Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powoli regulujemy długi Mani - właśnie poszedł przelew w wysokości 300 zł :)

Prosimy o potwierdzenie.

Jak miewa się nasza przylepka w nowym domku ?

Posted

miewa się dobrze

bardzo są z niej zadowoleni, mam zdjęcia, ale rozmazane z telefonu, bo Mania ciągle w ruchu, a miała weekend na wsi

ale całkiem się zaaklimatyzowała, jest u siebie :)

"fajna naprawdę z niej dziewczyna:)"

kto by pomyślał. z pola.. do Warszawy. i dobrze jej z tym ;)

• 2 weeks later...
Posted

takie miłe słowa na wydarzeniu Mani na FB z nowego domku

"jest cudnym psiakiem.. kochana, przytulanka, psotna w normie... pogodna..taki na prawde fajny pies...rodzina dostała bizka na punkcie Mani... mamy nadzieję, że Mania a naszym punkcie również:)

i .... dziękuję dotychczasowym opiekunom... nasza Pani weterynarz byłą zachwycona kondycją Mani... Wasza to zasługa... polecam serdecznie wszystkim... zwięrzęta z takich rąk:)"

'

i jeszcze z rozmowy sprzed tygodnia wiem, że z oczkiem dobrze, już końcówka kropelek podawania, a kolejna wizyta kontrolna u okulisty za 2 m-ce

• 1 month later...
Posted

wczoraj byl TZ

Mania go obszczekawszy..

generalnie jest super, z oczkiem ok'

Mania jakby wręcz sie bala, ze będzie musialamwracac

no i Joanna z mężem zachwyceni :(

Posted

od Pani Manii, Joanna Jastrzębska, nasi podopieczni dostali worek karmy i szeleczki - serdecznie dziękujemy Emotikon smile
mamy aktualnie 10 psów(2 do adopcji) i ponad 30 kotów (5 do adopcji kociaczków), więc bardzo ważne dla nas jest wsparcie.

a Manii powodzi się świetnie, jak mąż był w odwiedzinach, to wręcz wyglądała, jakby się obawiała, żeby jej z domu nie zabrać.. pilnowała cały czas swojej Pańci..jeździ sobie nad jeziora i jest cała szczęśliwa

11825016_1022972527722379_25584048874749

Posted

to prawda,

zawsze mówiłam, że mam przyjemnosć gościć niesamowite zwierzaki :)

absolutnie wyjątkowe :)

i cieszę się, jak nie wiem , jak trafią do super domków

Posted

Mania wyleguje się już na własnej kanapie z własnym ludziem, ale dług niestety został :(

247,31 zł - wizyta wet.

48 zł - zabieg sterylizacji

295,31 zł

• 2 months later...
Posted

ano, bardzo dobrze jej się układa

12118862_1015352555182295_70242651031446 

"mania jest naszym najkochanczym dzieciatkiem:) i jak to dzieciatko..niesforna..psotna a przy tym przytulanka mega..terrozyjue nas jak uslyszy psy na wybiegu..dotad zaczepia i szczeka ze trzeba z nia wyjść..i wtedy..szał. .bieganie..turlanie..podgryzanie..a potem..szczesliwie na godz ..pada w kojcu:) energia ja rozpiera super psiak"

i ad. zdjęcie :)

"z ta malutka była taka przyjaźń, że razem nawet kładły się spać:) a piłeczka była wyciagana z gardła Mani przez moją siostrzenice... i Mania jej jedynej dawała:)"

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mania wyleguje się już na własnej kanapie z własnym ludziem, ale dług niestety został :(

247,31 zł - wizyta wet.

48 zł - zabieg sterylizacji

295,31 zł

Mania nie ma już długów - w spłacie pomogła jej Ninka, która już mieszka u siebie - pięknie dziękujemy wszystkim darczyńcom !!!

Sylwia przelewam na Twoje konto całość czyli 295,31 zł - potwierdź proszę :)

i42434362_38608_5.gif

• 11 months later...