Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Raniasek wpłaciła ma moje konto 50 zł z przeznaczeniem na wybranego przez nas psiaczka.

Raniasku jeśli pozwolisz to przekażę je znowu na staruszka Lisia, Lisio musi brać karsivan i inne leki

więc pieniążki bardzo potrzebne.

http://www.dogomania.com/forum/topic/146295-staruszek-lisek-wiele-w-%C5%BCyciu-przeszed%C5%82-dorzu%C4%87-grosika-aby-mia%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliw%C4%85-jesie%C5%84-%C5%BCycia/

Jeszcze raz ślicznie Ci kochana dziękujemy milosne27_%28www.e-gify.pl%29.gif

Pięknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dziękujemy Raniasku!!!!!!

Posted

Misula łazi za panem krok w krok, to jest cała akcja w ramach - podziel się posiłkiem. Zjedli razem kolację i teraz oglądają mecz....

Misia nie przestanie mnie chyba zaskakiwać... Mecz...ale czego sie nie robi dla kochanego pancia.
Jeszcze chwila i na Dogo bedzie siedzieć!
Posted

Misia nie przestanie mnie chyba zaskakiwać... Mecz...ale czego sie nie robi dla kochanego pancia.
Jeszcze chwila i na Dogo bedzie siedzieć!

Wcale bym się nie zdziwiła, bo to przecież ludź jest w psiej skórze a na dodatek baba..to i pewno na dogo wlezie.

Posted

Wcale bym się nie zdziwiła, bo to przecież ludź jest w psiej skórze a na dodatek baba..to i pewno na dogo wlezie.

To schowaj moze dobrze portfel, bo jak ma dobre serduszko, zacznie w nim sprzątać i deklaracje wysyłać.
Posted

Misia wstała dzisiaj o 11, jak to mąż określił- wytoczyła się dostojnie z sypialni....Myślę,że przez te 10 dni zołza zostanie rozpuszczona zupełnie. A tak czaruje pana, takie tu urządza podskakiwania, pokazuje brzusio, że zawojowała go kompletnie.

• Upvote 2
Posted

Misia wstała dzisiaj o 11, jak to mąż określił- wytoczyła się dostojnie z sypialni....Myślę,że przez te 10 dni zołza zostanie rozpuszczona zupełnie. A tak czaruje pana, takie tu urządza podskakiwania, pokazuje brzusio, że zawojowała go kompletnie.

Misiunia wie, jak wejść w łaski pana.
Posted

Jesteśmy na wycieczce,piesami opiekuje się Madzia. Wredota rano zrobiła kupsko w kuchni i jak twierdzi Madzia, zarzuciła dupskiem do sypialni, wpakowała sie pod kołdrę i stamtąd stroiła miny.

Posted

Bardzo jasny sygnał: wycieczka? Bez Misi? Pańcio opuścił Misiulę i z inną pojechał? Bez jaj! Chcieliście, to macie 037.gif

Chyba masz rację...na następną wycieczkę pojedzie Misia, ja zostanę w domu......

Posted

Jesteśmy już w domku. Misia przeproszona, obłaskawiona. Siedzi z panem na sofie w salunie, bo mecz jest. Na sofę została podsadzona, bo tym grubym dupskiem przecież by się nie podniosła tak wysoko. 

• Upvote 1
Posted

No to mnie Misia zawiodła. Myślałam, że tydzień się do Was nie będzie odzywać:):)

Ja też wróciłam i nadrabiam zaległości w fotorelacjach:):)

2nqtf1i.jpg

1621zlh.jpg

2ztakwg.jpg

• Upvote 1
Posted

Dzisiaj Misiul pokazał co potrafi.

Rano opuściła sypialnię bardzo niechętnie, szybciutko wróciła jak zobaczyła co za drzwiami się dzieje, a wiało i lało okrutnie. Kupsko walnęła w sypialni i wtoczyła się do łóżka z powrotem. Tak pana zaskoczyła, że na nią nakrzyczał. Nie wiem czy słyszała, bo zakopała się pod kołdrą...ale chyba niewiele ją to obeszło, bo jak wyłoniła się z sypialni, to kolejne kupsko zrobiła w przedpokoju. I zdecydowanie nie miała dzisiaj ochoty na jakieś spacerowanie. Lazła z miną cierpiętnicy....