Mysza2 Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Misiunia wizytowała kuchnię w asyście Brodzia No to masz przerąbane, sami wizytatorzy. A do roboty zostałaś Ty :):) Na posterunku Quote
AgusiaP Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Misiunia czujna, zeby a nóż cos nie spadło. Quote
ranias Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Misiula obserwuje Keciusiową, która śpi na parapecie. Dziewusia miała dzisiaj bardzo dużo prac kontrolnych. Keciusiowa potargała w kuchni chusteczkę higieniczną, Misia przyniosła te kawałki do pokoju i usiłowała poskładać....ale się nie dało, więc ostatecznie je zjadła... 2 Quote
Mysza2 Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 No jaka porządnicka, a nadawałaś na dziewusię, że tylko rządzi a inni robią:):) obserwatorka Quote
Mysza2 Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Śliczna bambaryłka pozdrawia:):) 1 Quote
AgusiaP Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 A my całujemy wirtualnie Misiunie w ten piękny nochal. Quote
ranias Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Lady Misia robiła dzisiaj za grzejnik dla keciusiów. Zajęła stanowisko Brodzia pod ławką w kuchni i koty przytulały się do jej obszernej dupencji... Quote
AgusiaP Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 No tak, maja sie do czego przytulić ! Nasza paróweczka kochana. Quote
Mysza2 Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Lady Misia robiła dzisiaj za grzejnik dla keciusiów. Zajęła stanowisko Brodzia pod ławką w kuchni i koty przytulały się do jej obszernej dupencji... Jaki cudny obrazek :):) Misiulka kocia mama:) :) Miały się do czego przytulać, to fakt 1 Quote
Mysza2 Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 i jeszcze jedno cudne ujęcie :):) Jakie to słodkie. Jak pies z kotem:):) 2 Quote
AgusiaP Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Misia chyba zapadła w zimowy sen, kicia bardziej czujna. Quote
ranias Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Misiunia już po inspekcji kuchni. Czekam na zalecenia pokontrolne.... Kurde, non stop tylko mnie kontroluje i zezuje. Quote
AgusiaP Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 A nóż widelc bedziesz cos jadła a ona nie zauważy, albo prześpi. Quote
Mysza2 Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 No w końcu ktoś musi rządzić Reniu:):) Dziewusia kuchenna:):) A jaka poważna i dostojna:):) Reniu nie przestaję dziękować losowi i Tobie, że Misia trafiła do Ciebie. Już mam w oczach i uszach żale i pretensje jakie by były gdyby trafiła gdzie indziej. 1 Quote
ranias Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 bo Wy sobie nie zdajecie sprawy ile ta zołzowata Misiunia dla mnie znaczy.... 1 Quote
AgusiaP Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 bo Wy sobie nie zdajecie sprawy ile ta zołzowata Misiunia dla mnie znaczy.... Oj mylisz sie Renatko, ja wiem i nie masz pojęcia, jak bardzo sie z tego powodu ciesze!!!!!!!!! 1 Quote
Mysza2 Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 bo Wy sobie nie zdajecie sprawy ile ta zołzowata Misiunia dla mnie znaczy.... Wiemy Reniu. I wiemy, że jak się kocha to bezwarunkowo, tak jak Ty Misię, jak ja moją Sabcię jak wielu ludzi swoje skarby. Choćby nie wiem jakie problemy i niedogodności przyszło akceptować. Ale też wiemy, że wiele domów ocenianych jako te w miarę dobre, nie kocha, bo kochanie za coś to nie jest kochanie, kochanie to jest kochanie mimo wszystko. Z nieba ktoś Cię przysłał dla Misi:):) Quote
Gabi79 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Na szczęście jest wiele osób, które kochają swoje futrzaki, bo są ich największymi, najcudowniejszymi skarbami bez względu na wszystko Czasem zastanawiam się, co by było, gdyby moja ukochana trójka łobuzów do mnie nie trafiła. Ale los nas ze sobą zetknął i to jest cudowne. Buziaki dla Misi i reszty zwierzyńca. 1 Quote
Mysza2 Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Gabunia, Ciebie też ktoś z nieba przysłał :):) I to nie tylko dla tej obecnej trójcy, ale dla wszystkich tymczasów, które dzięki Tobie grzeją pupy w DS Quote
AgusiaP Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Gabunia, Ciebie też ktoś z nieba przysłał :):) I to nie tylko dla tej obecnej trójcy, ale dla wszystkich tymczasów, które dzięki Tobie grzeją pupy w DS Podpisuje sie pod tym !!!!! Quote
ranias Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Pozdrawiamy z Misią, to znaczy ja pozdrawiam, bo Lady od popołudnia mnie ignoruje..... 1 Quote
Recommended Posts