tu_ania_tu Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 jutro worek Intestinalu będzie u dziewczynki. Na zdrowie malutka Quote
Alla Chrzanowska Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 jutro worek Intestinalu będzie u dziewczynki. Na zdrowie malutka Świetnie. Jutro rano będę u Jaśminki, to powiem Pani Agacie :) Quote
tu_ania_tu Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Świetnie. Jutro rano będę u Jaśminki, to powiem Pani Agacie :) ona już wie :) uzgodniłam z nią ze badamy na razie kupe pod kątem robali - moze okaże się ze nie trzeba jej odrobaczać albo moze okaże się ze jest zarobaczona i to robale jej przytyć nie dają. Trzustkę zostawiamy w spokoju. Jak nie będzie robali i nie będzie przybierać na wadze to wówczas będziemy badać. Bawcie się jutro dobrze Allu :) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Jaśminka zaprasza na bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144996-ubrania-dodatki-ozdoby-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-24012000/?p=16013243 Quote
Alla Chrzanowska Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Jaśminka zaprasza na bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144996-ubrania-dodatki-ozdoby-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-24012000/?p=16013243 Dziękując za bazarek przypominam naszą hebanową piękność: 1 Quote
Maryna Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Fakt:) zapraszam http://www.dogomania.com/forum/topic/145033-n%C3%B3%C5%BC-teli-r%C4%99cznie-robiony-sda-2901-20godz/ Quote
halszka Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 przyszłam i ja do ślicznotki,zapisuję a wolnej chwili przeczytam Quote
malagos Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Wlazłam popatrzeć na PSA, bo mi same "latlerki" po chałupie latają :) Quote
Martika&Aischa Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 i ja sobie przybiegłam nacieszyc oczy :) Quote
Alla Chrzanowska Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Na razie jest ślicznym, słodkim psim dzieckiem. Widziałam ją w czwartek, a już do niej tęsknię. Quote
tu_ania_tu Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Pani Aneta obiecała zebrać po weekendzie wszystkie swoje obserwacje w jeden opis. Obiecała że w weekend weźmie ją do domu - to ważne bo przypuszczam ze dziewczyna życia w domu nie zna w ogóle - telewizor, pralka, odkurzacz. Pewnie to co na stole będzie to będzie można zjeść ;) Czeka małą jeszcze bardzo wiele nauki. Mają też spotkać kota :) I dzisiaj prawdopodobnie Jaśminka zostanie puszczona z suczką sąsiadki. Czystość w kojcu zachowuje bezwzględnie. Ma swoje miejsce na siq i qpę na terenie i tam zawsze idzie. Quote
Alla Chrzanowska Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Pani Aneta obiecała zebrać po weekendzie wszystkie swoje obserwacje w jeden opis. Obiecała że w weekend weźmie ją do domu - to ważne bo przypuszczam ze dziewczyna życia w domu nie zna w ogóle - telewizor, pralka, odkurzacz. Pewnie to co na stole będzie to będzie można zjeść ;) Czeka małą jeszcze bardzo wiele nauki. Mają też spotkać kota :) I dzisiaj prawdopodobnie Jaśminka zostanie puszczona z suczką sąsiadki. Czystość w kojcu zachowuje bezwzględnie. Ma swoje miejsce na siq i qpę na terenie i tam zawsze idzie. Pani Aneta? Która??? Ja jutro jadę z mężem do Jaśminki, bo podobno ona dość mocno boi się mężczyzn. A z tym siku i qp, to dobrze i niedobrze. Jaśminka w ogóle się nie załatwia na spacerach. Pewnie boi się zostawić ślad zapachowy. Podobnie było z Sabisią Małgosi. Dom z ogrodem koniecznie, albo dom gotowy na jakiś czas mieć atrakcję w postaci dożych odchodów w jakimś pokoju - Sabisia była na tymczasie u mnie w firmie - gabinet dyrektora wybrała na swoją toaletę :) Quote
tu_ania_tu Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 nie wiem dlaczego pani Agata ciągle mi się panią Anetą nazywa Quote
Recommended Posts