Alla Chrzanowska Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Jedziemy z Nette do Jaśminki. Postaramy się zrobić nowe zdjęcia... Quote
tu_ania_tu Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Jestem mega ciekawa jak Jasminka na Staśka zareaguje, no i mam nadzieję ze z sunią rodziców też się dobrze stosunki uloza. A że nie może być tak, ze nam się inwentarz zmniejsza to własnie jedzie do nas 5 letnie piękna czarna sunia Quote
Gusiaczek Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Czekam zatem na relację Powodzenia Maleńka :) Quote
Alla Chrzanowska Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Jaśminka jest boska, bajeczna, cudowna i... bardzo skoczna :) Uściskałam ją od Was wszystkich: To pełna wdzięku i urody Dziewczynka: Quote
tu_ania_tu Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 w niczym nie przypomina tej bidy sprzed 3 tygodni Quote
Alla Chrzanowska Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 I takie przemiany pozwalają mi robić to, co robię, mimo wszystko. Quote
wiol Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 śliczna jest, też życzę jej najlepszego domku pod słońcem doczytałam o PÓŁSIOSTRZE- tylko płakać :( , dobrze, że ją zabieracie Quote
Nette Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 To było pożegnalne spotkanie z Jaśminką :) Na szczęście to zupełnie nowy pies :) Jest pełna spokoju, dostojeństwa, ale uwielbia biegać i jeść! Pomimo tego, że przytyła tak mało i dalej jest duuuużo za chuda, wygląda o niebo lepiej, może to zasługa ładnej wreszcie sierści. Niestety, oczy jej dalej łzawią i chyba bez zabiegu sie nie obędzie. Fajna dziewczyna z naszej Jaśminy :) Quote
wiol Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 młoda jest, energia ją rozpiera z wiekiem ciałka nabierze, Quote
Alla Chrzanowska Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Proszę Państwa! Jaśminka wystąpiła na instruktażowych zdjęciach jak należy podawać dogu smaczki ;) Proszę bardzo - wersja pierwsza: wersja druga: wersja trzecia: wersja czwarta: i wersja piąta :) Quote
tu_ania_tu Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 młoda jest, energia ją rozpiera z wiekiem ciałka nabierze, tez tak myślę. Quote
_Dunaj_ Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 To pewnie też kwestia genów, Tsoiu był szczupły ciałka zaczął nabierać w trzecim roku życia i nigdy go nie miał w nadmiarze, ale był pieknie umięśniony. Leoś też jest fajnie umięśniony, ale ciałka to ma chyba wręcz w nadmiarze, bo żdnej kosteczki mu się nie wyczuje, a zywiołowy jest bardzo. Za to Cormac ogólnei masywniejszy, ale mięśnie już inne też są tylko nie tak wyeksponowane jak czarnego "pudzianka" i wydaje się chudszy, tylko gdyby Cormac miał tyle ciałka co Leoś ważyłby chyba 90-100 kg Quote
_Dunaj_ Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Zapomniałam napisać, Jaśminka cudnie na zdjęciach wyszła :) 1 Quote
wiol Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 wszystkie wersje urocze, ale nr 3 i 4 ze zmarszczonym nochalem ......... :loveu: 1 Quote
Recommended Posts