pela112 Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Niesamowita metamorfoza :D Teraz to już bliżej mu do sznaucera :P Quote
choba Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Kilka fotek z dzisiaj. Ciemnawo już było, więc jakość marna, ale w sobotę postaramy się załatwić Harley'owi jeszcze jedną sesję ;) 1 Quote
Thaenda Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Harley wczoraj powędrował na spacer ze mną :) Pochodziliśmy trochę po terenie schroniska, a potem posiedzieliśmy w schronisku. Mały jest naprawdę strasznym pieszczochem! Początkowo jego ogonek znowu był schowany, ale po chwili już przestał go chować, a momentami zaczynał nim nawet merdać :D Niestety nie chciał jeść ani parówek ani jedzonka, które mu dałam :( Quote
soboz4 Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Na FB pisze że harley ma dom, wiecie coś o tym? Quote
choba Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Zgadza się, Harley dzisiaj powędrował do domku :) Ja szczegółów nie znam, ale Gosia widziała tych ludzi, więc może coś więcej powie ;) Quote
Thaenda Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Tak Harley w domku :) Za dużo też nie mogę powiedzieć, bo tylko przez chwilę tych ludzi widziałam. Młoda para, podobno kontaktowali się z Klaudią. Wydają się konkretni więc mam nadzieję że się chłopakowi uda :) Quote
maciaszek Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 No i nie zdążyłam zdjęcia podmienić, bo chłopak do chałupy powędrował ;). Trzymam kciuki za domek! 1 Quote
pela112 Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 A więc chłopak w domu :) Podczas mojej nieobecności kontaktowały się ze mną 2 osoby, więc teraz muszę tylko ustalić kto go wziął, a później opisze szczegóły dotyczące domku ;) Quote
Recommended Posts