Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
W dniu 05-03-2015 r. otrzymaliśmy zgłoszenie w sprawie przerażonej suni. Jej (pseudo)właściciel (mający na co dzień poważny problem z alkoholem) został zatrzymany przez Policję. Gdyby nie pomoc Pani Agaty i Pana Mateusza z Wrocławia, Kama prawdopodobnie wpadłaby pod samochód. Aktualnie sunia znajduje się pod naszą opieką, przebywa w hotelu dla zwierząt w Siemianowie (u Cioci LILUtosi). Kama ma około 3 lat. Jest bardzo grzeczna i mądra. Potrafi chodzić na smyczy i lubi jeździć samochodem :) Na dworze nie zaczepia innych psów/suczek. Na razie podchodzi do ludzi z dużym dystansem. Z nieoficjalnych źródeł wiemy, że sunia była bita przez poprzedniego właściciela :(

Błagamy o wsparcie finansowe. Koszt pobytu suni w hoteliku wynosi 13 zł na dzień (bez wyżywienia).

Dane do przelewu:
74 1050 1575 1000 0090 3015 5601 (ING Bank Śląski S.A.)
Fundacja Happy Animals
ul. Ogrodowa 62/9
55-040 Bielany Wrocławskie
z dopiskiem "Darowizna (dla Kamy)"

Kontakt - tel. 695 628 764

sn32wk.jpg
Posted

Śliczna jest. Jaka ona jest duża?

Finansowo jest teraz krucho, bo TŻ bez pracy, ale jakby ktoś robił bazarek, to mam jakieś fanty (nie ciuchy).

Ciociu, Kama jest niewielkich rozmiarów, sięga do około 3/4 łydki. Waży ponad 19 kg, ale trzeba naszą pannę trochę odchudzić ;)

Myślę, że na dniach będę robić nowy bazarek. Jeśli zabraknie mi fantów to na pewno się odezwę :* Dziękuję za pomoc <3

Posted

To średniaczek z niej.Jest podobna do Zojki, którą miałam w DT. A jaka jest sytuacja prawna suni? Dobrze by było, gdyby facet się jej zrzekł.Wtedy można szukać DS.

Posted

jestem i ja u ślicznotki,rozesłałam na FB gdzie mogłam

Dziękuję Ciocia <3

To średniaczek z niej.Jest podobna do Zojki, którą miałam w DT. A jaka jest sytuacja prawna suni? Dobrze by było, gdyby facet się jej zrzekł.Wtedy można szukać DS.

Tak, tak zrzeczenie prawa do suni mamy.

Posted

Ciocie, w weekend postaram się udostępnić z 2-3 nowe zdjęcia suni. Kama czuje się dobrze. Co prawda, potrzebuje jeszcze trochę czasu, żeby otworzyć się na ludzi, ale jesteśmy dobrej myśli.

Posted

Ciocie, dziękujemy za miłe słowa oraz odwiedziny :) U Kamy wszystko w porządku. Nasza dziewczynka ma ogromny apetyt :D Kończą jej się psie puszki. Suche pochrupie, ale nie wzbudza już takiego zainteresowania jak mokre :D Za chwilkę umieszczę nowe zdjęcia suni.