Zosia123 Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Aniu, czy na pewno wysłałaś tę bulbową fakturę? Pani Martyna z Fundacji mi napisała, że niczego nie dostała. Quote
Zosia123 Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 Dopisałam nowe wpłaty - bardzo dziękuję Cioteczkom w imieniu Bulbika!!! <3 Quote
Nadziejka Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Pozdrawiam lapenki i przypominam sie o numer konta Twoj Hopiaczku slij na pw nie zwlekaj czekam i czekam boc bazarusio zakonczony jest Quote
Nadziejka Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Witam pozdrawunkam numer konta jest nieprawidlowy slij Aniu raz jeszcze, jeno sprawdz pozdrawiam serdecznie lapenki wszystkie Quote
Nadziejka Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Aniu slij nam numer konta sprawdz prosze boc ten kt podalas jest nieprawidlowy pozdrawiamy wszystkie lapenki Quote
Nadziejka Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Czekamy na numer konta chce rozliczac bazarusio Quote
Nadziejka Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Anus dziekuje za nowy num jutro wysle cioci bakusiowej tez pozdrawiam sciakm mocno mocno za Was Quote
Nadziejka Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Aniu wyslalm dzisiaj 43 zl za zyrafke 19 zl za paste 10 zl cegielka od milagrosi 4 zl cegielka od Nadziejki 10 zl razem 43 na Twoje konto jeszcze ciociciunia nasza bakusiowa wysle ku Tobie 50 zl Quote
Zosia123 Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Bulbo mi wybaczy jak zaproszę na bazarek dla Areska :) Quote
Nadziejka Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 O 26.04.2016 o 22:07, Nadziejka napisał: Aniu wyslalm dzisiaj 43 zl za zyrafke 19 zl za paste 10 zl cegielka od milagrosi 4 zl cegielka od Nadziejki 10 zl razem 43 na Twoje konto jeszcze ciociciunia nasza bakusiowa wysle ku Tobie 50 zl razem 93 zl Aniu potwierdz prosze na bazarku zakonczonym ze pieniazki wplynely pozdrawiamy pozdrawiamy wszystkie lapenki Quote
Zosia123 Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 Uzupełniłam wpłaty - bardzo dziękuję kochanym Ciociom! :) Ponieważ mamy trochę kaski, Ania zastanawia się nad innym wózkiem dla Bulba, lepiej dopasowanym niż aktualny. Quote
Zosia123 Posted May 12, 2016 Author Posted May 12, 2016 Aniu kochana, pani Martyna z Fundacji twierdzi że nie dostała nigdy żadnych faktur za weta. Czy wysłałaś je wtedy? Poprosiłam o następne worki karmy, dotrą pewnie po weekendzie, tak więc bądź czujna :) Quote
Nadziejka Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 O 26.04.2016 o 22:07, Nadziejka napisał: Aniu wyslalm dzisiaj 43 zl za zyrafke 19 zl za paste 10 zl cegielka od milagrosi 4 zl cegielka od Nadziejki 10 zl razem 43 na Twoje konto jeszcze ciociciunia nasza bakusiowa wysle ku Tobie 50 zl razem 93 zl prosze o potwierdzenie na bazarku zakonczonym ze pieniazki wplynely pozdrawiamy lapeczki wszystkie Quote
Nadziejka Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 kochany cudny psinuniu bieguniaj tam za Mostkiem szczesliwy radosny mlodziunki zal ogromny zal serce sciska Aniu dziekuje za zycie Bulbuniowe ktore podarowalas ktore mial przy Tobie Quote
Grasia15 Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Bulbo ,Bulbusio Księciuniu prze kochany mój przyjacielu kudłaty-choć wirtualnie byłeś dla mnie bardzo ważny ,zamieszkałeś w moim serduchu od początku i też tam pozostaniesz do końca moich dni , serce mam w kawałkach dosłownie,żal okropny ,niesamowitą złość że nie ma Ciebie.Ufam że tam za TM mostem teraz jesteś szczęśliwy bo biegasz ,śmigasz kochałeś to nawet jak łapeczka ci już blokowała harcowanie ,jak Zosia wyprowadzała Ciebie na spacer.Pamiętam te chwile filmiki i byłam pełna nadziei że wychodząc z schroniska leczony będziesz każdego dnia sprawniejszy.Pocieszam się że te twoje dni u boku Ani w jeJ domku były szczęśłiwe ,pełne miłości ,że każdy dzień czułeś się kochany w swoim domku z swoim legowiskiem i braćmi. Żegnaj Bulbusiu ,Książę mojego serca niech nowy etap twojego życia będzie tylko szczęśliwym bytem tam za TM. Aniu całym sercem dziękuję Tobie i twojemu synkowi za darowanie Bulbusiowi szczęśliwych lat jakie mu dałaś .Przytulam najmocniej jak potrafię .Zosiu dziękuję że byłaś ,wypatrzyłaś Bubusia i walczyłaś o niego, wyrwałaś go z miejsca gdzie każdemu był obojętny . ŻEGNAJ MÓJ PRZYJACIELU Quote
Zosia123 Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Na szczęście biedaczek po prostu sobie zasnął. Aniu kochana, dziękujemy za to, że Bulbuś miał piękny ostatni okres życia! Quote
sunia2000 Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Może wyjdę na nieczułą ale w tej branży trzeba schować czułość głęboko:) Po Bulbo zostało na koncie trochę kasiorki, po co mają leżeć bezużytecznie skoro tyle psów w potrzebie? Masz Zosiu jakiś pomysł na nie? Ja mogę podsunąć mnogo psów w potrzebie które gniją w schronisku, np te z "godnej starości":https://www.facebook.com/events/387083731494545/544432712426312/?notif_t=admin_plan_mall_activity¬if_id=1464897473924758 Quote
Zosia123 Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Może na razie tak napiszę: do ratowania znalazłby się niejeden biedak, ale Hope na razie kolejnego nie weźmie, co oznacza, ze trzeba by uzbierać deklaracje na hotel. Wiem, że na razie na koncie Bulba jest sporo pieniążków, ale one się kiedyś skończą, zwłaszcza jeśli trzeba będzie psa leczyć. Na moje oko stałych deklaracji jest okolo 200 zł. Pytanie nr 1: Czy Ciocie Bulba utrzymają swoje deklaracje dla kolejnego psa?; pytanie nr 2: Czy ktoś dołoży jeszcze deklaracji? Aha, poprosiłam Hope żeby zatrzymala karmę po Bulbo dla swoich staruszków, chyba nie macie nic przeciw temu? Quote
sunia2000 Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 O 5.06.2016 o 09:46, Zosia123 napisał: Sunia2000, zaproponuj coś. 1 godzinę temu, Zosia123 napisał: Może na razie tak napiszę: do ratowania znalazłby się niejeden biedak, ale Hope na razie kolejnego nie weźmie, co oznacza, ze trzeba by uzbierać deklaracje na hotel. Wiem, że na razie na koncie Bulba jest sporo pieniążków, ale one się kiedyś skończą, zwłaszcza jeśli trzeba będzie psa leczyć. Na moje oko stałych deklaracji jest okolo 200 zł. Pytanie nr 1: Czy Ciocie Bulba utrzymają swoje deklaracje dla kolejnego psa?; pytanie nr 2: Czy ktoś dołoży jeszcze deklaracji? Aha, poprosiłam Hope żeby zatrzymala karmę po Bulbo dla swoich staruszków, chyba nie macie nic przeciw temu? Zosiu na początek to zaproponuje psa:) Tego o to biedaka:http://pokochajzwierzaka.pl/largo/ Largo trafił do schroniska jako znaleziony, nikt go niestety nie szukał, no bo kto szukałby starego, zmęczonego życiem psa:( Largo to sporej wielkości pies w typie ON-ka ze śmiesznie klapniętym kawałkiem ucha:) Jest wielkim starym pieszczochem, który najchętniej by się ciągle przytulał i nastawiał do głaskania. Jest łagodny jak baranek. Cieszy się, kiedy ma wyjść na spacer, ale ma kłopoty z tylnymi łapami, często przysiada, zatrzymuje się, by odpocząć. Potrzebuje krótkich i powolnych, ale regularnych spacerów, żeby trochę jednak te łapy ćwiczyć. Powinien mieszkać w domu/ mieszkaniu, w miarę możliwości bez dużej ilości schodów. Largo bardzo potrzebuje domu, z tak słabymi łapkami zima w schronisku może być dla niego zabójcza:( 1 Quote
Szira Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 O 8.06.2016 o 15:43, Zosia123 napisał: Może na razie tak napiszę: do ratowania znalazłby się niejeden biedak, ale Hope na razie kolejnego nie weźmie, co oznacza, ze trzeba by uzbierać deklaracje na hotel. Wiem, że na razie na koncie Bulba jest sporo pieniążków, ale one się kiedyś skończą, zwłaszcza jeśli trzeba będzie psa leczyć. Na moje oko stałych deklaracji jest okolo 200 zł. Pytanie nr 1: Czy Ciocie Bulba utrzymają swoje deklaracje dla kolejnego psa?; pytanie nr 2: Czy ktoś dołoży jeszcze deklaracji? Aha, poprosiłam Hope żeby zatrzymala karmę po Bulbo dla swoich staruszków, chyba nie macie nic przeciw temu? podtrzymuję swoją deklarację na kolejnego biedaka Quote
Zosia123 Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 Dziękuję Marzenko! No to kto da chociaż jeszcze dyszkę miesięcznie dla Largo?? Quote
Recommended Posts