ranias Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 A może racja z tymi sygnałami, do tej pory zawsze odwracała się do mnie tyłkiem, teraz nie. Dobrze,że ona jeszcze mówić nie potrafi, bo jeszcze bym coś usłyszała pod swoim adresem... Bardzo jest pocieszna Quote
Mysza2 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Ja wiem co byś usłyszała:):) "Raniasku , nie złość się na mnie jak mi się zdarzy wpadka, ja nie robię Ci na złość, tylko bardzo nie lubię zimna i deszczu, Ale Ty mi wszystko wybaczasz i pokochałaś mnie taką jaką jestem, dlatego ja też Cię kocham nad życie Twoja Bambaryłka" Quote
ranias Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 A ja sobie pomyślałam patrząc na tą udawaczkę,że ma ochotę powiedzieć- gadaj se, gadaj, lata mi to i powiewa....... Quote
AgusiaP Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Nie przejmuje sie za bardzo ta nasza Misiunia, jak cos nabroi, ale jak tu takiego cuda nie kochać. Quote
Mysza2 Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 A ja sobie pomyślałam patrząc na tą udawaczkę,że ma ochotę powiedzieć- gadaj se, gadaj, lata mi to i powiewa....... Może i tak być:):) Cyklop Quote
Gabi79 Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Może i tak być :):) Cyklop Z Misiulki jest przecudna fotomodelka!!! Quote
ranias Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Miało być odchudzanie i jest odchudzanie. Jeśli wierzyć mojej wadze, schudłam od sierpnia prawie półtora kilograma...... Dziewusia kwitnie. Ma piękne lśniące futerko, okrągłe boczki i jaśnie pańskie maniery. Siedzi taka lady Zgaga w kuchni z wyniosłą miną i nie wiadomo jak się do niej odezwać.... Quote
AgusiaP Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Próbuj Raniasku wszystkiego, po reakcji Misiuni zobaczysz, jak masz sie do tej królewny odzywać. Jak sie nie spodoba szczeli pewnie focha! Quote
Mysza2 Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Lady Zołza 1 Lady Zołza 2 No jak to "jak się odezwać". Wasza Wysokość oczywiście:) :) Raniasku, odchudzać to miałaś Misiulkę:):) Quote
ranias Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 No, jak ja mam odchudzać taką szefową, która się dostojnie przechadza po domu i cały czas robi miny. Ja tu od rana mam stresa co gotować, jak podawać, żeby ta bambaryła nie przewracała oczami..... Quote
Mysza2 Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Raniasku, przestaw ją na zupę kapuścianą:):) Quote
ranias Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Nawet bym nie śmiała zaproponować takiego posiłku, przecież ta zołza by mi żyć nie dała....Nie dość że się rozpycha w łóżku i na sofie to jeszcze by mi w kuchni urządzała fochy... Quote
ranias Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Misiunia to jeszcze w kuchni zachowuje jakieś pozory , żeby jak najwięcej wyłudzić.Poza kuchnią- Jej Wysokość Zołzowatość Quote
ranias Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 I kolejna robocza sobota za nami. Misiula zarządzała pracą, głównym wykonawcą byłam ja, podwykonawcami- Keciusie i Brodzio. Zrobiłam Misi zdjęcie podczas pracy i doszłam do wniosku, że ona przekazuje informacje uszami. Może to nietoperek? Quote
AgusiaP Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Moze... Dobrze, ze ci Twoje gadzinki pomagają, sama pewnie nie dałabys rady. Quote
Mysza2 Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Biedny Misiul, tak nią orzą:) Te uszy to ma wystawione, żeby słyszeć czy pracujecie, czy się lenicie:):):) Robocza sobota 1 Robocza sobota 2 2 Quote
AgusiaP Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 O matulu, jaki pracuś z tej naszej Misi. Quote
ranias Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Misiunia to tak umęczona roboczą sobotą,że teraz cały tydzień będzie przychodzić do siebie.....Dzisiaj musiałam ja wynieść na podwórko, deszcz padał i dziewusia zapierała się z całych sił,żeby nie wychodzić. A z jaką miną szła na spacer..... Quote
Mysza2 Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Na taką pogodę biednego psa wynosić:):) Szefowa Quote
AgusiaP Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 To teraz Raniasku bedziesz ja chyba często musiała wynosić. Misiunia jakaś zaspana na tym zdjęciu. Quote
Panna Marple Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Owszem, mój Romanek też się zapiera z całych sił w taką pogodę-futerka cennego nie chce zamoczyć. Woli zamoczyć podłogę... Quote
Mysza2 Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 A bo psiaki mądre są:):) Jak rano wychodzę do pracy przy takiej pogodzie jak ostatnio to mówię do mojej Sabci "widzisz, pogoda taka, że psa by nie wyrzucił, a pani musi" Quote
Mysza2 Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Misiunia pozdrawia:):) Jej Wysokość Zołzowatość nawet jak patrzy z dołu, to i tak patrzy "z góry" :):) 1 Quote
Recommended Posts