Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich, jestem nowa na dogomani, trafiłam tu wogle przypadkiem, zaczełam czytac różne posty i tak sie wzruszyłam że już zostałam:) Nie przypuszczałam że jest jeszce tyle ludzi których obchodzi los biednych zwierzaczków! Naprawde podziwiam tu wiele osob jak czytam ile robi.a dla tych stworzonek! W każdym razie chciałam tu napisać o moim psiaku- Sabie. Została ona znaleziona w Krynicy, 11 lat temu, była zima, ona i jej matka mieszkały w stogu siana, od ludzi sie dowiedziałam że było jeszce 4 szcezniaki ale wszystkie zmarły, bo właściciel miał to w du..e! No wieć zabrałam i mame i Sabe do ośrodka w którym mieszkałam z zamiarem zabrania ich do domu, niestety mama uciekła- sądze ze nie była wogle przyzwyczajona do życia w pomieszcezniu, bo całe życie spedziła na dworze:/ a Saba juz z nami została. I tak sobie zyłysmy az rok temu dostała żółtaczki, co gorsze wet u którego byłam nie wykrył jej w pore i było za późno... miała operacje ale organizm był za słaby juz...:-( :-( było to mniej wiecej rok temu, ale zawsze jak o tym mysle to rycze:-(
chciałabym wstawić zdjęcie ale nie wiem jak:/ jesli któs mógłby mi pomóc to byłoby fajnie!

Posted

Ja także bedę niedługo przeżywać rocznicę rozstania z moją Punią. dzisiaj po blisko 11 miesiącach tęsknię coraz bardziej.
Musimy wierzyć, że są szczęśliwe za Tęczowym Mostem, bo "odeszły żeby żyć".

Daj nam wiarę, że to ma sens,
że nie trzeba żałować przyjaciół.
Że gdziekolwiek są, dobrze im jest. Bo są z nami choć w innej postaci.
I przekonaj, że tak ma być, że po głosach
tych wciąż drży powietrze.
Że odeszli po to, by żyć.
Lecz tym razem będą żyć wiecznie.

• 4 months later...