Hope2 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 I tutaj się przywitam (nie wchodza mi emotki wrrr)Książę ma się zdecydowanie lepiej. Mocz czysciutki, koo piękne (dostał nową karmę,w końcu nie ma co drugi dzień biegunki-yuppi!!!) W końcu się przeprowadzilismy, jest cudnie (po schodach cielatko jest noszone). Trzymajcie kciuki za kolejne wyniki Ksieciunia 1 Quote
Zosia123 Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Trzymamy kciuki przede wszystkim za biedne rączki Ani, noszące Bulbusia po schodach ;) Quote
anica Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Jasne ,że trzymamy!... ale to chyba nie jest ,takie proste! Quote
Hope2 Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 za kręgosłup,żeby wytrzymał,nie za rączki ;) Bulbo i tak jest grzeczny,nie wierci się i nie kręci jak co noszę...ale jak przytyje (powinien troche ) to może być...ciężko...coś wy myślę,żeby nam życie usprawnić :) I póki co...4 dzień bez biegunki mamy za soba- huuuurrrraaaa :D Quote
Zosia123 Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 No to za kręgosłup też :) Ale jak to z tymi biegunkami - dlaczego po Bosch senior miałby mieć, a po Bosch active nie?? Quote
Hope2 Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 35 minut temu, Zosia123 napisał: No to za kręgosłup też :) Ale jak to z tymi biegunkami - dlaczego po Bosch senior miałby mieć, a po Bosch active nie?? a bo ja wiem? może skład inny? tak czy inaczej, koopy normalne są,wzdęcia nie ma,no i active zdecydowanie bardziej mu smakuje. Quote
Zosia123 Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Aniu, ty wysłałaś te rachunki do Fundacji? Quote
Hope2 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 hmm...nie chcę zapeszyc, ale z nie znanych mi przyczyn z lapencjami Księcia jest jakby lepiej. To znaczy-wygląda na to,że Bulbo sobie o nich przypomniał. w sensie,że je ma. Przylapalam go na ćwiczeniu. Sam zginal stopy. Robił to w pełni świadomie, bo w skupieniu patrzył na odnòża. No i w brodziku sam ćwiczy (próbując mi zwiac ) podnoszenie kupra. I muszę przyznać,że robi postępy. Kiedyś uda mu się wyjść...jak nadal będzie z takim zapałem ćwiczył ;-P 1 Quote
anica Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Zaglądam z życzeniami ,Wiosennych Świąt Wielkanocnych, spędzonych z rodziną i bliskimi, smacznego jajka i oczywiście mokrego Dyngus Quote
Nadziejka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Witaj Aniu z serduszkami lapenkami wszystkim cudownymi pozdrawiam ogromnie raduje ze juz po przeprowadzce ze sie ukalad wszystko Cudownych Zdrowiuskich Swiateczek Spelnionych Quote
Nadziejka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Zapraszam bardzo bardzo serdecznie na maly kramik dla Ksieciunia Quote
Nadziejka Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Pozdrowionka Swiateczkowe caluniej druzynce Hopiaczkowej 2 Quote
Hope2 Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 I my pozdrawiamy cieplutko :* czy ja już pisałam,że Bulbo jest wybitnie pro ludzki? kocha wszystkich-dorosłych i dzieci. Tylko ja muszę mocno nadzorować jego zawieranie przyjaźni z maluchami,bo jakoś się boję jego reakcji na ciagniecieza uszy np.... Quote
Nadziejka Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Napisalalm z 5 kilo....wiesci a ty Aniu masz calunki czas zatkana skrzynke ja na tel nic nie mam ... sciskam pozdrawiam Quote
Hope2 Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 nawet nie wiem jak tu pocztę odetkac :( spróbuję zaraz z telefonu,a gdyby mi się nie udało,to jutro z komputera spróbuję Quote
Nadziejka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Aniutek Aniuteczek pozdrawunkam calunia druzynke ja na tel nic nie mam ..narazie ale dzwon serce dzwon jak tylko mozesz pw wyslalam udalo sie sciskam wiosennie sciskam odwiedzic mam Was zamiar Aniu dziekuje serce dziekuje czekej jako najade i jako mis sie spodba toc juz bede gosciem czestym ...i i zmierzlym ,,,ha ...alem trabalinska jak zwykle boc Anus wsyckie smski usunac musialam i nie spisalalm adresikow Quote
anica Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 O 12.03.2016o17:40, Hope2 napisał: hmm...nie chcę zapeszyc, ale z nie znanych mi przyczyn z lapencjami Księcia jest jakby lepiej. To znaczy-wygląda na to,że Bulbo sobie o nich przypomniał. w sensie,że je ma. Przylapalam go na ćwiczeniu. Sam zginal stopy. Robił to w pełni świadomie, bo w skupieniu patrzył na odnòża. No i w brodziku sam ćwiczy (próbując mi zwiac ) podnoszenie kupra. I muszę przyznać,że robi postępy. Kiedyś uda mu się wyjść...jak nadal będzie z takim zapałem ćwiczył ;-P .... Quote
Hope2 Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Książe się na mnie wypiął. Wyemigrowal do Sebastiana do pokoju. Śpi u niego na łóżku-nawet w dzień. Jak Sebek w szkole,to Ksieciunio drze japę, bo nie lubi być sam. Nawet Hades może wtedy spać razem z nim. Chyba najwierniejszy jest jamnik ;-) W nagrodę Bulbo będzie pływał w stawie.Tylko w miarę bezpieczne zejście muszę znaleźć 1 Quote
Recommended Posts