Livka Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Na konto Mani wpłynęło 300 zł z bazarku Mazowszanki13 - ogromnie dziękujemy ! Quote
Livka Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Powoli regulujemy długi Mani - właśnie poszedł przelew w wysokości 300 zł :) Prosimy o potwierdzenie. Jak miewa się nasza przylepka w nowym domku ? Quote
sylwija Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 miewa się dobrze bardzo są z niej zadowoleni, mam zdjęcia, ale rozmazane z telefonu, bo Mania ciągle w ruchu, a miała weekend na wsi ale całkiem się zaaklimatyzowała, jest u siebie :) "fajna naprawdę z niej dziewczyna:)" kto by pomyślał. z pola.. do Warszawy. i dobrze jej z tym ;) Quote
Poker Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Fajne wieści.nie wiadomo gdzie żyła w poprzednim wcieleniu Quote
sylwija Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Fajne wieści.nie wiadomo gdzie żyła w poprzednim wcieleniu :D Quote
sylwija Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 'oczko już prawie zdrowe' :) i w ogóle fajno , cieszę się Quote
sylwija Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 takie miłe słowa na wydarzeniu Mani na FB z nowego domku "jest cudnym psiakiem.. kochana, przytulanka, psotna w normie... pogodna..taki na prawde fajny pies...rodzina dostała bizka na punkcie Mani... mamy nadzieję, że Mania a naszym punkcie również:) i .... dziękuję dotychczasowym opiekunom... nasza Pani weterynarz byłą zachwycona kondycją Mani... Wasza to zasługa... polecam serdecznie wszystkim... zwięrzęta z takich rąk:)" ' i jeszcze z rozmowy sprzed tygodnia wiem, że z oczkiem dobrze, już końcówka kropelek podawania, a kolejna wizyta kontrolna u okulisty za 2 m-ce Quote
sylwija Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 wczoraj byl TZ Mania go obszczekawszy.. generalnie jest super, z oczkiem ok' Mania jakby wręcz sie bala, ze będzie musialamwracac no i Joanna z mężem zachwyceni :( Quote
sylwija Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 od Pani Manii, Joanna Jastrzębska, nasi podopieczni dostali worek karmy i szeleczki - serdecznie dziękujemy Emotikon smile mamy aktualnie 10 psów(2 do adopcji) i ponad 30 kotów (5 do adopcji kociaczków), więc bardzo ważne dla nas jest wsparcie. a Manii powodzi się świetnie, jak mąż był w odwiedzinach, to wręcz wyglądała, jakby się obawiała, żeby jej z domu nie zabrać.. pilnowała cały czas swojej Pańci..jeździ sobie nad jeziora i jest cała szczęśliwa Quote
Elisabeta Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Fajnie poznac wątek, gdy pies w potrzebie już we własnym Domku siedzi. ;) Mania jest piękna. :) Sylwijo, masz szczęście do pięknych Tymczasków. :) Quote
sylwija Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 to prawda, zawsze mówiłam, że mam przyjemnosć gościć niesamowite zwierzaki :) absolutnie wyjątkowe :) i cieszę się, jak nie wiem , jak trafią do super domków Quote
Livka Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Mania wyleguje się już na własnej kanapie z własnym ludziem, ale dług niestety został :( 247,31 zł - wizyta wet. 48 zł - zabieg sterylizacji 295,31 zł Quote
sylwija Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 ano, bardzo dobrze jej się układa "mania jest naszym najkochanczym dzieciatkiem:) i jak to dzieciatko..niesforna..psotna a przy tym przytulanka mega..terrozyjue nas jak uslyszy psy na wybiegu..dotad zaczepia i szczeka ze trzeba z nia wyjść..i wtedy..szał. .bieganie..turlanie..podgryzanie..a potem..szczesliwie na godz ..pada w kojcu:) energia ja rozpiera super psiak" i ad. zdjęcie :) "z ta malutka była taka przyjaźń, że razem nawet kładły się spać:) a piłeczka była wyciagana z gardła Mani przez moją siostrzenice... i Mania jej jedynej dawała:)" Quote
Livka Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Mania wyleguje się już na własnej kanapie z własnym ludziem, ale dług niestety został :( 247,31 zł - wizyta wet. 48 zł - zabieg sterylizacji 295,31 zł Mania nie ma już długów - w spłacie pomogła jej Ninka, która już mieszka u siebie - pięknie dziękujemy wszystkim darczyńcom !!! Sylwia przelewam na Twoje konto całość czyli 295,31 zł - potwierdź proszę :) Quote
sylwija Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 potwierdzam, ślicznie dziękuję :) i zapraszam do Zeldy http://www.dogomania.com/forum/topic/333903-zelda-ci%C4%99%C5%BCarna-sunia-wyrzucona-przeganiana/ Quote
Recommended Posts