Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to wszystko z miłości i podziwu wielkiego dla bambaryłki....

Tak jest:) :) Dla zołzowatej bambaryłki:) :)

Oj, wiem przecież, że Zołza, to w tym wypadku pieszczotliwe określenie :) :) :)

Posted

Misiunia została dzisiaj wywleczona przemocą na podwórko. Dzielnie broniła się spod kołdry, poduszek i koca, ale została pokonana i teraz mam przechlapane...Lady się nadęła i stroi głupie miny....

• Upvote 2
Posted

Misia zdecydowanie lubi ciepełko, konsumpcję i kontemplacje. I bardzo nie lubi jak się jej te czynności utrudnia, proponując jakieś bezcelowe chodzenie. Skoro z łóżka została wywleczona, to broniła się z sofy. I nawet kłapała kielcokami w proteście.No i znowu się obraziła....

Posted

Misia zdecydowanie lubi ciepełko, konsumpcję i kontemplacje. I bardzo nie lubi jak się jej te czynności utrudnia, proponując jakieś bezcelowe chodzenie. Skoro z łóżka została wywleczona, to broniła się z sofy. I nawet kłapała kielcokami w proteście.No i znowu się obraziła....

Jak to się do lepszego łatwo przyzwyczaić :):)

Sobowtór Romanka-też się zapiera lub chowa, a jak na ręce wezmę i wynoszę na siku, to warczy...

Niezłą parkę stworzyliby razem :):)

Dzisiejszy Misiul 1

v4m9ag.jpg

i Misiul 2

24w6lwp.jpg

Kochana bambaryłka:):)

Posted

Przed chwilą wysłałam Wam foto dziewusi, której jednak się udało zaliczyć chodnik. I zobaczcie jaka mądrala, polazła do kąta i leży z głowisią w książkach- obrażona....

Posted

Byle do wiosny Reniu:):)

Dziewusia
18m9sx.jpg

No ja po prostu nie rozumiem, gdzie te zachwyty nad dziewusią?!
Chyba razem z Misią strzelimy focha........