b-b Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Mamba i jej mama Dulcia pewnie już dojeżdżają do Katowic.Jak poinformowała mnie Ewu,w pociągu Mamba popiskiwała a Dulcia była mega zestresowana. Jestem pewna, że Basia robiła co mogła aby psiaki zrelaksować :) Quote
Romka Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Psiaki już w domu.Dulcia siedzi pod krzesłem a Mamba robi za gwiazdę... :) Quote
róża35 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Stały domku,przybywaj do Mamby!! Mamba ,będąc przejazdem do DT, u mnie w domu nawet szczekała,nie mogłam się oprzeć i musiałam wziąć ją na ręce ,to taka piękna czarna kuleczka z pięknym ogonkiem,nawet przytuliła się do mnie ,ale po chwili już chciała na podłogę ,aby dokazywać:):)Najgorsze było dla nas rozstanie jej z mamą Dunią ,były łzy w oczach,ale cóż Mamba jest już dużą dziewczynką i poszukuje SWOJEGO domku:)Kto weźmie Mambę nie pożałuje:):):) Quote
paula_t Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Potwornie się cieszę, że obie malutkie już w domkach-jedna w stałym, druga póki co jeszcze w tymczasowym. Mały diabeł bez wątpienia podbije serce tymczasowej opiekunki:D Ja zgodnie z obietnicą ogłosiłam Mambę na około 20 portalach, ogłoszenia są na Basię, więc trzymać kciuki! ;) Quote
b-b Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Trzymam kciuki aby DS znalazł się jak najszybciej :) Quote
ewu Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Mamba jutro zostanie odrobaczona i będzie miała wizytę u weta. Martwią nas jej łzawiące oczka. Quote
róża35 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 :)Bardzo udana sesja zdjęciowa Mambusi:):) Quote
ewu Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Mamba przebadana, oczka mają być przemywane zielona herbatą , jeśli to nie pomoże to dostanie kropelki. Quote
Romka Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Przekazałam dziś na konto podane przez ewu 305,00 zł :) ,to z bazarku na transport Dulci do domku w Zabrzu Quote
paula_t Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Basiu, zobaczymy jaki będzie odzew z ogłoszeń po weekendzie i jeśli nikt konkretny i sensowny się nie zgłosi, to wyróżnimy maleńkiej olx, co by była bardziej widoczna ;) Quote
Romka Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Do mnie też dzwoniło kilka osób,jeszcze z ogłoszeń hop! ale to nie były dobre domki... Quote
ewu Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Mam kolejne zapytanie o małą ale nie lubię jak ktoś koresponduje a nie zadzwoni... Mamba ma wzdęcia, dostała specjalistyczną karmę i dt dwa razy dziennie chodzi do lecznicy na masowanie brzuszka. Roma wysłałam Ci paragon do wklejenia na wątku - to jest do rozliczenia pieniędzy z bazarku na podróż. Bilety muszę zeskanować ale dotąd nie miałam czasu, wczoraj przywiozłam sparaliżowanego szczeniaczka , który dostał dzisiaj parwo:( Nie martwcie się ja nie mam bezpośredniego kontaktu z Mambą, jedynie telefoniczny więc nie grozi jej zarażenie. Quote
Kropka:) Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Dostałam nowe zdjęcia Luli teraz Luny, przesłałam je pani Romce bo sama nie umiem ich wstawić! :) Quote
ewu Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Wpłaciłam 46 zł za leczenie małej i jeszcze czekam na fakturę za szczepienie. Wszystko jutro rozliczę. Quote
róża35 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Mamba zostaje w dt na zawsze :):) :) Hura:):):),lepiej nie mogło być:):) Mambo,sprawuj się grzecznie,słoneczko:) Quote
Romka Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Mamba zostaje w dt na zawsze :):) :) Rany jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) To ja zmieniam tytuł wątku :) Quote
Romka Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Dostałam nowe zdjęcia Luli teraz Luny, przesłałam je pani Romce bo sama nie umiem ich wstawić! :) Już wrzucam: CUDNA!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
b-b Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Mamba zostaje w dt na zawsze :):) :) Wspaniale! :) Quote
Recommended Posts