mari23 Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Na te piękne święta i na wszystkie zwykłe dni, które po nich nadejdą życzę sercem całym: bezdomnym - domów, chorym - zdrowia, smutnym - pociechy i radości, zatroskanym - szczęśliwego rozwiązania problemów. Wszystkiego, co niesie dobro, pokój i radośc życzę Wam !!! Quote
Nadziejka Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Zdrowka Wszelkiego Spokoju Cudownego Serduszek Pomocnych Wiele Wszelkiej Dobroci Milosci Swiateczkowo Przekazuje Sunieczkom Cudnym I Opiekunom Quote
Basia1244 Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 waga ważne! cytuję Marzenę: Pamiętacie KOKO sunię, którą udało mi się wysterylizować w listopadzie 2014r.??? Sunia została porzucona. Rodzina dostała eksmisję z brooklynu i przeniosła się nie wiadomo gdzie, nie wiadomo dokąd. Zostawili KOKO na pastwę losu. Śpi na klatce, pod drzwiami mieszkania gdzie kiedyś mieszkała. Dobrzy ludzie dokarmiają, głodna nie jest. Jest bardzo ufna, jest bardzo spokoja, wpatrzona w człowieka. Kocha każdego kto okaże jej zaintersowanie. Bez problemu dogaduje się z dziećmi i innymi psami. Za okazanie serca będzie wiernym i oddanym przyjacielem. Zanim zgłoszę aby zabrano ją do schroniska chciałabym spróbować chociaż znaleźć jej domek. Na razie jest bezpieczna, ale długo tak bezdomnie koczować nie może. Pomóżcie proszę znaleźć jej dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mam gdzie jej umieścić :( Quote
Basia1244 Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Koko waży około 16 kilo i ma 5 lat - to taki większy średniak na dłuższych łapach, do kolana sięga. Quote
Basia1244 Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 uwaga uwaga - jeden ze szczeniaków Koko został odebrany przez Marzenę ludziom nieodpowiedzialnym i teraz przebywa w niezwykle awaryjnym, ale bardzo empatycznym dt - zapraszam i proszę o pomoc ! http://www.dogomania.com/forum/topic/146181-kika-5-miesi%C4%99czna-szuka-domu/ Quote
Nadziejka Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 zagladam z kciukami czy mamunia ma gdzie sie podziac teraz na dzis? matko jedyno Quote
mari23 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 zagladam z kciukami czy mamunia ma gdzie sie podziac teraz na dzis? matko jedyno teraz i na dziś nie ma się gdzie podziać, a najgorsze jest to, że już nie leży pod drzwiami dawnego swojego lokum, a łazi po ulicach :( na jutro planowana jest "akcja ratunkowa" Quote
Basia1244 Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 W samochodzie była bardzo grzeczna. Jest jeszcze mocno przerażona i zdezorientowana, ale będzie dobrze. Teraz musimy ją zaszczepić i odrobaczyć. Jutro zobaczą ją pewni państwo i może ..., a jeśli nie, to zamieszka czasowo z takim przystojniakiem z tej samej bajki. Quote
Basia1244 Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Ładna z niej suczka, choć ciut grubawa: Quote
Basia1244 Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Niestety Koko nie poszła do adopcji, zostaje w bdt, już zrobiłam ogłoszenia i liczę na telefony! Quote
Basia1244 Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Gaja - nowe imię, nowe zdjęcia, nowe ogłoszenia - czas na nowy dom! Quote
Basia1244 Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Gaja pojechała dziś do domu, Jeszcze się nie cieszę, bo nigdy nic nie wiadomo. Quote
mari23 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Gaja pozdrawia z nowego domu. a cóżeś Ty, Basiu tej przesympatycznej dziewczynie na buzi namalowała??? ;) ;) Przerażonym wyjaśniam, że Gaję adoptowała cudowna para młodych, bardzo empatycznych ludzi. To już druga adopcja, przy której płakałam nie tylko ja, ale i wzruszona adoptująca. Rano dostałam wiadomość sms, że sunia" bardzo grzeczna, właśnie wróciła ze spacerku" :) Quote
Poker Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Bardzo się cieszę.. Mi nieraz już się zdarzyło płakać razem z nową rodziną. Quote
Recommended Posts