Ewa Marta Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 Dnia 16.09.2020 o 12:25, Sarunia-Niunia napisał: Semiczku(*)... 13 września minęły 4 lata od Twojego odejścia... przejrzałam Twój wątek i znowu się popłakałam... Pamiętam o Tobie Cudowny Panie Psie! Bardzo Ci kochana dziękuję! Ja w niedzielę oglądałam setki jego zdjęć, wspominałam... Choć kocham moje 3 sunie bardzo, nigdy nie będzie już takiego psa jak Semurek przy mnie. Nie zapomnę go nigdy i chyba już zawsze myśl o nim, o tym, że go nie ma, będzie powodowała ukłucie w sercu:( Quote
Sarunia-Niunia Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Dnia 17.09.2020 o 13:37, Ewa Marta napisał: Bardzo Ci kochana dziękuję! Ja w niedzielę oglądałam setki jego zdjęć, wspominałam... Choć kocham moje 3 sunie bardzo, nigdy nie będzie już takiego psa jak Semurek przy mnie. Nie zapomnę go nigdy i chyba już zawsze myśl o nim, o tym, że go nie ma, będzie powodowała ukłucie w sercu:( Hm, wiesz Ewunia Seminio miał w sobie to COŚ!!! Nigdy Go nie poznałam, a jednak by mi bardzo bliski, a jak zaglądnęam tutaj 3 dni twu, to naprawdę się popłakałam... To był Cudowny Pan Pies!!! 1 Quote
Ewa Marta Posted September 18, 2020 Author Posted September 18, 2020 7 godzin temu, Sarunia-Niunia napisał: Hm, wiesz Ewunia Seminio miał w sobie to COŚ!!! Nigdy Go nie poznałam, a jednak by mi bardzo bliski, a jak zaglądnęam tutaj 3 dni twu, to naprawdę się popłakałam... To był Cudowny Pan Pies!!! To prawda. Dobry,godny, opiekuńczy, najlepszy... Quote
Recommended Posts