Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamba i jej mama Dulcia pewnie już dojeżdżają do Katowic.Jak poinformowała mnie Ewu,w pociągu Mamba popiskiwała a Dulcia była mega zestresowana.

Jestem pewna, że Basia robiła co mogła aby psiaki zrelaksować :)

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stały domku,przybywaj do Mamby!! Mamba ,będąc przejazdem  do DT, u mnie w domu nawet szczekała,nie mogłam się oprzeć i musiałam wziąć ją na ręce ,to taka piękna czarna kuleczka  z pięknym ogonkiem,nawet przytuliła się do mnie ,ale po chwili już chciała na podłogę ,aby dokazywać:):)Najgorsze było dla nas rozstanie jej  z  mamą Dunią ,były łzy  w oczach,ale cóż Mamba jest już dużą dziewczynką i  poszukuje SWOJEGO domku:)Kto weźmie Mambę nie pożałuje:):):)

Posted

Potwornie się cieszę, że obie malutkie już w domkach-jedna w stałym, druga póki co jeszcze w tymczasowym.

Mały diabeł bez wątpienia podbije serce tymczasowej opiekunki:D

Ja zgodnie z obietnicą ogłosiłam Mambę na około 20 portalach, ogłoszenia są na Basię, więc trzymać kciuki! ;)

Posted

Basiu, zobaczymy jaki będzie odzew z ogłoszeń po weekendzie i jeśli nikt konkretny i sensowny się nie zgłosi, to wyróżnimy maleńkiej olx, co by była bardziej widoczna ;)

Posted

Mam kolejne zapytanie o małą ale nie lubię jak ktoś koresponduje a nie zadzwoni...

Mamba ma wzdęcia, dostała specjalistyczną karmę i dt dwa razy dziennie chodzi do lecznicy na masowanie brzuszka.

Roma wysłałam Ci paragon do wklejenia na wątku - to jest do rozliczenia pieniędzy z bazarku na podróż.

Bilety muszę zeskanować ale dotąd nie miałam czasu, wczoraj przywiozłam sparaliżowanego szczeniaczka , który dostał dzisiaj parwo:(

Nie martwcie się ja nie mam bezpośredniego kontaktu z Mambą, jedynie telefoniczny więc nie grozi jej zarażenie.

Posted

Dostałam nowe zdjęcia Luli teraz Luny, przesłałam je pani Romce bo sama nie umiem ich wstawić! :)

Już wrzucam:

0bc344119c09a49e2fe625009b70d5ce,10,19,0

82599f11700ac768ba43f77faabf4652,10,19,0

0e1a7a450bec7dce2b24090425e23f21,10,19,0

c60e33ccfe73def5260065ace132d66d,10,19,0

CUDNA!!!!!!!!!!!!!!!! :)