Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piekielnyaniolek18']Co tam słychać u Sawci??Jak czuje się po zabiegu??[/QUOTE]

Dobrze :lol:
Czy Twój telefon już naprawiony??? :roll:

Posted

[quote name='piekielnyaniolek18']Jutro będę dzwonić do p. Joanny jak się z chłopakiem będę widzieć tak że jakby co będę dzwonić między 18-20 może być??[/quote]
spokojnie możesz do P. Joanny dzwonic o tej porze;-)

Posted

Przepraszam że teraz dopiero piszę ale nie miałam dostępu do internetu.Sprawa jest trochę niejasna i nie wiem już co o tym myśleć.Ale od początku tak jak mówiłam dzwoniłam do p. Joanny pytałam o Sawę no i dowiedziałam się że jest u pana(zapomniałam imienia)na tymczasie i czeka na adopcje, podała mi numer tego pana jednak gdy do niego dzwoniłam on stwierdził że po pierwsze Sawa nie jest czarna i że niema trzech lat nigdy nie miała szczeniaków ma około 8 miesięcy i prawdopodobnie zostaje u nich na stałe ale to jeszcze nie jest pewne więc już nie wiem co mam myśleć czy mógłby się ktoś więcej dowiedzieć na ten temat bo niestety p.Joanna nic o tym nie wiedziała może zostało imię pomylone no nie wiem już:shake:A tak się cieszyłam a tu nici:shake:

Posted

Chwileczkę, Annouk, Elainfo proszę o jak najszybsze wyjaśnienie tej pomyłki, bo jak mie się wydaje albo mamy nieprawdziwe dane o tej suni albo też Joanna podała namiary do innego psa ( może do córeczki Sawy ?). Bo nie chcę nikogo podejrzewać o celową dezinformacje i plątanie w adopcjach !

[B][COLOR="Red"][SIZE="4"]Proszę o szybką odpowiedź.[/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

Kiedy wcześniej było zapytanie, która to jest Sawa to wysłałam zdjęcia do p. Joanny z prośbą o pilne stwierdzenie czy to jest Sawa. Pani Joanna potwierdziła.
Okazało się, że jest odwrotnie, Sawa jest córką do adopcji a jej mama ma już dom. Podobno wolontariusz p. Joanny pomylił się i napisał odwrotnie w mailu do mnie :shake:
Ale pierwsze słyszę jakoby Sawa miała zostać w domku tymczasowym :roll: to dla mnie cos nowego i nic na ten temat nie wiem. :shake:
To jest Sawa.

[IMG]http://images30.fotosik.pl/42/478673786b155aab.jpg[/IMG]

Posted

Nie zapisałam sobie jego nr mam go w komórce chłopaka a z nim nie mam jak się skontaktować.Ten pan to chyba p. Grzegorz ale mogę się mylić.Z tego co mi powiedział to że zastanawia się nad tym czy Sawa nie zostanie u niego więc już nie wiem czy w końcu Sawa szuka domku czy już domek ma:roll:

Posted

Ja już wspomniałam o tym p. Joannie bo od razu gdy się tego dowiedziałam zadzwoniłam do niej.Jedyne co można zrobić to porozmawiać z domkiem tymczasowym i dokładnie sprawę wyjaśnić.Później tylko rozmawiałam z p. Joanną o możliwości przygarnięcia innego psiaka jeśli rzeczywiście się okaże że to jest nieaktualne.A tak apropo p. Joanna to naprawdę złota kobieta już po samej rozmowie (nawet telefonicznej) można się o tym przekonać jak ona mówi o tych wszystkich psiakach naprawdę żeby takich ludzi było więcej

Posted

[quote name='piekielnyaniolek18']Wiadomo już coś w sprawie Sawy??[/quote]

Pytałam p. Joanny, odpowiedziała, że czeka na telefon od tych państwa od Sawy :cool3: ja jeszcze nic nie wiem :shake: ale dowiem się.