Mysza2 Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Może Brodzio kobiet nie lubi:):) Misia październikowa 1 Quote
Mysza2 Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Albo grubych kobiet? :) Oj tam oj tam, Misia nie jest gruba tylko puszysta:):) Quote
Mysza2 Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 To może puszystych nie lubi? Skąd masz Aniu takie emotki , ja też chcę:) Quote
Panna Marple Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Skąd masz Aniu takie emotki , ja też chcę:) strona www.emotikona.pl Quote
Mysza2 Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 strona www.emotikona.pl mam Quote
AgusiaP Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Nawet jak je, to w stronę Misiuni nie patrzy. Brodzio chyba lubi być jedynakiem... Z poprzednim pieskiem tez sie nie lubili... Quote
ranias Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nawet jak je, to w stronę Misiuni nie patrzy. Brodzio chyba lubi być jedynakiem... Z poprzednim pieskiem tez sie nie lubili... Brodzio darzył sympatią Puśkę, z Ciaposławem się szczerze nienawidzili przez prawie trzy lata, bo tyle tylko albo aż było Ciaputowi dane.... Dzisiaj Misia pokazała,że jest suczką łowną...Wyniuchała kuropatwy i przegoniła nas z Brodkiem po takich chaszczach, że ledwo żeśmy za nią nadążyli. a tak bambaryła ciągła do przodu jak mały samochodzik. I kto by pomyślał, że w takiej grubasce tyle energii drzemie. Tak sobie myślę, czy by mnie posłuchała, gdybym ją spuściła ze smyczy....Puśka mi raz wywinęła taki numer. Spuściłam ją ze smyczy, a ta w tył zwrot i pognała z powrotem do domu. Dobrze że Brodzio lekki, bo musiałam wziąć go pod pachę i gonić paskudę.... Quote
AgusiaP Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Moze w takim razie za jakiś czas i Misiunie polubi. Myśle, ze w takim momencie Raniasku, o którym piszesz, mogłaby Misiunia nie posłuchać. Jak złapała trop, instynkt jest chyba silniejszy... Quote
ranias Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Dzisiaj sesji zdjęciowej nie było. Przyjechał mój mąż na urlop i chyba Misi się spodobał, bo przychodziła do miziania cały czas. Kubę obszczekiwała , a tu nic tylko wymachiwanie ogonkiem i przytulania. Na spacerku byliśmy wszyscy, Misiula- niuchaczka na smyczy, lepiej gonić z nią po krzakach niż jej szukać. Zwłaszcza kukurydza się Misiuli podoba, dodrze że wysoka to nie trzeba się przedzierać tak jak ostatnio w chaszczach... Quote
Mysza2 Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 A czy Misia się mężowi spodobała:):) Raniasku jak z Misi taki łowny psiak to raczej nie posłucha. Krzywdy nie ma bo po ogrodzie może hasać bez smyczy. Nie spuszczaj lepiej gadzielca:):) Quote
AgusiaP Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Dzisiaj sesji zdjęciowej nie było. Przyjechał mój mąż na urlop i chyba Misi się spodobał, bo przychodziła do miziania cały czas. Kubę obszczekiwała , a tu nic tylko wymachiwanie ogonkiem i przytulania. Na spacerku byliśmy wszyscy, Misiula- niuchaczka na smyczy, lepiej gonić z nią po krzakach niż jej szukać. Zwłaszcza kukurydza się Misiuli podoba, dodrze że wysoka to nie trzeba się przedzierać tak jak ostatnio w chaszczach... Misiunia, spryciula pewnie wyczuła, ze to jej pan przyjechał! Quote
ranias Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Misiula jest tak cudna,że nie ma opcji, żeby się nie spodobała. Przyjaciółką pana jest wielką, stale grzebią w lodówce no i razem odsypiali podróż- Misia to nie wiem co odsypiała,ale pod kołdrę wepchała się pierwsza.... I jaka zdziwiona,że to wstawać trzeba. Quote
Panna Marple Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Bo Misia to jest First Lady i doskonale wie, że to jej należy się miejsce w łóżku obok Pańcia 1 Quote
AgusiaP Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 A ja miałam właśnie pytać, czy wpuściła pana do łóżka, ale widzę, ze tak! Quote
Mysza2 Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Wpuściła Pana zołza jedna:) :) Wstajemy No i jak tu zołzy nie kochać:):) Quote
AgusiaP Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Matko jaka ona opatulona, kołdra i jeszcze koc. To, gdzie ona bedzie wstawać z łóżka. Misiunia takiego życia to nigdy nie miała, wiec teraz na maksa korzysta! Quote
ranias Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Misiunia to wredota wyjątkowo ciepłolubna i gnicie w ciepełku bardzo jej odpowiada.A że jeszcze potrafi się podlizywać i łazi za panem , i zagląda mu w oczy, to jeszcze mnie z tego łóżka wywalą.... Posłałam fotki ze spaceru robione komórką, może sie da tu zamieścić Quote
AgusiaP Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Misiunia to wredota wyjątkowo ciepłolubna i gnicie w ciepełku bardzo jej odpowiada.A że jeszcze potrafi się podlizywać i łazi za panem , i zagląda mu w oczy, to jeszcze mnie z tego łóżka wywalą.... Posłałam fotki ze spaceru robione komórką, może sie da tu zamieścić Oj Misiunia ani sie waż, pancia musi mieć miejsce w łóżeczku ! Quote
Mysza2 Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Raniasku, Ty uważaj z tą zołzą, bo Cię faktycznie wygryzie:):) A tak serio to łóżeczka i ciepełka to w poprzednim życiu nie miała. Zdjęcia ze spacerku Quote
AgusiaP Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Ale misia ma super tereny do spacerowania i nuchania. Quote
wieso Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Tez podziwiam widoki i wcale sie nie dziwie ze Misia lowczyni jest, na takich terenach jakby moglobyc inaczej :) Quote
Mysza2 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Raniasek wpłaciła ma moje konto 50 zł z przeznaczeniem na wybranego przez nas psiaczka. Raniasku jeśli pozwolisz to przekażę je znowu na staruszka Lisia, Lisio musi brać karsivan i inne leki więc pieniążki bardzo potrzebne. http://www.dogomania.com/forum/topic/146295-staruszek-lisek-wiele-w-%C5%BCyciu-przeszed%C5%82-dorzu%C4%87-grosika-aby-mia%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliw%C4%85-jesie%C5%84-%C5%BCycia/ Jeszcze raz ślicznie Ci kochana dziękujemy Quote
Recommended Posts