Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiula obserwuje Keciusiową, która śpi na parapecie.
Dziewusia miała dzisiaj bardzo dużo prac kontrolnych. Keciusiowa potargała w kuchni chusteczkę higieniczną, Misia przyniosła te kawałki do pokoju i usiłowała poskładać....ale się nie dało, więc ostatecznie je zjadła...

• Upvote 2
Posted

Lady Misia robiła dzisiaj za grzejnik dla keciusiów. Zajęła stanowisko Brodzia pod ławką w kuchni i koty przytulały się do jej obszernej dupencji...

Jaki cudny obrazek :):) Misiulka kocia mama:) :) Miały się do czego przytulać, to fakt

2ng8wwn.jpg

• Upvote 1
Posted

No w końcu ktoś musi rządzić Reniu:):)

Dziewusia kuchenna:):)

dox4c3.jpg

A jaka poważna i dostojna:):)

Reniu nie przestaję dziękować losowi i Tobie, że Misia trafiła do Ciebie.

Już mam w oczach i uszach żale i pretensje jakie by były gdyby trafiła gdzie indziej.

• Upvote 1
Posted

bo Wy sobie nie zdajecie sprawy ile ta zołzowata Misiunia dla mnie znaczy....

Oj mylisz sie Renatko, ja wiem i nie masz pojęcia, jak bardzo sie z tego powodu ciesze!!!!!!!!!
  • Upvote 1
Posted

bo Wy sobie nie zdajecie sprawy ile ta zołzowata Misiunia dla mnie znaczy....

Wiemy Reniu.

I wiemy, że jak się kocha to bezwarunkowo, tak jak Ty  Misię, jak ja moją Sabcię

jak wielu ludzi swoje skarby. Choćby nie wiem jakie problemy i niedogodności przyszło akceptować.

Ale też wiemy, że wiele domów ocenianych jako te w miarę dobre, nie kocha,

bo kochanie za coś to nie jest kochanie, kochanie to jest kochanie mimo wszystko.

Z nieba ktoś Cię przysłał dla Misi:):)

Posted

Na szczęście jest wiele osób, które kochają swoje futrzaki, bo są ich największymi, najcudowniejszymi skarbami bez względu na wszystko

Czasem zastanawiam się, co by było, gdyby moja ukochana trójka łobuzów do mnie nie trafiła. Ale los nas ze sobą zetknął i to jest cudowne.

Buziaki dla Misi i reszty zwierzyńca.

• Upvote 1
Posted

Gabunia, Ciebie też ktoś z nieba przysłał :):)

I to nie tylko dla tej obecnej trójcy, ale dla wszystkich tymczasów, które dzięki Tobie grzeją pupy w DS

Posted

Gabunia, Ciebie też ktoś z nieba przysłał :):)
I to nie tylko dla tej obecnej trójcy, ale dla wszystkich tymczasów, które dzięki Tobie grzeją pupy w DS

Podpisuje sie pod tym !!!!!