Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nawet jak je, to w stronę Misiuni nie patrzy.
Brodzio chyba lubi być jedynakiem...
Z poprzednim pieskiem tez sie nie lubili...

Brodzio darzył sympatią Puśkę, z Ciaposławem się szczerze nienawidzili przez prawie trzy lata, bo tyle tylko albo aż było Ciaputowi dane....

Dzisiaj Misia pokazała,że jest suczką łowną...Wyniuchała kuropatwy i przegoniła nas z Brodkiem po takich chaszczach, że ledwo żeśmy za nią nadążyli. a tak bambaryła ciągła do przodu jak mały samochodzik. I kto by pomyślał, że w takiej grubasce tyle energii drzemie. Tak sobie myślę, czy by mnie posłuchała, gdybym ją spuściła ze smyczy....Puśka mi raz wywinęła taki numer. Spuściłam ją ze smyczy, a ta w tył zwrot i pognała z powrotem do domu. Dobrze że Brodzio lekki, bo musiałam wziąć go pod pachę i gonić paskudę....

Posted

Moze w takim razie za jakiś czas i Misiunie polubi.
Myśle, ze w takim momencie Raniasku, o którym piszesz, mogłaby Misiunia nie posłuchać.
Jak złapała trop, instynkt jest chyba silniejszy...

Posted

Dzisiaj sesji zdjęciowej nie było. Przyjechał mój mąż na urlop i chyba Misi się spodobał, bo przychodziła do miziania cały czas. Kubę obszczekiwała , a tu nic tylko wymachiwanie ogonkiem i przytulania. Na spacerku byliśmy wszyscy, Misiula- niuchaczka na smyczy, lepiej gonić z nią po krzakach niż jej szukać. Zwłaszcza kukurydza się Misiuli podoba, dodrze że wysoka to nie trzeba się przedzierać tak jak ostatnio w chaszczach...

Posted

A czy Misia się mężowi spodobała:):)

Raniasku jak z Misi taki łowny psiak to raczej nie posłucha.

Krzywdy nie ma bo po ogrodzie może hasać bez smyczy.

Nie spuszczaj lepiej gadzielca:):)

Posted

Dzisiaj sesji zdjęciowej nie było. Przyjechał mój mąż na urlop i chyba Misi się spodobał, bo przychodziła do miziania cały czas. Kubę obszczekiwała , a tu nic tylko wymachiwanie ogonkiem i przytulania. Na spacerku byliśmy wszyscy, Misiula- niuchaczka na smyczy, lepiej gonić z nią po krzakach niż jej szukać. Zwłaszcza kukurydza się Misiuli podoba, dodrze że wysoka to nie trzeba się przedzierać tak jak ostatnio w chaszczach...

Misiunia, spryciula pewnie wyczuła, ze to jej pan przyjechał!
Posted

Misiula jest tak cudna,że nie ma opcji, żeby się nie spodobała. 

Przyjaciółką pana jest wielką, stale grzebią w lodówce no i razem odsypiali podróż- Misia to nie wiem co odsypiała,ale pod kołdrę wepchała się pierwsza....

I jaka zdziwiona,że to wstawać trzeba.

Posted

Misiunia to wredota wyjątkowo ciepłolubna i gnicie w ciepełku bardzo jej odpowiada.A że jeszcze potrafi się podlizywać i łazi za panem , i zagląda mu w oczy, to jeszcze mnie z tego łóżka wywalą....

Posłałam fotki ze spaceru robione komórką, może sie da tu zamieścić

Posted

Misiunia to wredota wyjątkowo ciepłolubna i gnicie w ciepełku bardzo jej odpowiada.A że jeszcze potrafi się podlizywać i łazi za panem , i zagląda mu w oczy, to jeszcze mnie z tego łóżka wywalą....
Posłałam fotki ze spaceru robione komórką, może sie da tu zamieścić

Oj Misiunia ani sie waż, pancia musi mieć miejsce w łóżeczku !
Posted

Raniasku, Ty uważaj z tą zołzą, bo Cię faktycznie wygryzie:):)

A tak serio to łóżeczka i ciepełka to w poprzednim życiu nie miała.

Zdjęcia ze spacerku

alhoqu.jpg

28hz7tg.jpg

Posted

Raniasek wpłaciła ma moje konto 50 zł z przeznaczeniem na wybranego przez nas psiaczka.

Raniasku jeśli pozwolisz to przekażę je znowu na staruszka Lisia, Lisio musi brać karsivan i inne leki

więc pieniążki bardzo potrzebne.

http://www.dogomania.com/forum/topic/146295-staruszek-lisek-wiele-w-%C5%BCyciu-przeszed%C5%82-dorzu%C4%87-grosika-aby-mia%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliw%C4%85-jesie%C5%84-%C5%BCycia/

Jeszcze raz ślicznie Ci kochana dziękujemy milosne27_%28www.e-gify.pl%29.gif