Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://allegro.pl/item219392167_oddam_psa_chinski_grzywacz.html
Dzisiaj przez przypadek znalazłam taka informację na allegro.
Czy ktoś może to sprawdzić???????????
Bardzo proszę, jestem na wakacjach, nie mam dostępu do netu, szkoda żeby mały znalazł się w nie powołanych rękach.
Ewentualnie mogłabym go zabrać na dt.
Czy ktoś może pomóc?
Zajrze jeszcze dzisiaj na dogo, później niestety będę po za zasięgiem.

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

normalnie aż mnie trzaska:angryy: :mad: :shake: Słuchajcie było tyle chętnych domków na Bartusia,że może któryś z niego weźmie tego psiaka

spróbuję dać na e-psy

Posted

ja pisałam i czekam na odpowiedź dam znac jak cos dostane
zdięcia całego psiaka juz mam moge komus posłac bo ja nie umiem wklejać no i na tymczasowy moge wziąśc jak komus zalezy

Posted

z tego co się dowiedziałam to piesek ma 2 lata, jest wystrzyżony i Pani przyjmie pomoc w adopcji jednakże myślę ,że trzeba go wziąć od niej jak najszybciej bo to niezły kąsek dla pseudohodowców.

tylko żeby do niej zadzwonić i jej jakąś pomoc zaoferować to muszę coś wiedzieć, czy ktoś chce albo czy ktoś na dt go weźmie. Czy ktoś z was się podejmie?

Posted

Witam wszystkich!

Napisałam przed chwilą do tej kobiety i mam nadzieję, że się odezwie. Mam blisko i mogę zobaczyć na miejscu co i jak. Niestety, nie ma tam telefonu i nie mogę zareagować inaczej.
Dla mnie problem jedynie w tym, czy grzywki przypadłyby sobie do gustu. Jeżeli tak, to mógłby u mnie zostać. Jeżeli nie, proponuję tymczas.

Posted

Ewa wreszcie, normalnie modliłam się żebys się odezwała.Tel do tej babki to 0501929494, miała też dzwonić kabi ale to może narazie zadzwoń ty i się z nią dogadaj, bo może przypadną chłopaki sobie do gustu i zostanie u ciebie i nie będzie wędrował. Pies podobno łagodny, toleruje inne psy, jest zaszczepiony itd.Dzwoń i mów szybko co i jak.A babka słabo netem się obsługuje tak więc na odp mailem możesz sporo czekać

Posted

Z kobietą też rozmawiałam, ale jak to z rozmowy - niewiele wynika, może być całkiem dobrze i całkiem źle.
Jestem umówiona na jutro, no i tyle narazie. Póki co, mam nadzieję, jest bezpieczny.:roll:

Posted

a to chciałam ci pisać żebyś przy dzwonieniu powiedziała,że z adopcji grzywek jesteś bo dziweczyna z dgm tak mówiła jak ktoś od nas do niej zadzwoni, bo z nią rozmawiała też. To się cieszę i daj znać jutro po spotkanku i zabieraj go.

Posted

Dzięki,Śnieżynko!:lol:
Mam nadzieję, że będzie ok! Aczkolwiek przyznaję, że boję się bardzo spotkania!
Z tytułu moich pielęgniarskich obowiązków, po bidę będę mogła pojechać dopiero wieczorem. Jak ja zniosę ten stres?:shake:

Posted

Ewa Beata napisał(a):
Dzięki,Śnieżynko!:lol:
Mam nadzieję, że będzie ok! Aczkolwiek przyznaję, że boję się bardzo spotkania!
Z tytułu moich pielęgniarskich obowiązków, po bidę będę mogła pojechać dopiero wieczorem. Jak ja zniosę ten stres?:shake:

:thumbs: :happy1: Jeszcze zobaczysz MiłoścSzoguna do nowego kolegi :D jeszcze ich rozdzielić nie bedziesz mogła :D a ty herbatki z meliska sie napij i też dasz rade i do niedzieli :D

Posted

Dzięki serdeczne za szybką akcję. Ja przez noc od zmysłów odchodziłam z niepokoju. Obyś Ewa zdążyła.
Tak jak pisałam w pierwszym poście gdyby były problemy to oferuję dt.
Widać dziewczyny, że nie czytacie dokładnie ;) .Najwyżej mnie rodzina eksmituje, ale mam sie gdzie podziać :evil_lol: razem z psami.
Z niepokojem czekam na wieczór :roll: . Nie zapomnij napisać!

Posted

Może zadzwoń do niej jeszcze raz i potwierdź, że na 100% będziesz :razz: ?
Ja chyba zawału dostanę do wieczora....:placz:
Ewa, jakbyś miała jakieś problemy z małym to możesz na mnie liczyć. Dt na 100% a inne w miarę możliwości :lol:

Posted

Ja się bardzo cieszę,że tyle osób chce pomóc i tyle chętnych na dt ale mam nadzieję,że chłopaki sie dogadają i bedzie wszystko ok. Czekamy na wieści

Posted

Też z niecierpliwością czekam na wieści. Oby już nie było więcej porzuconych grzywaczy, bo widzę, ze w okresie wakacyjnym, to prawdziwa plaga :placz: