Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka fotek z dzisiaj. Ciemnawo już było, więc jakość marna, ale w sobotę postaramy się załatwić Harley'owi jeszcze jedną sesję ;)

DSC_5343-1.jpg

DSC_5344-1.jpg

DSC_5345-2.jpg

DSC_5349-1.jpg

DSC_5350-1.jpg

• Upvote 1
Posted

Harley wczoraj powędrował na spacer ze mną :) Pochodziliśmy trochę po terenie schroniska, a potem posiedzieliśmy w schronisku. Mały jest naprawdę strasznym pieszczochem! Początkowo jego ogonek znowu był schowany, ale po chwili już przestał go chować, a momentami zaczynał nim nawet merdać :D Niestety nie chciał jeść ani parówek ani jedzonka, które mu dałam :( 

Posted

Zgadza się, Harley dzisiaj powędrował do domku :) Ja szczegółów nie znam, ale Gosia widziała tych ludzi, więc może coś więcej powie ;)

Posted

Tak Harley w domku :) Za dużo też nie mogę powiedzieć, bo tylko przez chwilę tych ludzi widziałam. Młoda para, podobno kontaktowali się z Klaudią. Wydają się konkretni więc mam nadzieję że się chłopakowi uda :)

Posted

A więc chłopak w domu :) Podczas mojej nieobecności kontaktowały się ze mną 2 osoby, więc teraz muszę tylko ustalić kto go wziął, a później opisze szczegóły dotyczące domku ;)