Maryna Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 U Lilu wszystko w porządku, antybiotyk odstawiony. Jesli wszystko będzie w porządku w niedzielę - do domku. I za to trzymam mocno Quote
Gusiaczek Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 U Lilu wszystko w porządku, antybiotyk odstawiony. Jesli wszystko będzie w porządku w niedzielę - do domku. i gitara ! ;) :) Quote
tu_ania_tu Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Czekamy na wieści ze spotkania z potencjalnym domkiem Quote
Alla Chrzanowska Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Przyjrzymy się im we trójkę, Aneta, p. Agata i ja... Quote
Alla Chrzanowska Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 No i pojechała... Moja Czarna Księżniczka... Lilu, Lilunia, Lilusia. Quote
Alla Chrzanowska Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Lilu już na miejscu. Całą drogę była grzeczna. Na miejscu też się zachowuje bardzo grzecznie. Moja córeńka... Quote
_Dunaj_ Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Trzymam mocno kciuki, zawsze w takich chwilach ciesze się i troszkę martwię zarazem, Cieszy mnie, ze jest domek, ale myślę czy podoła. A gdzie pojechała Quote
_Dunaj_ Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Musi być blisko sądząc po czasie między wpisami :) Quote
Alla Chrzanowska Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Lilu zamieszkała pod Siedlcami - 160 km ode mnie. Odstęp między wpisami stąd, że ja do hoteliku jadę 30 minut. A tu pierwsze zdjęcia z nowego domku. Najpierw na podwórku: A tu Lilunia poznaje swój domek: Quote
_Dunaj_ Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Trzymam mocno kciuki i jak zwykle mam mokre oczy, pwodzenia maleńka Quote
Alla Chrzanowska Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 i zyli długo i szcześliwie... Oby Aniu, oby... Quote
Alla Chrzanowska Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Wejście Lilu miała dobre :) Oby tak dalej :) Anetko! dziękuję, że mimo przeziębienia pojechałaś ze mną i wspierałaś mnie i Lilu przy jej pierwszym spotkaniu z nową rodziną. 1 Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 No i pojechała... Moja Czarna Księżniczka... Lilu, Lilunia, Lilusia. Allu, jak zawsze kroisz serce na kawałeczki, miłością, oddaniem ... Liluchna, szczęścia, Kochana, dobrych dni i spokojnie przespanych nocy 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Dziękuję w imieniu Lilu za życzenia i proszę jeszcze troszkę o trzymanie kciuków. Quote
Marysia R. Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Trzymaj się "maleńka", bądź szczęśliwa :) Kciuków na wszelki wypadek jeszcze nie puszczam :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 U Lilu wszystko w porządku, no prawie, ze wszystkimi domownikami świetnie się dogaduje. Wie, że to JEJ domek. Tylko nie może się przekonać do Taty Pani Joli. Ale Pani Jola i Jej Tata będą nad tym pracowali i myślę, że za 2-3 dni uda się im zaprzyjaźnić. Poza tym Dziewczynka wszystkich wychowuje po dożemu - a to łapką poprosi o pieszczoty, a to pyś położy na stole i wyprosi smakołyk. Twierdzi, że dożki śpią na kanapie, a nie na posłanku. Zaprzyjaźnia się z przyjaciółmi swoich młodych opiekunów i... docenia uroki ogrzewania podłogowego: Quote
Recommended Posts