Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może racja z tymi sygnałami, do tej pory zawsze odwracała się do mnie tyłkiem, teraz nie. Dobrze,że ona jeszcze mówić nie potrafi, bo jeszcze bym coś usłyszała pod swoim adresem...

Bardzo jest pocieszna

Posted

Ja wiem co byś usłyszała:):)

"Raniasku , nie złość się na mnie jak mi się zdarzy wpadka,

ja nie robię Ci na złość, tylko bardzo nie lubię zimna i deszczu,

Ale Ty mi wszystko wybaczasz i pokochałaś mnie taką jaką jestem,

dlatego ja też Cię kocham nad życie

Twoja Bambaryłka"

Posted

Miało być odchudzanie i jest odchudzanie. Jeśli wierzyć mojej wadze, schudłam od sierpnia prawie półtora kilograma......

Dziewusia kwitnie. Ma piękne lśniące futerko, okrągłe boczki i jaśnie pańskie maniery. Siedzi taka lady Zgaga w kuchni z wyniosłą miną i nie wiadomo jak się do niej odezwać....

Posted

No, jak ja mam odchudzać taką szefową, która się dostojnie przechadza po domu i cały czas robi miny. Ja tu od rana mam stresa co gotować, jak podawać, żeby ta bambaryła nie przewracała oczami.....

Posted

Nawet bym nie śmiała zaproponować takiego posiłku, przecież ta zołza by mi żyć nie dała....Nie dość że się rozpycha w łóżku i na sofie to jeszcze by mi w kuchni urządzała fochy...

Posted

I kolejna robocza sobota za nami. Misiula zarządzała pracą, głównym wykonawcą byłam ja, podwykonawcami- Keciusie i Brodzio. Zrobiłam Misi zdjęcie podczas pracy i doszłam do wniosku, że ona przekazuje informacje uszami. Może to nietoperek?

Posted

Misiunia to tak umęczona roboczą sobotą,że teraz cały tydzień będzie przychodzić do siebie.....Dzisiaj musiałam ja wynieść na podwórko, deszcz padał i dziewusia zapierała się z całych sił,żeby nie wychodzić. A z jaką miną szła na spacer.....

Posted

A bo psiaki mądre są:):)

Jak rano wychodzę do pracy przy takiej pogodzie jak ostatnio to mówię do mojej Sabci

"widzisz, pogoda taka, że psa by nie wyrzucił, a pani musi"