Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz kochany Bryś jest w takiej samej tragicznej sytuacji jak nasz Lesio :-( :-(.......ale Lesiowi na szczęście się udało..........teraz bardzo prosimy o pomoc dla Brysia :modla::modla::modla::modla:

P.S.....Modliszko, może zrób tak jak radziłam w przypadku Lesia z tytułem "PILNE..PILNE.." :roll:

Posted

Brysiu kochany.....mam nadzieje, że to już nie długo....i będziesz miał ten swój kochany domek....
Nie możesz tak dłużej cierpieć i żyć w ciągłym strachu :-(, że znowu Cię jakiś pies pogryzie....to okropne :shake:

Posted

Bryś sie przypomina....
Cały czas mieszka sobie w boksie z małym chudzielcem (szkielet psa... ) oraz od wczoraj z suczka ONkowatą po wypadku :roll:
Wszystkie trzy mają swoje kocyki, lepsze jedzonko... ale to nie to DOM :-(

Posted

modliszka84 napisał(a):

Wszystkie trzy mają swoje kocyki, lepsze jedzonko... ale to nie to DOM :-(

Ehh.........właśnie, to nie DOM :shake:

Brysiu...szukamy nadal domku....

Posted

no to znamy juz powód, dlaczego Bryś tak często obrywał od swoich kolegów.
Bryś wszczyna awanturki podczas jedzenia. Teraz jest w boksie z takim małym chudzielcem, to odgania go od jego miski, no bo wiadomo ze z cudzej lepiej smakuje. A ponieważ ten mały chudzielec jest słabszy od Brysia, to ten sobie pozwala... Niestety w każdym boksie gdzie był to zawsze Bryś był najsłabszy, wiec zaczepiając w ten sposób obrywał...
Domek pilnie potrzebny, bo niebawem Brys bedzie musiał opuścić szpitalik, nie wiadomo w którym boksie go ulokować, bo nawet małe , dwa razy mniejsze psy od niego go tez pogryzły...