cos uczulenie? To na rzaie chyba wszystkie moje pytania, jesli o czyms sobie przypomne to pozwole sobie napisac.
Pozdrawiam serdecznie

Wygląda to chyba dobrze co?

Posted

z braku dostępu do kompa w domu przeczytałam dzisiaj dwie strony i emocje zmieniały mi się jak w kalejdoskopie :evil_lol: Nie ma domu, jest dom, nie mam Marmurka, jest Marmurek - chyba musze się napić, żeby się uspokoić tylko, że najgorsze, bo ja nie piję:evil_lol:

Marmurku, bądź szczęśliwy śliczny pycholku!:loveu:

Posted

Tweety napisał(a):
z braku dostępu do kompa w domu przeczytałam dzisiaj dwie strony i emocje zmieniały mi się jak w kalejdoskopie :evil_lol: Nie ma domu, jest dom, nie mam Marmurka, jest Marmurek - chyba musze się napić, żeby się uspokoić tylko, że najgorsze, bo ja nie piję:evil_lol:

Tweety, nie łam się! Ja też nie piję i nawet po tych wszystkich rewelacjach się nie złamałam:evil_lol: Wyobraź sobie, że puszka piwa kosztuje około 3zł - a to już pół puszeczki Animondy! Ja zawsze jak mam pokusę kupienia czegoś dla siebie, to przeliczam co i ile kupiłabym za te pieniądze swoim psom, kotce, myszoskoczkom, albo schroniskowcom;)

Posted

Tweety napisał(a):

Miałam te smae odczucia, he, he

Posted

Tweety napisał(a):

Też niepijący jestem :evil_lol:
Chlapnij sobie szklankę mleka, albo i dwie.
Jak nie lubisz (a podobno są tacy :crazyeye: ) to karton soku. :eviltong:

PS. Myślałem że Lemoniada to jednak lemoniadę ...