Iwax Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ja znam przypadek młodego,pięknego miniaturowego sznaucera, który miał jeden siekacz krzywy, wychodzący z szeregu w zgryz naprzemienny. Dwukrotnie wprowadzane miał szyny pod narkozą i potem zdejmowane. Efekt ? Zgryz przodo-naprzemienny i skrzywienie linii siekaczy.Krótko mówiąc do kitu całkiem. A i potwierdzam post Soni w 100 %. Quote
Martens Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dla mnie oczywiste jest, że psa z taka wadą się nie rozmnaża, ani nie widzę też sensu wystawiania. Nie zamierzałam w ogóle przy tym zgryzie grzebać, do czasu aż weterynarz stwierdził, że część jego problemów dermatologicznych może mieć właśnie takie podłoże - i to ta najbardziej dokuczliwa dla niego część. Quote
Fiolka_130 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Azir']Kasiu! W Poznaniu jest znana klinika, gdzie z Twoim psem zrobią w zasadzie wszystko, co Tobie przyjdzie do głowy. [/QUOTE] można prosić o namiary na ta klinikę? Quote
Recommended Posts