Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Wiadomo już czy jest to zaraźliwe dla innych psów czy kotów??

Posted

Mysza przepraszam że się wtrącę :razz: Czy już jest jakaś diagnoza co do suni ??
Acha , w sprawie Owczarków do Macieja Anashara lub do mnie , siedzę na Owczarek forum :lol: OFF - zdaje się że sie znamy z grilla u Wandy ???

Posted

Diagnozy jeszcze nie ma :shake: Ale tak myślę, że kolejna wizyta u weta może w przyszłym tygodniu, bo póki co sierściuszka odrasta :cool3:

co do grila u Wandy, to bardzo mozliwe, ale było tam tyle osób, ze nie kojarzę wszystkich :lol:

Guest monia3a
Posted

Super wieśći :multi:
Sierściuszko szybko odrastaj :mad: bo pięknota musi szukać nowego kochanego domeczku :evil_lol:

Posted

Odrastaj odrastaj szybciutko, bo do domku trzeba! Taka piekna onka....serce sie kraje :-(
Nasza wetka powiedziala, ze najlepiej byloby pobrac wycinek skory, zeby wykluczyc wszystkie pasozyty i zmiany skorne, ale w schronie to chyba marne szanse... :(

Posted

moze chcesz masusan do kapieli ? ja stosuje z powodzeniem na swoich suniach i jest wszystko dobrze. Ostatnio kupilam dwa opakowania i mogalabym ci jedno przeslac.

Posted

Witokret, Zenta miała robione zeskrobiony dwa razy, ale nie wykazały niczego konkretnego :shake:
Ewusek, póki co Zentę kąpie w Abacilu i są efekty, więc narazie wolę zostać przy tym ;)