Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozdrawiam z Jarocina. Zwierzyniec pod opieką Madzi. Misiunia wczoraj była cały dzień obrażona, bo została zmuszona podstępem do opuszczenia sypialni......

Posted
O 12.08.2015 o 21:29, ranias napisał:

Czekam zatem na konto.

Dzisiaj noc spadających gwiazd. Byliśmy z Brodziem na balkonie, ale nic nie spadało. Może później....

Mówiłam Brodziowi,że od jutra nie będzie już samotny, ciekawe czy zrozumiał......

To było rok temu. .....

Posted

Dzisiaj na wieczornym spacerku Brodzio się przewrócił, zesztywniał cały, zesikał się...Myślałam,że mój stary przyjaciel umiera..Mąż zabrał Misiunię, ja na ręce Brodzia i wróciliśmy do domu. Na podwórku staruszek  ożył, zaczął poszczekiwać i sprint do bramki. Już nie poszliśmy na spacer, jutro pojedziemy do weta.

Posted

Brodzio dzisiaj usiłował uciec za bramkę, ale skończyło się na tym,że bieduś położył się za ogrodzeniem, bo na dalszą trasę nie miał siły. Smutne to...pyszczek już nie ten i oczka takie niebieskie nieobecne...ej starość...nie wiem jak sobie z tym poradzę....

Posted

Brodzio zachowuje się jakby miał adhd- ma tyle energii przez pięć minut jakby był na haju, potem pięć minut spokoju i od nowa. Ma apetyt i niestety muszę mu ograniczać jedzenie, bo namiętnie siedzi w kocich miskach- zresztą na zmianę z Misiunią. 

Posted

Chociaż to watek Misiuni napiszę parę zdań o Brodziu. Wróciłam właśnie z kliniki, Brodzio miał dzisiaj 2 ataki po południu, trzeci powtórzył się w lecznicy. To nie chore serduszko jest tego przyczyną, piesio ma padaczkę.Mam cały zestaw leków, łącznie z czopkami. Jeżeli będzie ok, to mamy przyjechać za tydzień. Wierzę,że będzie lepiej.

Misiunia- dziewusia pozdrawia.