Jump to content
Dogomania

....::::::KALENDARZ NASZYCH POCIECH::::::....

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
....

Ale Milo za to bardzo lubi domowe winko....

Taki koneser z naszego Mila! :D

Milo :lol:

Choć życzenia są spóźnione :oops: to jednak baardzo szczere :D

GS_c58aafca5cd87e45474e350dea8bd67c.png :hmmmm: :hmmmm: STO LAT :gent: :lol: boi20.gif

:lol:

Posted

Agent ma urodzinki 28 czerwca ( w tym roku kończy 2 latka:-) a ja mam 20 kwietnia;)

Może ja już złożę wszystkim jubilatom życzenia na najbliższy cały rok:) Tak ogólnie bo boję się, że mogłabym kogoś pominąć:-)

Posted

Może ja już złożę wszystkim jubilatom życzenia na najbliższy cały rok:) Tak ogólnie bo boję się, że mogłabym kogoś pominąć:-)

:cool1: :gent:

MARTAAAA :tard: :lol: :wink: nie bądź taaaki "AGENT" :lol:

po prostu - :lol: :D 'siedź TU ciągle' :lol:

:user: :D :hand:

Posted

Milusiu kochany

my choć opóźnieni (kto wie, czy nie w rozwoju) życzymy Ci z okazji Twego święta jeszcze raz pękniętego baniaczka z truskawkowym winkiem. :lol: :lol:

Bila i Bilbo

Posted

Kochani :D

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia! Jeszcze nigdy w moim pieskim życiu nie dostałem tak dużo życzeń! :multi:

A z winkiem truskawkowym - to raczej marnie sprawę widzę,bo wzięli i gąsiory do takich specjalnych koszy powstawiali, niestety... :evil:

Ale jakby znowu jakaś podłoga była do posprzątania, to dam znać!

Pozdrawiamy!

Milo&Ala

Posted

JEj, ja tak póżno tutaj !!

Składam wszystkim, którzy już obchodzili swoje jubileusze serdeczne życzenia ! PRzepraszam, że spóznione :(

A jestem tu, bo Focus dzisaj kończy rok :D Jego 1 urodziny 8)

JEst wyrosniety, wazy 40 kg, a mierzy cos kolo 65 cm wzrozstu (pewnie cos powyzej 65 :oops: ) :lol:

A ja urodiznki ochodze za 10 dni :wink:

Za wszystkich co juz urodziny obchodzili i za mojego Focusiaka :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

EHH... JAK MOGLEM ZAPOMNIEC :oops: !!! FOCUS WYBACZ !! ALE SPOZINIONE ZYCZENIA SA NAJBARDZIEJ SZCZERE :)

WIEC

Focus wszystkiego najlepszego oby ci zdrowie dopisywało żeby micha zawsze była wypełniona po brzegi no i żebyś miał dużo suczek ale pamiętaj to w życiu nie jest najważniejsze :P a przedewszystkim PILNUJ SWOJEJ PANI !! DUZO TAKICH OSOB JAK ONA NA SWIECIE NIE MA ;)

pozdrawiam super psa i super pania :)

Jas & Dodi

Posted

Dorzucam sie do zyczen i Usciskuje Przesylki :new-bday:

I jeszcze do statystyk: Samba urodzona 31 sierpnia, a ja zupelnie tak samo, jak ingridr, 21 lutego :D