sahara Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 http://allegro.pl/item219392167_oddam_psa_chinski_grzywacz.html Dzisiaj przez przypadek znalazłam taka informację na allegro. Czy ktoś może to sprawdzić??????????? Bardzo proszę, jestem na wakacjach, nie mam dostępu do netu, szkoda żeby mały znalazł się w nie powołanych rękach. Ewentualnie mogłabym go zabrać na dt. Czy ktoś może pomóc? Zajrze jeszcze dzisiaj na dogo, później niestety będę po za zasięgiem. Quote
Ilka21 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 normalnie aż mnie trzaska:angryy: :mad: :shake: Słuchajcie było tyle chętnych domków na Bartusia,że może któryś z niego weźmie tego psiaka spróbuję dać na e-psy Quote
Natalia:) Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Próbuj !! I, że to wszystko przez wakacje... Juz kolejny grzywek szuka domku...:placz: Miejmy nadzieje, że tym razem szcześliwego. Quote
Ilka21 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dałam ale osoby chętne jak coś niech piszą czy dzwoniły, wzieły go albo coś żebyśmy wiedzieli Quote
kabi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ja pisałam i czekam na odpowiedź dam znac jak cos dostane zdięcia całego psiaka juz mam moge komus posłac bo ja nie umiem wklejać no i na tymczasowy moge wziąśc jak komus zalezy Quote
Ilka21 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 z tego co się dowiedziałam to piesek ma 2 lata, jest wystrzyżony i Pani przyjmie pomoc w adopcji jednakże myślę ,że trzeba go wziąć od niej jak najszybciej bo to niezły kąsek dla pseudohodowców. tylko żeby do niej zadzwonić i jej jakąś pomoc zaoferować to muszę coś wiedzieć, czy ktoś chce albo czy ktoś na dt go weźmie. Czy ktoś z was się podejmie? Quote
kabi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 pszypuszczalnie na dom tymczasowy to ja mogę wźiąść:loveu: jak coś bo mam blisko więc mogła bym odebrac Quote
Ewa Beata Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam wszystkich! Napisałam przed chwilą do tej kobiety i mam nadzieję, że się odezwie. Mam blisko i mogę zobaczyć na miejscu co i jak. Niestety, nie ma tam telefonu i nie mogę zareagować inaczej. Dla mnie problem jedynie w tym, czy grzywki przypadłyby sobie do gustu. Jeżeli tak, to mógłby u mnie zostać. Jeżeli nie, proponuję tymczas. Quote
Ilka21 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ewa wreszcie, normalnie modliłam się żebys się odezwała.Tel do tej babki to 0501929494, miała też dzwonić kabi ale to może narazie zadzwoń ty i się z nią dogadaj, bo może przypadną chłopaki sobie do gustu i zostanie u ciebie i nie będzie wędrował. Pies podobno łagodny, toleruje inne psy, jest zaszczepiony itd.Dzwoń i mów szybko co i jak.A babka słabo netem się obsługuje tak więc na odp mailem możesz sporo czekać Quote
Ewa Beata Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Z kobietą też rozmawiałam, ale jak to z rozmowy - niewiele wynika, może być całkiem dobrze i całkiem źle. Jestem umówiona na jutro, no i tyle narazie. Póki co, mam nadzieję, jest bezpieczny.:roll: Quote
Ilka21 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a to chciałam ci pisać żebyś przy dzwonieniu powiedziała,że z adopcji grzywek jesteś bo dziweczyna z dgm tak mówiła jak ktoś od nas do niej zadzwoni, bo z nią rozmawiała też. To się cieszę i daj znać jutro po spotkanku i zabieraj go. Quote
resuruss Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kolejne malenstwo.....Dobrze ,ze tak błyskawicznie zadziałałyscie :multi: Witaj Ewa Beata !Trzymam kciuki za udaną adopcje ! Quote
Śnieżynka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam Ewa na dgm :) i Gratuluje psiaka i trzymam mocno kciuki zeby sie z Szogunem dogadał :) chociaż z nim to sie wszyscy dogaduja :) Quote
Ewa Beata Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dzięki,Śnieżynko!:lol: Mam nadzieję, że będzie ok! Aczkolwiek przyznaję, że boję się bardzo spotkania! Z tytułu moich pielęgniarskich obowiązków, po bidę będę mogła pojechać dopiero wieczorem. Jak ja zniosę ten stres?:shake: Quote
Śnieżynka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ewa Beata napisał(a):Dzięki,Śnieżynko!:lol: Mam nadzieję, że będzie ok! Aczkolwiek przyznaję, że boję się bardzo spotkania! Z tytułu moich pielęgniarskich obowiązków, po bidę będę mogła pojechać dopiero wieczorem. Jak ja zniosę ten stres?:shake: :thumbs: :happy1: Jeszcze zobaczysz MiłoścSzoguna do nowego kolegi :D jeszcze ich rozdzielić nie bedziesz mogła :D a ty herbatki z meliska sie napij i też dasz rade i do niedzieli :D Quote
sahara Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Dzięki serdeczne za szybką akcję. Ja przez noc od zmysłów odchodziłam z niepokoju. Obyś Ewa zdążyła. Tak jak pisałam w pierwszym poście gdyby były problemy to oferuję dt. Widać dziewczyny, że nie czytacie dokładnie ;) .Najwyżej mnie rodzina eksmituje, ale mam sie gdzie podziać :evil_lol: razem z psami. Z niepokojem czekam na wieczór :roll: . Nie zapomnij napisać! Quote
sahara Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Ewa Beata napisał(a):Kliknęłam go. Zobaczymy co będzie.:lol: Skoro go kliknęłaś to chyba kobieta nie może go nikomu oddać :razz: ? Quote
Nesjanna Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 dziewczyny - trzymam kciuki za powodzenie akcji !!!!!! to bardzo przykre, że grzywek ot tak został porzucony :shake: ufam, że teraz już będzie kochany :loveu: Quote
Ewa Beata Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 sahara napisał(a):Skoro go kliknęłaś to chyba kobieta nie może go nikomu oddać :razz: ? Umówiła się ze mną na odbiór, to chyba nie?:roll: Quote
sahara Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Może zadzwoń do niej jeszcze raz i potwierdź, że na 100% będziesz :razz: ? Ja chyba zawału dostanę do wieczora....:placz: Ewa, jakbyś miała jakieś problemy z małym to możesz na mnie liczyć. Dt na 100% a inne w miarę możliwości :lol: Quote
Ilka21 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ja się bardzo cieszę,że tyle osób chce pomóc i tyle chętnych na dt ale mam nadzieję,że chłopaki sie dogadają i bedzie wszystko ok. Czekamy na wieści Quote
Dada Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Też z niecierpliwością czekam na wieści. Oby już nie było więcej porzuconych grzywaczy, bo widzę, ze w okresie wakacyjnym, to prawdziwa plaga :placz: Quote
Recommended Posts