Mysza2 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ciosia Brzośka przysłała fanty i będziemy dziergać bazarek dla Lisia:):) Quote
AgusiaP Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Duża paczucha. Pięknie dziękujemy. Cioci Brzosce wysłałam PW zaraz w tym samym dniu, ze paczuszka dotarła. Quote
brzośka Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Tak, dostałam :) Byłam się szkolić w Jastrzębiej Górze, więc tylko sporadycznie zaglądałam na neta z komórki. Teraz siadłam nadrobić zaległości tu i na FB :p Jeszcze raz wielkie dzięki dla dziewczyn za bazarek!!! Fundusze Liska nie są niestety najlepsze... Quote
AgusiaP Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Tak, dostałam :) Byłam się szkolić w Jastrzębiej Górze, więc tylko sporadycznie zaglądałam na neta z komórki. Teraz siadłam nadrobić zaległości tu i na FB :p Jeszcze raz wielkie dzięki dla dziewczyn za bazarek!!! Fundusze Liska nie są niestety najlepsze... Damy radę ! Zdjecia juz zrobione, w następnym tygodniu zrobię opisy, tylko wczesniej muszę opisać fanty dla Gabrysi. A potem Elunia bierze sie do roboty ! Quote
Mysza2 Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Damy radę ! Zdjecia juz zrobione, w następnym tygodniu zrobię opisy, tylko wczesniej muszę opisać fanty dla Gabrysi. A potem Elunia bierze sie do roboty ! Tak jest, nie martw się Brzośko damy radę. Jedna z naszych podopiecznych poszła do DS, więc jeden psiak do bazarkowania mniej. Damy radę Quote
kikou Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 dzisiaj u nas było już ciut chłodniej... zaraz staruszki troszkę żwawiej się ruszały i Lisiuńka też ale Lisio kiepsko znosi to lato,po lekach ciut lepiej oddycha ale jest juz biedniusi, szybko sie męczy, dużo poleguje... i troszkę krytycznie jest z tym karsivanem bo jedno opakowanko starcza dokładnie na 15 dni - Lisio jest duży i żeby mu było lepiej potrzebuje 2 tabletki rano i dwie wieczorem już od ostatnich badań trzy opakowania kupiłam, tzn teraz zużywamy dopiero drugie, a trzecie na zapas od 25tego gdzieś będzie Quote
brzośka Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Dzięki dziewczyny :) Przeleję Kikou za leki i weta i założę część za hotelikowanie, bo na wszystko nie starczy :( Napiszę tez na FB do Fiorki, może na jej konto jeszcze cos dla chłopaka wpłynęło... Jakoś to będzie ;) Quote
Mysza2 Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Dzięki dziewczyny :) Przeleję Kikou za leki i weta i założę część za hotelikowanie, bo na wszystko nie starczy :( Napiszę tez na FB do Fiorki, może na jej konto jeszcze cos dla chłopaka wpłynęło... Jakoś to będzie ;) Aldonko, założymy po połowie:) Quote
brzośka Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 E tam Elu, mają nam niedługo premię wypłacać, dam radę :D 1 Quote
brzośka Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 No i stało się - na koncie Lisia - 200,31 zł :( Quote
Mysza2 Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Aldonko, stówkę przesłałam, bazarek się robi:):) Quote
asiuniab Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 na ten moment nie mogę wesprzeć Liska, tak mi przykro:( Quote
brzośka Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Aldonko, stówkę przesłałam, bazarek się robi:) :) Potraktuję to jako zaliczkę za bazarek :) Oby się tylko z niego choć tyle uzbierało ;) na ten moment nie mogę wesprzeć Liska, tak mi przykro:( Asiu, nie martw się :) Quote
Mysza2 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Lisio pięknie zaprasza na bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/148388-du%C5%BCo-ciuszk%C3%B3w-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-lisia-do-31092015-godz-2200/ Ciocie bardzo prosimy o obecność i chociaż hopsanie:) Quote
Mysza2 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Kochani, Ranias, która adoptowała naszą Misię z tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/145747-misia-ju%C5%BC-w-najlepszym-dogomaniackim-domku/ wpłaciła na moje konto 100 zł z przeznaczeniem na Lisia. Raniasku ślicznie Ci kochana dziękujemy bo u Lisia bardzo cienko z finansami. Brzośko przelałam już do Ciebie. Quote
brzośka Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 WITAM U LISIA Hej Kizimizi, miło Cię widzieć :) Kochani, Ranias, która adoptowała naszą Misię z tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/145747-misia-ju%C5%BC-w-najlepszym-dogomaniackim-domku/ wpłaciła na moje konto 100 zł z przeznaczeniem na Lisia. Raniasku ślicznie Ci kochana dziękujemy bo u Lisia bardzo cienko z finansami. Brzośko przelałam już do Ciebie. Wspaniała wiadomość, wspaniały gest! Bardzo dziękujemy!!! :) Quote
Nadziejka Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 brzosiu Lisku nie zmordujcie jeno ciotki sklerotyczki ja musze wplacic jakasik deklaracyjke ale juz mi mylnelo za jaki mioesiac sciskam Lisienku sciskam ogromnie serce kokane :) edyt znalazlam kokana znalazlam za sierpien jeszcze ja nie placilam przepraszam Quote
AgusiaP Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Kochani, Ranias, która adoptowała naszą Misię z tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/145747-misia-ju%C5%BC-w-najlepszym-dogomaniackim-domku/ wpłaciła na moje konto 100 zł z przeznaczeniem na Lisia. Raniasku ślicznie Ci kochana dziękujemy bo u Lisia bardzo cienko z finansami. Brzośko przelałam już do Ciebie. Raniasku jeszcze raz pięknie dziękujemy !!!! Quote
brzośka Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Jesteśmy na plusie! :D Myszko, pamiętaj że stówkę zaliczki za bazarek już wpłaciłaś :) Quote
Nadziejka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Lisienku sciskam :) brzosiu wplacilam sierpien wrzesien Quote
Mysza2 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Jesteśmy na plusie! :D Myszko, pamiętaj że stówkę zaliczki za bazarek już wpłaciłaś :) Brzośko zapisz ta stówkę ode mnie dla Lisia, :):) Lisienku sciskam :) brzosiu wplacilam sierpien wrzesien Bardzo dziękujemy Ewciu:):) Quote
Recommended Posts