AgusiaP Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Raniasek wpłaciła ma moje konto 50 zł z przeznaczeniem na wybranego przez nas psiaczka. Raniasku jeśli pozwolisz to przekażę je znowu na staruszka Lisia, Lisio musi brać karsivan i inne leki więc pieniążki bardzo potrzebne. http://www.dogomania.com/forum/topic/146295-staruszek-lisek-wiele-w-%C5%BCyciu-przeszed%C5%82-dorzu%C4%87-grosika-aby-mia%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliw%C4%85-jesie%C5%84-%C5%BCycia/ Jeszcze raz ślicznie Ci kochana dziękujemy Pięknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dziękujemy Raniasku!!!!!! Quote
ranias Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Misula łazi za panem krok w krok, to jest cała akcja w ramach - podziel się posiłkiem. Zjedli razem kolację i teraz oglądają mecz.... Quote
AgusiaP Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Misula łazi za panem krok w krok, to jest cała akcja w ramach - podziel się posiłkiem. Zjedli razem kolację i teraz oglądają mecz.... Misia nie przestanie mnie chyba zaskakiwać... Mecz...ale czego sie nie robi dla kochanego pancia. Jeszcze chwila i na Dogo bedzie siedzieć! Quote
ranias Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Misia nie przestanie mnie chyba zaskakiwać... Mecz...ale czego sie nie robi dla kochanego pancia. Jeszcze chwila i na Dogo bedzie siedzieć! Wcale bym się nie zdziwiła, bo to przecież ludź jest w psiej skórze a na dodatek baba..to i pewno na dogo wlezie. Quote
ranias Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A Miśka to niech nie będzie taka mądra, pan we wtorek jedzie i zostanie ze mną.... Quote
AgusiaP Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Wcale bym się nie zdziwiła, bo to przecież ludź jest w psiej skórze a na dodatek baba..to i pewno na dogo wlezie. To schowaj moze dobrze portfel, bo jak ma dobre serduszko, zacznie w nim sprzątać i deklaracje wysyłać. Quote
Mysza2 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 A Miśka to niech nie będzie taka mądra, pan we wtorek jedzie i zostanie ze mną.... Wtedy się odgryziesz na zołzie:):) Quote
AgusiaP Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Wtedy się odgryziesz na zołzie:):) Myślisz Elunia... Quote
Mysza2 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Myślisz Elunia... Właściwie to nie myślę. Misiul strzeli focha, się obrazi i co jej zrobisz :):) Quote
ranias Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Misia wstała dzisiaj o 11, jak to mąż określił- wytoczyła się dostojnie z sypialni....Myślę,że przez te 10 dni zołza zostanie rozpuszczona zupełnie. A tak czaruje pana, takie tu urządza podskakiwania, pokazuje brzusio, że zawojowała go kompletnie. 2 Quote
Panna Marple Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 I za to ją kocham-wie, jakie działa wytoczyć :) Quote
AgusiaP Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Misia wstała dzisiaj o 11, jak to mąż określił- wytoczyła się dostojnie z sypialni....Myślę,że przez te 10 dni zołza zostanie rozpuszczona zupełnie. A tak czaruje pana, takie tu urządza podskakiwania, pokazuje brzusio, że zawojowała go kompletnie. Misiunia wie, jak wejść w łaski pana. Quote
ranias Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Jesteśmy na wycieczce,piesami opiekuje się Madzia. Wredota rano zrobiła kupsko w kuchni i jak twierdzi Madzia, zarzuciła dupskiem do sypialni, wpakowała sie pod kołdrę i stamtąd stroiła miny. Quote
Panna Marple Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Bardzo jasny sygnał: wycieczka? Bez Misi? Pańcio opuścił Misiulę i z inną pojechał? Bez jaj! Chcieliście, to macie Quote
ranias Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Bardzo jasny sygnał: wycieczka? Bez Misi? Pańcio opuścił Misiulę i z inną pojechał? Bez jaj! Chcieliście, to macie Chyba masz rację...na następną wycieczkę pojedzie Misia, ja zostanę w domu...... Quote
Panna Marple Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 I nie zapomnij poprosić o wybaczenie :). Może Misiul okaże łaskę - jak coś dobrego dostanie :) Quote
AgusiaP Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nie no Misia jest obłędna. Zrobiła to co miała zrobić i poszła dalej spać na łóżeczko. Quote
ranias Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Jesteśmy już w domku. Misia przeproszona, obłaskawiona. Siedzi z panem na sofie w salunie, bo mecz jest. Na sofę została podsadzona, bo tym grubym dupskiem przecież by się nie podniosła tak wysoko. 1 Quote
Mysza2 Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 No to mnie Misia zawiodła. Myślałam, że tydzień się do Was nie będzie odzywać:):) Ja też wróciłam i nadrabiam zaległości w fotorelacjach:):) 1 Quote
AgusiaP Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Misiuni szybciutko przechodzi. Jak zrobi facha to na krótko. Quote
ranias Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Dzisiaj Misiul pokazał co potrafi. Rano opuściła sypialnię bardzo niechętnie, szybciutko wróciła jak zobaczyła co za drzwiami się dzieje, a wiało i lało okrutnie. Kupsko walnęła w sypialni i wtoczyła się do łóżka z powrotem. Tak pana zaskoczyła, że na nią nakrzyczał. Nie wiem czy słyszała, bo zakopała się pod kołdrą...ale chyba niewiele ją to obeszło, bo jak wyłoniła się z sypialni, to kolejne kupsko zrobiła w przedpokoju. I zdecydowanie nie miała dzisiaj ochoty na jakieś spacerowanie. Lazła z miną cierpiętnicy.... Quote
Mysza2 Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Zołza to mało powiedziane Jak Wy zimę przetrwacie jak gadzielec nie będzie raczył wychodzić Quote
ania75 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Zołza zgodnie z zamówieniem jednak ..... ;) 2 Quote
Recommended Posts