Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

post-27552-0,71179000-1419492252_thumb.g

Na te piękne święta i na wszystkie zwykłe dni, które po nich nadejdą życzę sercem całym:

bezdomnym - domów,  chorym - zdrowia,  smutnym - pociechy i radości,  zatroskanym - szczęśliwego rozwiązania problemów.

Wszystkiego, co niesie dobro, pokój i radośc życzę Wam !!!

• 1 month later...
Posted

waga ważne!

cytuję Marzenę: Pamiętacie KOKO sunię, którą udało mi się wysterylizować w listopadzie 2014r.??? Sunia została porzucona. Rodzina dostała eksmisję z brooklynu i przeniosła się nie wiadomo gdzie, nie wiadomo dokąd. Zostawili KOKO na pastwę losu. Śpi na klatce, pod drzwiami mieszkania gdzie kiedyś mieszkała. Dobrzy ludzie dokarmiają, głodna nie jest. Jest bardzo ufna, jest bardzo spokoja, wpatrzona w człowieka. Kocha każdego kto okaże jej zaintersowanie. Bez problemu dogaduje się z dziećmi i innymi psami. Za okazanie serca będzie wiernym i oddanym przyjacielem. Zanim zgłoszę aby zabrano ją do schroniska chciałabym spróbować chociaż znaleźć jej domek. Na razie jest bezpieczna, ale długo tak bezdomnie koczować nie może. Pomóżcie proszę znaleźć jej dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mam gdzie jej umieścić :(

• 1 month later...
Posted

zagladam z kciukami 

czy mamunia ma gdzie sie podziac teraz na dzis?

matko jedyno 

teraz i na dziś nie ma się gdzie podziać, a najgorsze jest to, że już nie leży pod drzwiami dawnego swojego lokum, a łazi po ulicach :(

na jutro planowana jest "akcja ratunkowa"

Posted

W samochodzie była bardzo grzeczna. Jest jeszcze mocno przerażona i zdezorientowana, ale będzie dobrze. Teraz musimy ją zaszczepić i odrobaczyć. Jutro zobaczą ją pewni państwo i może ..., a jeśli nie, to zamieszka czasowo z takim przystojniakiem z tej samej bajki.

Koko%2B004.JPG

Koko%2B005.JPG

Koko%2B008.JPG

Koko%2B010.JPG

Koko%2B025.JPG

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

IMG_0839.jpg

Gaja pozdrawia z nowego domu.

a cóżeś Ty, Basiu tej przesympatycznej dziewczynie na buzi namalowała??? ;) ;)

Przerażonym wyjaśniam, że Gaję adoptowała cudowna para młodych, bardzo empatycznych ludzi.

To już druga adopcja, przy której płakałam nie tylko ja, ale i wzruszona adoptująca.

Rano dostałam wiadomość sms, że sunia" bardzo grzeczna, właśnie wróciła ze spacerku" :)