AlfaLS Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ze schroniska? A to na być jakiś bidulek stary czy raczej taki co szybko /tak mam nadzieję/ znajdzie dom? Quote
grazyna9915 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 W tyskim schronisku średnia wieku to 10 lat. Dlatego myślę o psiaku z naszego schroniska w którym obecnie jest 126 psów. A bida najlepiej taka, która jest starowinką i szybko znajdzie dom :) Quote
AlfaLS Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 To najlepiej pasuje Brutus :) . Bida straszna bo chyba najdłużej siedzi w schronisku, od lipca 2007r. Ma ponad 10 lat ale jest piękny. Tylko fajnych fotek i ogłoszeń brak. Moim zdaniem powinien znależć dom w miarę szybko :) http://schronisko.tychy.pl/wyswietl,adopcja,szczegoly,16.html Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych dla Wszystkich! Quote
grazyna9915 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Wybrałaś psa, który nawet na smyczy nie potrafi chodzić, ale w sumie co to za problem go nauczyć. Boję się też jego gabarytów, bo do małych nie należy, ale ... . Przedstawię jego kandydaturę wyższej instancji i kto wie? Quote
AlfaLS Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Bo dla mnie to najważniejsze kryterium to długość siedzenia za kratkami :) . Jak sama pisesz, smyczy idzie nauczyć a co do gabarytów to tym większym też przecież trzeba pomagać bo jak nie my to kto? A on mi wygląda na pięknego, jakieś kąpanie, czesanie i będzie cud miód i orzeszki :D . Quote
Elisabeta Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Przypadkowo znalazłam ten wątek. :) :) Jestem z Tinką i Rokusiem. Dobrze znam wątki Meguni i kochanej Zuli czyli Tary, która odeszła tak niedawno... I kilka innych dawnych, do których linki podsyłały mi Alfa i Magda... Będę do Was zaglądac. :) Quote
Elisabeta Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 :) Trafiłam tu przypadkowo szukając czegoś w nowej zawartości sprzed kilku dni, a teraz zobaczyłam u Tinki, że Magda pisała tam niedawno o wątku śląskich psiurów. Jak mógł mi umknąc ten post? Może była 5 rano, gdy czytałam... ;) Alfa, masz rację... Brutus jest piękny. Już teraz. A gdyby tak zadbac o jego urodę jeszcze... :) Quote
AlfaLS Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Grażynka powiedziała, że jej wybrałam najtrudniejszy przypadek w schronisku ale ja jestem przekonana, że dziewczyny dadzą radę i odmienimy los Brutusa :) . Quote
grazyna9915 Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Witaj Elisabeth. ☺ Miło przywitać kogoś nowego. Alfa, ale Ty bierzesz nas pod włos. Na pewno coś zrobimy, hmmm... np. w maju... . Dziewczyny mam problem,chcę wejść na wątek Rockiego i nijak mi to nie wychodzi. W tej chwili do dyspozycji mam tylko telefon, a w telefonie podpisy są niewidoczne i tym samym nie mogę wejść przez banerek, wyszukiwarka Rockiego nie widzi, a w spisie wątków nie ma go ani w dziale śląskim jak i dolnośląskim. Ratujcie. Wklejcie i link. Quote
AlfaLS Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Roki ma teraz taki fajny tytuł: To ja - Rocki!!! Przeprowadziłem się :) Wierzę, że znajdę swój DOM !!! a jego wątek to: http://www.dogomania.com/forum/topic/107017-to-ja-rocki-przeprowadzi%C5%82em-si%C4%99-wierz%C4%99-%C5%BCe-znajd%C4%99-sw%C3%B3j-dom/ Quote
matahari81 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 no dobra z rok mnie tu nie bylo chyba ale i ja jestem:) Quote
magda222 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 no dobra z rok mnie tu nie bylo chyba ale i ja jestem:) Nie wierzę :D :D :D Quote
AlfaLS Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 A ja chyba na tym wątku nie zapraszałam jeszcze do Skubiego, kolejnego tyszaka, któego chcemy umieścić w Fundacji 4 łapy.. Skubi pięknie zaprasza http://www.dogomania.com/forum/topic/147305-16-lat-%C5%BCycia-po%C5%82owa-w-schronisku-pom%C3%B3%C5%BCmy-wyj%C5%9B%C4%87-skubiemu/ Quote
beataczl Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 zaglądam i ja :) Czy sa jakies decyzje co do Brutusa -czy to Skubi pojedzie w to miejsce do dt? Quote
AlfaLS Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Na razie - najprawdopodobniej jutro - wychodzi Skubi. O Brutusie pamiętam ale nie da rady wyciągnąc wszystkich psiaków na raz bo fundacja ma trochę za mało sił przerobowych a z tymi psiakami trzeba popracować, oj trzeba. Na tą chwilę Skubi był pilniejszy ale Brutus nie idzie w niepamięć, mam nadzieję, że bedzie kolejny :) . Quote
Recommended Posts