Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie rozmawiałam z naszą Emiś :) nasz dziadzio dziś bardzo żwawy :D na widok naszej Emilki przygalopował z ogrodu jak młody Bóg domagając się głasków :)

Marsik zanim przejdzie zabieg kastracji zostanie skonsultowany u kardiologa  w Tychach :)

Bardzo rozsądne podejście, Zróbcie też koniecznie rtg klatki, psy z koszmarnych warunków mają często w okropnym stanie płuca :(

Posted

Bardzo rozsądne podejście, Zróbcie też koniecznie rtg klatki, psy z koszmarnych warunków mają często w okropnym stanie płuca :(

Aguś przekażę oczywiście naszej Emiś :) Będzie mogła wszystkiego  dopilnowac bo osobiście pojedzie z Marsikiem na badania :)

Posted

Wpłaciłam z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/144485-rozliczam-misz-masz-dla-fizi-i-marsa-do-1612-2000/ 177zł i też poproszę o potwierdzenie jak dojdą :)

Czy pieniążki z bazarku doszły już?

http://www.dogomania.com/forum/topic/144483-bazarek-zako%C5%84czonyrozliczamyfajne-rzeczy-od-s-do-xxlbazarek-od-091214-do-161214/

Jeżeli tak,bardzo proszę o potwierdzenie.

Dziewczynki, pięknie dziękuję za tak ogromne wsparcie dla Marsika. Jak tylko pieniążki dolecą na konto zaraz potwierdzę. Na razie jeszcze ich nie ma.

Posted

Na koncie zameldowały sie również deklaracje stałe od cioci basiek8 20 zł i Monika083 30 zł oraz 10 zł za cegiełki od cioci Koja. Pięknie dziękuję dziewczynki

Posted

Dziewczynki jak odbierałyśmy Marsika z Cieszyna w klatce skulona i wystraszona okrutnie siedziała ta sunieczka :( była na kwarantannie :( same zobaczcie :(

a212dcd53a06.jpg

Toti to 10 letnia sunieczka :( maleństwo potwornie zaniedbane i wystraszone :( wyć się chce :(

Posted

Cały czas myślę jak jej pomóc :( cały czas mam przed oczami widok jak siedzi wystraszona w tej klatce :( Podobno przyprowadził ją do schroniska jakiś człowiek twierdząc że się przybłąkała do domu a on nie może jej zostawić ze względu na swoje psy :(

Posted

Nasz Marsik dostał świąteczne prezenty od darczyńców z FB - bardzo serdecznie dziękujemy

1477340_835484179848034_2708293781304839

Właśnie odebrałam pierwszą paczkę dla Marsa od p.Helena Klajsek, pięknie zapakowaną w papier prezentowy  W paczce znalazły się 2 worki suchej karmy royal, 2 puszki convalescence, witaminki i ciasteczka oraz przepiękna karta z życzeniami. Dziękujemy! To było 19 grudnia, a wczoraj...

"...wczoraj odebrałam aż 3 paczki dla Marsa. Dwa duże worki Intestinala od p. @Jarek Jastrzębowski, worek Sensitivity na który była zrzutka tu na wydarzeniu oraz 10 puszek Intestinala, niestety nie wiem od kogo. Darczyńcom ogromnie dziękuję! Mamy jeszcze podarowany jeden worek od Ilona Stepańczak, muszę podjechać go odebrać.

10868225_838151072914678_325129438236475

10805734_838151286247990_799830447951609

9485_838151449581307_9028425714950827810

Posted

I jeszcze kilka słów od Emiś o Marsie:

"...U Marsa zmian jakichś spektakularnych nie ma. Humor niby mu dopisuje, jest dużo bardziej żwawy. Bardzo lubi chodzić po ogrodzie i niuchać. Niestety z kupą wciąż jest tak sobie. Raz w miarę ok, raz placek, dlatego wzięłam dla niego dodatkowo z lecznicy 6 tabletek diadog. Z zachowywaniem czystości też wciąż szału nie ma niestety. No i wygląd siusiaka wciąż pozostawia trochę do życzenia..."

Nasz dziadek, jak widać, zabezpieczony w jedzonko, finansowo też nie jest źle. Wszystkim wspierającym stokrotne dzięki

Posted

Dziewczynki jak odbierałyśmy Marsika z Cieszyna w klatce skulona i wystraszona okrutnie siedziała ta sunieczka :( była na kwarantannie :( same zobaczcie :(

a212dcd53a06.jpg

Toti to 10 letnia sunieczka :( maleństwo potwornie zaniedbane i wystraszone :( wyć się chce :(

malutka Toti się przypomina :( Toti  to koleżanka naszego Marsika :( obie bidy dzieliły wspólną "cele" w schronisku :(