Mysza2 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Kochane przeslijcie mi prosze numer konta ze SWIFTEM....bo nadal nie mam:((A chce pomalu uregulowac moje zalegle deklaracje..... Ciocia Brzośka wyśle jak będzie na dogo:):) Bardzo Ci dziękujemy, że pamiętasz o Lisiu:):) Quote
brzośka Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Kochane przeslijcie mi prosze numer konta ze SWIFTEM....bo nadal nie mam:((A chce pomalu uregulowac moje zalegle deklaracje..... A ja nie wiem co to ten SWIFT i pewnie tego nie mam :( Quote
Mysza2 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 A ja nie wiem co to ten SWIFT i pewnie tego nie mam :( SWIFT jest na stronie banku, w którym masz rachunek. Wpisz sobie w wyszukiwarkę twój bank i nr SWIFT:) Np w PKO BP jest w stopce strony http://www.pkobp.pl/ Każdy bank ma swój, musisz poszukać na stronie swojego banku Quote
brzośka Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Aaa, dziękuję Myszko, zaraz zobaczę w takim razie :D Quote
brzośka Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Popełniłam mały bazarek dla Liska, wpadnijcie :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147299-kilka-butk%C3%B3w-dla-liska-do-17062015r-zapraszamy/?p=16253336 Quote
Mysza2 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Popełniłam mały bazarek dla Liska, wpadnijcie :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147299-kilka-butk%C3%B3w-dla-liska-do-17062015r-zapraszamy/?p=16253336 Lecę hopsać:):) Quote
brzośka Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Jest wpłata od Kocurka :) Kocurku, jak mam to zaksięgować? to jest stała za kilka miesięcy? (wychodzi mi z wcześniejszych obserwacji, że to za 4 m-ce by było ;) ) Quote
Nadziejka Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Zagladam z serdecznosciami Lisiaczku cudny pamietam ile walki ile strachu i le wszystkiego bylo o Lisia boc przecie ten ,,wlasciciel,, str ....wojowal ale to juz minelo dzieki dzielnym dziewczynom cioci pisz mnie prosze na deklaracje dla Lisia 3 miesiace po 10 zl scioskam pozdrawiam Quote
brzośka Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Tak ...to jest za 4 miesiace:)) To Ci zapiszę za marzec-czerwiec, ok? Zagladam z serdecznosciami Lisiaczku cudny pamietam ile walki ile strachu i le wszystkiego bylo o Lisia boc przecie ten ,,wlasciciel,, str ....wojowal ale to juz minelo dzieki dzielnym dziewczynom cioci pisz mnie prosze na deklaracje dla Lisia 3 miesiace po 10 zl scioskam pozdrawiam Dziękujemy Ewo :) Faktycznie, przeszłość Liska była straszna, ale myślę, że on już tego nie pamięta otoczony miłością u Kikou :) :) :) Quote
Mysza2 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Zagladam z serdecznosciami Lisiaczku cudny pamietam ile walki ile strachu i le wszystkiego bylo o Lisia boc przecie ten ,,wlasciciel,, str ....wojowal ale to juz minelo dzieki dzielnym dziewczynom cioci pisz mnie prosze na deklaracje dla Lisia 3 miesiace po 10 zl scioskam pozdrawiam Ewciu ślicznie dziękujemy w imieniu Lisia Quote
Mysza2 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Lisio zaprasza na bazarek:):) http://www.dogomania.com/forum/topic/147336-nowe-i-u%C5%BCywane-dla-du%C5%BCych-i-ma%C5%82ych-do-22062015-godz-2200/ Quote
Mysza2 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 zaglądam do Lisia po przerwie wakacyjnej Witaj ponownie u Lisia. Pewnie Ci trochę smutno, że już po. Dla mnie pierwszy dzień po urlopie zawsze stresujący bardzo:):) Quote
asiuniab Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Witaj ponownie u Lisia. Pewnie Ci trochę smutno, że już po. Dla mnie pierwszy dzień po urlopie zawsze stresujący bardzo:) :) przykro mi i to bardzo, a pierwszy dzień zaczynam jutro, i to prawda też się nim stresuję; Quote
brzośka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Najpierw byznes ;) - informuję, że na konto Liska wpłynęło 86,70 zł z mojego bazarku :) Witamy asiunięb po urlopie :) Do mojego urlopu niestety jeszcze kawał czasu :( Z reguły wyjeżdżamy dopiero we wrześniu, bo oczywiście jeździmy z psiakami, a wtedy nie ma już tylu ludzi na plaży. Ale też dzień juz niezbyt długi i na ładną pogodę ciężko trafić, więc postanowiłam, że od tego roku będziemy jeździć pod koniec czerwca, ale jeszcze przed końcem roku szkolnego. Niestety, nie wyszło. Ale może to i lepiej, bo czerwiec nas w tym roku zdecydowanie nie rozpieszcza ładną pogodą :/ Właśnie znów leje... :( :( :( Quote
Mysza2 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Super Brzośko, że Lisio bogatszy:):) Bardzo Ci dziękuję U nas też zimno i co chwilę pada i to ostro. Dobrze, że Ci nie wyszło z czerwcem Quote
Ajula Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 zniknęły mi absolutnie wszystkie wątki z tzw."zawartości" :( teraz będę chodzić po dogo i szukać Quote
Mysza2 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 zniknęły mi absolutnie wszystkie wątki z tzw."zawartości" :( teraz będę chodzić po dogo i szukać Kliknij na "zobacz nową zawartość" i na liście z lewej strony zaznacz "tematy w których uczestniczyłeś" "Moja zawartość" niestety nie działa Quote
brzośka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 zniknęły mi absolutnie wszystkie wątki z tzw."zawartości" :( teraz będę chodzić po dogo i szukać Ważne, że trafiłaś do Liska :) Quote
Ajula Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 dzięki Mysza, znalazłam, ale humoru mi to i tak nie poprawiło... Między innymi również przez takie techniczne problemy ludzie uciekają na fb, a ja wolałabym na dogo zostać. Quote
brzośka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 To prawda, coraz mniej ludzi na dogo, coraz gorzej idą bazarki :( (oprócz bazarków Myszki i Agusi :) ) Ostatnie ciągłe awarie na dogo też się do tego przyczyniają :/ Quote
Recommended Posts