Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tyskim schronisku średnia wieku to 10 lat. Dlatego myślę o psiaku z naszego schroniska w którym obecnie jest 126 psów. A bida najlepiej taka, która jest starowinką i szybko znajdzie dom :)

Posted

Wybrałaś psa, który nawet na smyczy nie potrafi chodzić, ale w sumie co to za problem go nauczyć. Boję się też jego gabarytów, bo do małych nie należy, ale ... . Przedstawię jego kandydaturę wyższej instancji i kto wie?

Posted

Bo dla mnie to najważniejsze kryterium to długość siedzenia za kratkami  :) . Jak sama pisesz, smyczy idzie nauczyć a co do gabarytów to tym większym też przecież trzeba pomagać bo jak nie my to kto? A on mi wygląda na pięknego, jakieś kąpanie, czesanie i będzie cud miód i orzeszki :D . 

Posted

Przypadkowo znalazłam ten wątek. :) :)

Jestem z Tinką i Rokusiem.

Dobrze znam wątki Meguni i kochanej Zuli czyli Tary, która odeszła tak niedawno...

I kilka innych dawnych, do których linki podsyłały mi Alfa i Magda...

Będę do Was zaglądac. :)

Posted

:)

Trafiłam tu przypadkowo szukając czegoś w nowej zawartości sprzed kilku dni, a teraz zobaczyłam u Tinki, że Magda pisała tam niedawno o wątku śląskich psiurów. Jak mógł mi umknąc ten post? Może była 5 rano, gdy czytałam... ;)

Alfa, masz rację... Brutus jest piękny. Już teraz. A gdyby tak zadbac o jego urodę jeszcze... :)

Posted

Grażynka powiedziała, że jej wybrałam najtrudniejszy przypadek w schronisku ale ja jestem przekonana, że dziewczyny dadzą radę i odmienimy los Brutusa  :) .

Posted

Witaj Elisabeth. ☺ Miło przywitać kogoś nowego. Alfa, ale Ty bierzesz nas pod włos. Na pewno coś zrobimy, hmmm... np. w maju... .

Dziewczyny mam problem,chcę wejść na wątek Rockiego i nijak mi to nie wychodzi. W tej chwili do dyspozycji mam tylko telefon, a w telefonie podpisy są niewidoczne i tym samym nie mogę wejść przez banerek, wyszukiwarka Rockiego nie widzi, a w spisie wątków nie ma go ani w dziale śląskim jak i dolnośląskim. Ratujcie. Wklejcie i link.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Na razie - najprawdopodobniej jutro - wychodzi Skubi. O Brutusie pamiętam ale nie da rady wyciągnąc wszystkich psiaków na raz bo fundacja ma trochę za mało sił przerobowych a z tymi psiakami trzeba popracować, oj trzeba. Na tą chwilę Skubi był pilniejszy ale Brutus nie idzie w niepamięć, mam nadzieję, że bedzie kolejny  :) .