Xibalba Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Frodzik potrzebuje kogoś kto nie odda go za chwilę bo coś będzie nie tak - dlatego uważam, że trzeba uczciwie pisać o jego historii. Jego po prostu musi wypatrzeć jego człowiek a to czasami trwa niestety ...... ale wierzę, że w końcu się odnajdą ;) Tak też robię i nawet jeśli nie ma czegoś w ogłoszeniu to po prostu mówimy o wszystkim przez telefon. Wiem że tak trzeba. Tylko czy ktoś da mu szansę? Ja już sobie myślę, że jak tak dalej pójdzie to chyba czeka go dożywotka w hotelu, tylko skąd brać pieniądze na opłacanie pobytu? Coraz trudniej to wszystko ogarnąć :( Quote
Xibalba Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 I właśnie a propos opłacenia hoteliku, znowu walczę o to skąd wziąć środki na zapłacenie zaległego już miesiąca. Zapraszamy wraz z Frodem na bazarek, może coś komuś wpadnie w oko, są też cegiełki http://www.dogomania.com/forum/topic/333489-co%C5%9B-dla-psiaka-i-kociaka-na-hotelik-dla-frodziaka-zapraszam-na-bazarek-czynne-do-14x2015-godz-2200/#entry16577368 Quote
konfirm31 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Wspieram Froda niestety, tylko emocjonalnie, bo ostatnio wydatków mam po przysłowiowe kokardki :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Masz rację Xibalba-wiele psów siedzi w hotelach,hotelikach i innych.Mnie się w głowie nie mieści,że dwie takie piękności jak Frodo i Agat siedzą tyle czasu i nic. Oczywiście-do hoteliku się dołożę cegiełką ok.10 pażdziernika. E/W/R Quote
Xibalba Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Wspieram Froda niestety, tylko emocjonalnie, bo ostatnio wydatków mam po przysłowiowe kokardki :( Krysiu dziękuję za zaglądanie na wątek :) Cieszę się, że Frodo ma grono wiernych fanów. A jeśli chodzi o bazarek to zawsze mile widziane jest też podrzucanie w wolnej chwili :) Ja też wiem niestety jak to jest, tyle jest psiaków którym chciałabym pomóc finansowo, ale Frodo się zasiedział i mam związane ręce bo i tak do hoteliku zawsze muszę dołożyć a moich możliwościach teraz nawet nie chce mi się mówić :( choć dzięki pomocy dobrych ludzi i tak jakoś udawało się do tej pory wiązać koniec z końcem jeśli chodzi o opłacanie pobytu Froda. Zapraszam do hooopkania na bazarku :) Quote
Xibalba Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Masz rację Xibalba-wiele psów siedzi w hotelach,hotelikach i innych.Mnie się w głowie nie mieści,że dwie takie piękności jak Frodo i Agat siedzą tyle czasu i nic. Oczywiście-do hoteliku się dołożę cegiełką ok.10 pażdziernika. E/W/R No cóż, Frodo brzydki nie jest ale trzeba to jasno powiedzieć, że jest też dość pospolity :( a ludzie to nie wiadomo czego szukają. Dziękuję Elu za to, że zawsze pamiętasz o Frodziaku :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Może i jest dość pospolity,ale Agat podobny jest do Owczarka Pikadryjskiego i też siedzi....I nie wiadomo co będzie dalej..Póki zdrowia starczy to pomogę tym dwom biedakom tak jak mogę i ile mogę... ----------------------------------------------------------------------------- Agat ma dom.Mam nadzieję,że i Frodo znajdzie swoją przystań. E/W/R Quote
Xibalba Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Może i jest dość pospolity,ale Agat podobny jest do Owczarka Pikadryjskiego i też siedzi....I nie wiadomo co będzie dalej..Póki zdrowia starczy to pomogę tym dwom biedakom tak jak mogę i ile mogę... ----------------------------------------------------------------------------- Agat ma dom.Mam nadzieję,że i Frodo znajdzie swoją przystań. E/W/R Cieszę się że Agat znalazł dom bo to daje nadzieję, na to że i Froda w końcu ktoś wypatrzy. Dziękuję Elu za obecność i za to, że zawsze pamiętasz o Frodziaku. Jak zawsze w weekend zrobiłam ogłoszenia i odświeżyłam stare. Może powinnam zrobić więcej, ale muszę jeszcze pilnować bazarku i po prostu czasem nie wyrabiam. Trzymaj kciuki i ślij pozytywne myśli, może i Frodo znajdzie w końcu dom :) Pozdrowienia Quote
Xibalba Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Hallo, hallo, jest tutaj ktoś? Każdego zaglądającego serdecznie pozdrawiamy wraz z Frodem :) Quote
jola&tina Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Jest, jest - za każdym razem, jak widzę nowy post to biegnę z nadzieją. No ale jeszcze troszki musimy poczekać :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 I ja dokładnie to samo-przybywam z nadzieją,że Froduś znalazł dom..Choć nie mogę powiedzieć,że biegnę-zdrowie wyklucza bieg.Raczej przyczłapałam.. E//W/R Quote
Xibalba Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Jest, jest - za każdym razem, jak widzę nowy post to biegnę z nadzieją. No ale jeszcze troszki musimy poczekać :) I ja dokładnie to samo-przybywam z nadzieją,że Froduś znalazł dom..Choć nie mogę powiedzieć,że biegnę-zdrowie wyklucza bieg.Raczej przyczłapałam.. E//W/R Dziękuję Kochane za to, że zawsze pamiętacie o Frodo :) Niestety, telefonów brak :( obserwuję statystyki wyświetleń tel. i niby nie jest źle (np. na olx po 30 - 40) ale nic z tego nie wynikło dotychczas :( a przecież są jeszcze ogłoszenia na innych portalach. Mam nadzieję, że macie rację, że to tylko kwestia czasu i dom dla Frodo w końcu się znajdzie. Dobrej nocy :) Quote
konfirm31 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nieustannie kciukam za Froda. Za domek dla niego. Kiedyś, to musi przynieść skutek :) Quote
Xibalba Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Nieustannie kciukam za Froda. Za domek dla niego. Kiedyś, to musi przynieść skutek :) Dzięki Krysiu :) ja też mam nadzieję, że nasze trochę inaczej psiaki znajdą w końcu dobre domy :) Niby nadzieja matką głupich, ale niech tam, może wbrew wszystkiemu, tym razem okaże się pomocna @ Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Okazało się,że Agat jednak nie ma domu.Przyczyn nie znam-znają inni-Agat ma niewiarygodnego pecha.Także Frodziaku witamy w klubie poszukujących... Elżbieta Quote
Xibalba Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Okazało się,że Agat jednak nie ma domu.Przyczyn nie znam-znają inni-Agat ma niewiarygodnego pecha.Także Frodziaku witamy w klubie poszukujących... Elżbieta Może było tak jak z Frodo, był telefon, rozmowy a potem odzewu brak. No bo trudno ukrywać jaki jest pies, niektórzy dopowiadają sobie jeszcze i wolą małego kanapowego przytulaka niż psa, który ze względu na doświadczenia ma też określony charakter. Może jednak znajdzie się ktoś kto zechce odmienić na lepsze los Froda, Agata, Aresa i innych podobnych biedaków. Quote
konfirm31 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 I oby tak się stało, Kasiu :). Każdy pies powinien mieć własny dom i własnego, kochającego człowieka :) Quote
Xibalba Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 I oby tak się stało, Kasiu :). Każdy pies powinien mieć własny dom i własnego, kochającego człowieka :) Dzięki Krysiu :) Wczoraj jak na złość nie miałam neta i nie mogłam zająć się ogłoszeniami, na szczęście odświeżyłam w piątek a dzisiaj zrobiłam nowe z wyróżnieniem. Czekamy co się stanie.... Quote
Xibalba Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 I co? Jest jakiś odzew? Niestety Krysiu, nie mam informacji od p. Artura więc pewnie żadnych poważnych zapytań nie było, jeśli w ogóle jakiekolwiek.... Za tydzień powinnam być w domu to wtedy zadzwonię do hoteliku żeby się dowiedzieć jak się sprawy mają. Ja w każdym bądź razie nie otrzymuje nawet zapytań na maila :( choćby i głupich.... Quote
konfirm31 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 :(. Ale ja też b. mało maili otrzymuję/otrzymywałam ws adopcji psiaków. Jeżeli już, to najczęściej, czy ogłoszenie aktualne ;). Nieustannie kciukamy za swoich chłopaków :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Froduś mojego cegiełka ,,poszła,, Elżbieta Quote
Xibalba Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 :(. Ale ja też b. mało maili otrzymuję/otrzymywałam ws adopcji psiaków. Jeżeli już, to najczęściej, czy ogłoszenie aktualne ;). Nieustannie kciukamy za swoich chłopaków :) Czasami takie zapytania są naprawdę bez sensu i widać od razu, że z tej mąki nie będzie chleba ;) ale jednak zawsze człowiek sobie myśli, że jakieś tam zainteresowanie jest...z drugiej strony samo zainteresowanie to za mało@ dziś znowu odświeżyłam ogłoszenia, ale czy to coś da... Quote
Xibalba Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 Froduś mojego cegiełka ,,poszła,, Elżbieta Dzięki Elu! :) bardzo się przyda, zwłaszcza, że muszę jeszcze opłacić szczepienie przeciw wściekliźnie. Zaraz uzupełnię rozliczenie i jeszcze raz dziękuję za to, że zawsze pamiętasz o Frodo :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Jesteśmy na minusie w rozliczeniach?Zmartwiłam się i to bardzo... Dzisiaj to wogóle wstrętny dzień jest..Najpierw informacja o zgonie Zary,potem ta informacja całkiem niezrozumiała o reakcji rządu Zimbabwe na zabicie Cecila przez bogacza z USA -nie ukarzą tego wstrętnego człowieka,a teraz i to.. A potem się dziwią,że człowiek ma wszystkiego dość.. E/W/R Quote
Recommended Posts